Pluspunten

Prima aangeleverd Mooie site

Mijn bestelling had vertraging om onbekende redenen wel netjes een mail daarover ontvangen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik wilde een bestelling plaatsen, maar profiteren van de €5,= korting door me in te schrijven voor de nieuwsbrief. Helaas kreeg ik die code pas ruim 3 uur later. Ik had mijn bestelling toen al geplaatst, omdat het artikel bijna uitverkocht was. Ik heb hierover toen een mail gestuurd, maar kreeg als reactie dat ik deze kortingscode dan bij de volgende aankoop zou kunnen gebruiken.... Heb toen terug gemaild dat er waarschijnlijk geen andere aankoop komt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi overzichtelijk en goede collectie

Kleur komt niet overeen. Op de webshop is mijn laars veel donkerder en wordt aangegeven met de kleur bruin. In werkelijkheid is het cognac.

Pluspunten

Artikel in het echt zoals op afbeelding Levering zoals bij bestelling genoemd Artikel goed schoon en veilig verpakt Duidelijkheid en correctheid tav bestelling en levering. Tevens direct een bevestiging van bestelling op mail.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De schoenen waren de volgende dag in huis.

Helaas waren ze te klein en heb ze maandag teruggestuurd. Maar heb er donderdag achteraan moeten bellen omdat ik nog niets gehoord had. Waren inmiddels wel binnen. Heb helaas de andere maat nog niet binnen. Kan wel wat sneller omdat ik op de site zie dat de maat voorradig is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Schoenen geariveerd

Dat we het niet kunnen ruilen in de winkel

Pluspunten

Leuk dat je de schoenen in de winkel kunt passen / bekijken en dat ze dan de schoen naar wens voor je via de site kunnen bestellen

De verzending zou iets sneller kunnen

Pluspunten

Leuke site met nog leukere aanbiedingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling en levering verliep vlekkeloos. Erg tevreden.

Pluspunten

Verliefd op deze laarsjes. Ze zitten als pantoffeltjes (maar dan met een comfortabele hak). Ik heb brede voeten en een hoge wreef, maar ze zitten echt super.

Riempjes gaan snel hangen en dat vind ik een slordig gezicht. Ik heb het opgelost met van die kleine doorzichtige haarelastiekjes zodat ze altijd netjes blijven zitten.

Pluspunten

Mooi leer, super pasvorm. Hele vette laarsjes :)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Pakketje was snel binnen.

De schoenen waren gebruikt (pasexemplaren?) en ze waren niet gecontroleerd op fouten. Er ontbrak iets aan mijn schoen en dat heb ik zelf opgelost door naar de winkel te gaan. Eenmaal in de winkel zag ik ook een gaatje in de stof... Dus toen maar terug gestuurd naar Sacha. Nu wacht ik op mijn geld. Verder ben ik van mening dat acties en kortingen die online gelden ook in de winkel moeten gelden. Een verschil daarin is niet logisch.

Pluspunten

Prima en snelle service.

Pluspunten

Pluspunten

ruime keuze , snelle en goede levering en vooral......super schoenen.

geen

Pluspunten

De sieraden vielen me kwalitatief een tikje tegen, maar ik vond ze qua modellen zoooooooooooo leuk, dat ik ze gehouden heb, en daarbij heb ik mijn dochter blij kunnen maken, want zij heeft een dochtertje gekregen, genaamd SASCHA. :-) Leuke reclame ook op de TV. Merci. Vriendellijke groet, Mw. H.v.Rootselaar van Ginkel

De verpakking. De "schoenendoos", waar geen schoenen in zaten, maar sieraden en een portefeuille, was makkelijk open te maken. OOK VOOR DE TRANSPORTEUR dus!!!. Toen ik als eerste een doosje met sieraden opende, was dit doosje LEEG. Dus ik schrok hiervan. Toern heb ik alles uit de "schoenendoos" gehaald, en gelukkig was het sieraad uit het doosje geglipt. Dus mijn advies: 1- Plak sowieso de dozen dicht. 2. Er zou een plastic zak om de schoenendoos heen gedaan kunnen worden ter verzending. Zo'n plastic zak gebruikt WEHKAMP namelijk ook, en dat is erg stevig plastic. 3. Ook de sieraden doosjes zijn makkelijk leeg te schudden, dus deze met een mooi rond doorzichtig plakkertje sluiten helpt ook weer een beetje om de boel op zijn plek te houden. Vriendelijke groet, Ria v Rootselaar van Ginkel.

Pluspunten

Snelle levering en je kunt eventueel achteraf betalen. Alles is vlekkeloos verlopen, dus ik zal een volgende keer zeker ook online bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bezorgigng was snel en de verpakking handig en netjes. Het retourneren ging ook best eenvoudig.

Ik heb geen flauw idee hoe en wanneer ik moet betalen. Dat is me in het hele proces niet duidelijk geworden. Ik heb 3 paar besteld en gekozen voor achteraf betalen, ik heb twee paar geretourneerd. En nu????

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb ik niet

Kwaliteit kan veel beter

Pluspunten

Mijn bestelling was snel in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Producten zijn altijd goed! Buiten mijn tip hebben ze het netjes netjes gemeld en geld terug gestort.

Ik kreeg pas 4 dagen na de bestelling te horen dat mijn product niet meer te leveren was. Bovendien had ik 20% korting op dat, die was ik hierna kwijt.

Pluspunten

Zeer snelle bezorging, schoenen in goede staat ontvangen en duidelijke informatie over wanneer je pakket verzonden wordt.

Pluspunten

Fijn dat het gratis verzenden en gratis retour is. Alle artikelen juist geleverd. Retouretiket al bijgesloten; erg fijn!

kan nu even niets bedenken; dus is prima!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik kon de schoenen ipv in de winkel ook online bestellen toen ze daar niet op voorraad lagen.

Maat was niet goed en ik kon ze niet retourneren voor geld!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling werd netjes afgeleverd, met nog een extra doos om de schoenendoos.

Misschien kan de verzending wel opgeschoven worden naar "binnen 1 werkdag" en als ik iets wil ruilen wil ik de mogelijkheid hebben dit ook gewoon in de winkel te kunnen doen i.p.v. het product eerst terug te sturen naar het hoofdkantoor.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!