1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Hallo Sascha Team, Ik heb mijn aankoop nog niet ontvangen. Kun jullie voor mij na gaan wat er fout is gegaan? Ordernummer: 2463713249780 Grt, Marjory Simonides

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede kwaliteit

ik vin dat er moet worden aangegeven hoe de schoenen vallen, mijn laarzen waren bvb een maat te klein, daarnaast waren ze al gedragen. dé twee redenen om mijn pakketje retour te sturen.

Pluspunten

Supersnelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb andere ervaringen gehad met sacha shoes wat bestellingen betreft, maar dit keer waren ze er al op zaterdag!! En ik had ze vrijdag besteld! Echt te gek.

Pluspunten

Leuke schoen en zeker naar mijn wens. De Volgende dag al in huis ♡♡

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De schoenen waren wel super mooi vandaar mijn 2e bestelling.

Er staat op de site voor 20.00 u besteld de dag erna in huis, dat klopt echt niet. Bij mijn 1e bestelling 4 dagen gewacht en bij de 2e bestelling zou het 5 werkdagen duren. Das geen probleem verder maar zet het er dan niet bij....

Pluspunten

snelle levering, mooie producten

Pluspunten

helemaal top! bestellen best snel. leveren een goed product.

geen.

Pluspunten

snelle levering goede communicatie

Pluspunten

Zeer positieve ervaring de levering is zeer snel en het product was naar volle tevredenheid !!!! Gezellige overzichtelijke website en leuke artikelen

Geen !!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

stipte levering, redelijke prijzen.

er valt niet veel te verbeteren, helaas vielen de pumps die ik had gekocht erg tegen, dit ligt aan het feit dat ik toch liever eerst voel en in uw winkel wil kijken of ze mij bevallen. ik ben van een andere generatie, merk dat ik beter niet via een website kan kopen. tot ziens in uw winkels.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

schoenen zelf zijn helemaal goed!

''Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis", stond er aangegeven, maar ik kreeg om 20:15 's avonds een mail dat het later zou worden.

Pluspunten

De vlotte levering en de kwaliteit van de laarsjes.

Misschien wat onderhoudtips voor de laarsjes.

Pluspunten

Snelle service. Ik had eerst de verkeerde maat besteld en ik kon ze makkelijk en kosteloos ruilen voor een andere maat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je wordt goed over de voortgang van de bestelling geïnformeerd. Bij de klantenservice ben ik vriendelijk te woord gestaan.

De levering was vertraagd. De informatievoorziening hier over was goed, echter ik vond het wel jammer dat ik mijn schoenen nu zo laat ontving. Retourneren via een Kiala-punt is voor ons niet fijn, omdat hier nauwelijks Kiala-punten zijn. Voor mij zou het vermelden van "breedte-maten" op de site erg fijn zijn.

Pluspunten

hallo ik ben al heel lang op zoek naar deze laarzen wat ik bij jullie heb besteld ik ben er heel blij mee

misschien kunnen jullie het allemaal iets goedkoper maken word alleen maar aantrekkelijker

Pluspunten

snelle levering en fantastische laarsjes, niet alleen stoer en chique maar ze zitten ook super lekker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke collectie

Betere levering heb moeten wachten op mijn schoenen , wel keurig een mailtje gestuurd.. Maar de schoenen waren ook gewoon in de doos gegooid zonder de goed neer te leggen. Slordig

Pluspunten

Gratis verzending, achteraf betalen, snel geleverd, top!

Pluspunten

Snelle levering Ga zo door

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Hippe schoenen! Goede pasvorm en comfortabel.

Pluspunten

Goede kwaliteit Super service op Pieter Vreedeplein.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service.

Pluspunten

Goede service en goede communicatie

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!