Pluspunten

Snelle levering. Mooie schoenen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers aan telefoon van webshop

Of ik heb gewoon heel veel pech, maar tot twee keer toe geen geluk in ieder geval. De eerste keer raakt mijn pakket zoek, waarna ik zelf 6 dagen (!) na bestelling hier zelf contact voor op moet nemen waarna er wel heel netjes direct actie wordt ondernomen om het pakket bij mij te krijgen.. Maar blijkt het adres wat jullie collega of computer systeem overneemt niet te kloppen en zit ik dus weer heel lang te wachten. Ik koop voortaan jullie schoenen in de winkel, zeker niet meer online.........

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goede service.

Pluspunten

zeer snelle levering. Doos was wel gescheurd maar artikel was onbeschadigd.

Pluspunten

Snelle bezorging en fantastisch geholpen door de klantenservice! Heel tevreden met jullie

de ene keer ging het mailverkeer sneller als de andere keer. Het zou fijn zijn als het altijd lekker snel was.

Pluspunten

Woensdag avond voor 21.00 uur besteld en de volgende dag in huis, top! Retouneren ook geen probleem!

Pluspunten

Goede service in de winkels, vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitgebreid assortiment. Ben erg goed geholpen door Tom in filiaal Ferdinand bolstraat te Amsterdam.

Pluspunten

duidelijke informatie, goede communicatie. slim om retouren zo te regelen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Korting in de webshop. Duidelijke webshop.

Ik krijg een mailtje of ik tevreden was over mijn bestelling bij Sascha en of ik een review wil geven... Tja. Ik bestelde schoenen en kreeg na 5 dagen een mailtje dat ze niet meer leverbaar zijn. Dus nee, ik ben niet tevreden. Om aan het bedrag van de gratis verzending te komen bestelde ik ook nog een kettinkje, die kreeg ik wel toegestuurd. Maar daar ging het me natuurlijk niet om. Erg teleurgesteld dus. Ten eerste stond er op de site dat je ze meestal binnen 48 uur in huis hebt, dus daar ging ik van uit. In de bestel bevestiging in de mail stond echter 4 werkdagen ivm populariteit, dus dat was de eerste teleurstelling. Als ze dan helemaal niet meer komen is dat echt een domper, en vind ik dat er slecht. Producten verkopen die je niet meer kunt leveren! En mij dan gewoon op de hoogte brengen met een stom mailtje. Ik vind een kortingsbon of tegoedbon aanbieden dan wel het minste wat je kunt doen. Gelukkig kon de Wehkamp dezelfde schoenen nog leveren, zelfs gelijk de dag na mijn bestelling. Zo kan het ook.

Pluspunten

Snelle service en goed verpakt.

Ga zo door!

Pluspunten

snelle levering, goed product

Pluspunten

Pakket op tijd geleverd en was prima in orde, ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

Schoenen kwamen precies op tijd, geen beschadigingen, goeie verpakking.

Niks! Gaat top zo.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een laptoptas van 17 inch besteld, wat blijkbaar geen 17 inch is want mijn laptop past er niet in. Het lijkt me slim om de volgende keer de juiste maten op internet te zetten.

Pluspunten

Snel bezorgd en de schoenen waren netjes/goed geleverd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede informatie op de site.

Enige wat jammer is is dat verzending niet altijd gratis is. Verder word het pakketje niet thuisbezorgd maar bij een Kiala punt. Nu heb ik er eentje heel dichtbij zitten gelukkig maar toch is aan huis makkelijker. Ook zou het makkelijk zijn als je het retour formulier per post zou kunnen laten opsturen voor als je geen printer hebt. Verder is alles prima!

Pluspunten

Geweldige schoenen geweldige levering alles ging geweldig een woord heb je nodig om deze site te beschrijven geweldig !!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Groot aanbod.

De levertijd op de site komt niet overeen met de werkelijke levertijd. Levertijd is lang, ruim 5 werkdagen. Ik heb in een doos twee verschillende schoenen ontvangen, heel slordig. Verder zeer jammer dat je niet in de winkel kunt ruilen.

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Duidelijke procedure en snelle service

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Pluspunten

Goede en snelle service!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!