Pluspunten

Zeer tevreden! In Rotterdam besteld, volgende dag meteen geleverd in Arnhem!:)

Pluspunten

Goede prijs, kwaliteit verhouding.

Op site wordt vermeld: vandaag besteld, binnen twee dagen in huis. De werkelijke levertijd was 10 werkdagen.

Pluspunten

leuke schoenen, goede kwaliteit / prijs verhouding

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen een!

Nieuwe marketeers zoeken

Pluspunten

Makkelijke webshop Zeer vlotte levering ( binnen 24 uur) Goed verpakt Duidelijke nota Geen verzendkosten Korting = verrekend Schoen is gelijk aan voorbeeld op website, dus wat je ziet is wat je krijgt.

Zou het zo niet weten. Eerste bestelling maar kom zeker nog eens terug.

Pluspunten

ruime keuze, snelle levering, betaling achteraf mogelijk

Pluspunten

Snelle en Correcte Service!!!! Helaas passen de mooie laarsjes niet ma bestel zeker wel weer... Bvd Janet Krukkert...

Pluspunten

Leuke schoenen voor leuke prijzen

Niet zetten vandaag tot 2200 uur bestellen en morgen in huis als blijkt dat het toch 3 dagen duurt... was jammer, maar niet dramatisch

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb nog helemaal niets ontvangen.....????? Zit nog op de laarsjes te wachten!! Zijn wel erg laat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Echte comfortabele schoenen en mooi. een goede en easy website.

- Retour: Ik moest voor ieder artikel een label printen. Het is beter om één label te hebben voor artikelen van dezelfde order. - Het duurt een beetje langer om de artikelen te krijgen.

geen

Pluspunten

Prachtige schoenen Snelle bezorging

Pluspunten

Snelle levering, sneller dan aangegeven in de bevestigingsmail.

Het is prettig om aan te kunnen geven wanneer je wel of niet thuis bent ivm werktijden. Het is dan van tevoren al duidelijk of het zin heeft om het pakket op een bepaald tijdstip af te leveren of niet.

de retourprocedure is wel HEEL lastig! zal o.o. een reden zijn , om geen grote bestellingen te maken! Alleen als ik absoluut zeker ben dat ik het produkt zal houden! MAAR dat kan je bijna nooit. Jammer!:( maar dit uitprinten enz. PFFFFF ( mijn printer was ook nod stuk, vervelend! maar de produkten!! TOP!;)

Pluspunten

ik heb de knielaarzen bestel...zijn geweldig! zitten super !!

nee

Pluspunten

Snelle levering, achteraf betalen en natuurlijk top schoenen

Pluspunten

leuke sandaaltjes in de uitverkoop gezien. besteld en de volgende dag binnen. SUPER.

Pluspunten

snelle levering conform belofte op de site

Iets beter verpakken, c.q. verpakking beter afsluiten. Pakket is bij buren afgegeven en deze konden eenvoudig de doos openmaken omdat deze niet met een tape verzegeld was. Dit is een beetje slordig.

Pluspunten

Shoes were delivered really quickly. I ordered the nubuck chelsea boot and they are really comfortable with good soles for the winter. The size 41 was really too big and had to return them for a 40 in the store. the 40 felt too tight at first but they have fit nicely to my foot. I love how they look with skirts or dresses too..

when I tried to return my shoes to the store after ordering them online- the storekeeper almost refused to take them, saying they had to be returned online, which isnt true. Luckily I had the receipt with the terms of service with me so that I could get exchange them for the size I wanted. Also a 14 day return policy is not very long, especially for someone who works full time.

Pluspunten

Goede kwaliteit. Snelle levering. Geen verzendkosten

TNT niets

Pluspunten

snelle service. Het bestelde product ziet er goed uit.

kapotte ketting...... (sluiting)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle levering bij de eerste bestelling

zeer trage levering bij nieuw product na retour sturen, er is nu al een dikke week voorbij nadat ik het retour verzonden heb en heb mijn nieuwe artikelen nog steeds niet binnen. Je kunt beter retouneren en dan zelf opnieuw bestellen, werkt 100x sneller.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Terugsturen was makkelijk via Halfords. Zwarte gympen van echt leer zitten heerlijk/zijn super.

De levertijd! Was al een week en werd per mail nog verlengd. Niet erg 2014! Beschrijven op site of schoen breed, smal, groot, klein, etc valt. (De sandalen moesten terug, hoewel zelfde maat als gympen). Ter nuance: de webshop beveel ik niet aan, de schoenen/fysieke winkel wel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, goede service (retourneren via Kiala ging heel makkelijk).

Maat van product kwam niet echt overeen met werkelijkheid, viel veel kleiner uit waardoor ik het helaas moest retourneren.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!