Pluspunten

snelle bezorging, gemakkelijk, de policy waar het bedrijft zich aanhoudt is erg voordelig voor de klant!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

OP ZONDAG BESTELDE IK LAARSJES, NA EEN AANTAL DAGEN KREEG IK BERICHT DAT DE BESTELLING VERLAAT WAS, NA EEN WEEK KREEG IK BERICHT DAT MIJN MAAT NIET MEER LEVERBAAR WAS. IK VIND DIT ERG SLECHT. VOORRAAD OP EEN WEBSITE MOET GEWOON KLOPPEN. ZIJN HET DAN ALLEEN LOKKERTJES????? NEE IK BEN NIET BLIJ MET DEZE WEBSITE

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

- bij bestelling een retoursticker bijvoegen; anders betaal je alsnog verzendkosten. - vriendelijkere klantenservice - pasvorm laarzen

Pluspunten

snelle levering .. mooie site..mooie schoenen ben zeer tevreden

Pluspunten

Schoenen zoals op de foto, top Bestelling super snel geleverd, binnen 24 uur!

Pluspunten

Hele goede service, snelle levering, en infomailtjes na bestelling, versturing en ook, in mijn geval, na het retourneren van het product, Dik in orde allemaal.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk, maar wacht NOG op reactie....

Een artikel NIET geleverd bij aankoop via webshop, gemaild en gebeld.. En tot op heden NOG niets ontvangen!! Waar juist de bestelling om ging!!!

Pluspunten

Snelle levering super

Als je online besteld dat je ook in winkel kan om ruilen.

Pluspunten

Prima snelle levering

Pluspunten

Super mooie enkellaarzen gekocht. Snelle levering. Erg fijn!

Nvt

Pluspunten

Snelle service, goede producten. Ben zeer tevreden!

Pluspunten

Heel erg tevreden !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Kwaliteit/prijs verhouding erg slecht. De schoen ruikt erg naar nepleer en dat voor 100,-.

Pluspunten

Snel geleverd en mooi verpakt. Helaas begint de band van de rugzak al los te laten, dus dat is wel jammer, want ik heb hem niet zwaar beladen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooie schoenen

de schoenen hebben kennelijk in de winkel gestaan, ik kon zien dat ze verschillende malen waren aangetrokken. Dit vind ik niet zo netjes

Pluspunten

Ja hoor ik ben zeer tevreden over de levering van mijn bestelling. Zoals afgesproken is de bestelling de volgende dag bezorgd. Het product, mijn laarzen waren optimaal ingepakt. Maat van laarzen klopte helemaal. En ben blij met nieuwe aanwinst.

Pluspunten

Snelle levering en leuke sale prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De mobiele site werkt prima. De 5€ korting na het aanmelden voor de nieuwsbrief.

Op de site staat, voor 20u besteld is de volgende dag in huis: dit bleek niet te kloppen. Ik kreeg de schoenen 1,5dag later pas aangeboden. Ook jammer dat er niet gekeken kan worden hoelaat de schoenen bezorgd kunnen worden dmv track& trace.

Pluspunten

snelle levering.

Pluspunten

Snelle service, goede retourregeling! Fijne sneakers :-)

Geen!

Pluspunten

Snelle bezorging.

Pluspunten

Mijn pakketje was door mijn eigen schuld (verkeerd adres opgeschreven) verkeerd terecht gekomen. Medewerkers van Sacha hebben snel gereageerd op mijn mails, waardoor alles goed is gekomen. Complimentjes.

Pluspunten

Goeie service! Bij mij was de levering iets vertraagd, maar Sacha laat je dit meteen weten via de e-mail. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de staat van mijn bestelling. Betalen via AfterPay is ideaal voor mij.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!