Pluspunten

Prima site Goed overzichtelijk keurig op tijd goed verpakt Top

Go on

Pluspunten

Netjes verpakt. Duidelijkheid via de mail.

Er zat nog een oude bon bij van leveringsdatum 23-10-2014. Deze klant heeft waarschijnlijk de laarsjes teruggestuurd en zijn ze van Sacha vergeten de leveringsbon uit de doos te halen. Wat ik niet zo leuk vond is dat ik nu zag dat deze klant 20% korting had gekregen op de laarsjes. Kan je beter niet weten: Wat niet weet wat niet deert is het gezegde!

Pluspunten

Super tevreden!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb 7 dagen moeten wachten op mijn schoenen. Terwijl Sacha heeft aangegeven dat ze de volgende dag bezorgd zouden worden!! Na meerdere keren contact te hebben gehad met de klantenservice zijn de schoenen pas verstuurd. Jammer dat Sacha niet de moeite heeft genomen om deze ontevreden klant tegemoet te komen, op wat voor manier dan ook.

Pluspunten

snelle levering. goede acties

giftcard na retour, hierdoor zal ik niet snel online iets bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Afwerking schoenen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

-nette telefonische hulp -makkelijk thuis passen -heel fijn als je ergens woont waar zich geen sacha shop bevindt. nu hoef je niet naar een stad om te winkelen - hele assortiment beschikbaar, niet in elke winkel is alles voorradig

problemen met sacha account niet mogelijk in te loggen dus ook problemen met retourneren bij bijvoorbeeld neckerman en wehkamp wordt een retouropdracht kosteloos opgehaald. in emmeloord bleken er problemen bij een kiala punt, hierdoor was het retourneren een groot probleem. het zou erg fijn zijn als er een retourformulier bij het pakket werd geleverd. omslachtige manier om te kunnen en mogen retourneren, vooral als je ook nog eens geen printer hebt. tegelijk besteld met schoenen via intreza. die waren maandag al in mijn bezit, die van jullie pas zaterdag. ik had vrijdag al een paar schoenen nodig, dus dan kies je door de levertijd toch voor de schoenen die je al hebt ontvangen. mijn mening: ik ben altijd dol geweest op winkels van sacha en shop hier regelmatig, maar mijn ervaring met online shoppen bij sacha is niet 100% positief

Pluspunten

Overzichtelijk website en bestelproces!

Meer kiala punten en een eenvoudigere retourprocedure. Een retour formulier bijvoegen bijvoorbeeld.

Pluspunten

Een dag na mijn bestelling was het product 20% afgeprijsd, na een mail wisseling kreeg ik als nog 20% korting op het bestelde paar schoenen.Snelle levering en makkelijk met retourneren

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Voor 20.00 uur besteld de volgende dag in huis! en dat klopte ook, gelukkig waren ze op voorraad. Snelle service voor een mooie prijs!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Totaal niet tevreden over de manier waarop klachten worden afgehandeld!!! Nieuwe schoenen die al bij het passen stuk gaan. En dan een bedrag aanbieden om een reparatie uit te laten voeren waar ik niet eens een paar veters voor kan kopen! Ga je uiteindelijk maar de winkel ( in een stad verderop omdat er hier geen Sacha is) omdat je nog steeds je nieuwe schoenen niet kan dragen. Laten ze de schoenen repareren.... Kom ik opende afgesproken dag m'n schoenen ophalen zijn ze er niet! Vreselijk! Drie weken verder, twee ritjes heen en weer van een half uur verder, 6 euro parkeer geld verder, heb ik nog steeds geen nieuwe schoenen!

Pluspunten

lopen werkelijk super!

Pluspunten

komen afspraken na en alles is snel geregeld

Pluspunten

Mooie laarsjes. Maat valt prima, zien er goed uit en lopen heerlijk.

Pluspunten

Prachtige laarzen. Precies als op de foto en een snelle levering. Echt perfect !!!

Nee hoor

Pluspunten

Ziet er tof uit. Zit lekker.

Goude randje vond ik minder

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

leuke schoen

In de winkel was niet de goede maat dus via internet gekocht. waar een een 20% kortingsactie was. Het is natuurlijk niet leuk om te zien dat je bijna teveel had betaald als de maat wel aanwezig was geweest in de winkel. ga nu een volgende keer in de winkel ook even op internet kijken, voor het geval dat daar weer een actie is

Pluspunten

Netjes geholpen in de zaak. Ook toen mijn maat niet in de juiste kleur aanwezig was is er door de verkoopster een bestelling vis internet geleverd. Werd keurig door haar geregeld. Ook snelle levering van laarzen dus alleen maar positieve punten Ga zo door !!!!

Pluspunten

Snel geleverd, geen oponthoud of ander gezeur. Echt prachtige schoenen. Zeer mooi afgewerkt en heel mooi leer. Schoenen zien er precies uit als op het plaatje en dat gebeurt niet vaak. Pasvorm is ook erg goed en de schoenen lopen zonder inlopen direct erg lekker. Kortom, tevreden klant.

Ik zie ff geen verbeterpunten.

Pluspunten

Een van de 2 laarzen was een hele andere kleur zwart dan de andere laars. Dat betekent dus dat de laarzen maar zo in een doos zijn gedaan en niet gecontroleerd. Bij mij in de buurt zijn maar weinig kiala punten waarbij je de laarzen kan retourneren ik vind dit ook erg vervelend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele mooie producten. Altijd vriendelijk advies van hele aardige, spontane en behulpzame mensen in de winkel. Ik ben vaste klant!

Het bestellen via de webshop kan wat mij betreft beter; de schoenen worden onverzegeld opgestuurd, je kan niet nagaan of een ander bij de schoenen heeft kunnen komen . Vooral als je bestelling bij de buren wordt afgeleverd kan er van alles met de producten uitgespookt worden. Ook het retourneerproces vind ik verre van klantvriendelijk. Het uitprinten van een bon en het pakket moeten brengen naar een bepaald postkantoor zijn omslachtige obstakels. Het niet kunnen retourneren in de plaatselijke sasha winkel vind ik vervelend en apart. Ik zal dan ook niet meer snel producten via de webshop kopen.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Goede service en levering. Mooie schoenen.

Wel jammer dat als je een cadeaubon krijgt die in een winkelfiliaal is gekocht de code niet herkent word op de online shop en dus hiervan geen gebruik kunt maken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

heb een mail gestuurd dat er iets niet accoord was met de schoenen. ontving mail retour dat de mail ontv was en dat er asap een reactie zou komen. Dat was vorige week en tot op heden heb ik nog geen enkel antwoord ontvangen. Dus nee, ben niet tevreden

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!