Pluspunten

Snelle verzending en levering

geen

Pluspunten

Top!! Snelle service, gratis verzending en ook nog een leuke korting bij het inschrijven van de nieuwsbrief! En natuurlijk onwijs leuke schoenen!!

Pluspunten

De dag na bestelling keuring volgens afspraak geleverd. Ben erg tevreden.

Geen.

Pluspunten

Ben zeer tevreden , vriendelijke klantenservice die je te woord staan bij vragen

Pluspunten

Snelle levering, product voldoet precies aan verwachting, goede en snelle service ook in de winkel en goed advies.

Pluspunten

de snelheid van levering. De eerste beoordeling van de schoenen zijn goed.

laat eerst mensen een profiel aanmaken (ondervond nog wel een paar probleempjes) De duur van mogelijkheid van levering en daadwerkelijke levering.(beter op elkaar laten afstemmen) Misschien meerdere bekende merken in de winkel tonen.

Pluspunten

Snelle en goede service! Savonds na 20.00 besteld en de dag erna al thuis. Top!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Bezorgt de volgende dag!

Pluspunten

Snelle levering, de schoenen die ik besteld had zijn geheel naar wens. succes george

Pluspunten

Duidelijke site en schoenen besteld en de volgende dag al in huis!

Pluspunten

heel leuk laarsje gekocht voor me dochter , ben er erg tevreden mee en werd ook nog eerder bezorgd dan we hadden verwacht

Pluspunten

Snelle levering en product prima in orde.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Alles netjes en snel ontvangen, prima

Schandalig dat als iets in de winkel is uitverkocht of niet mijn maat hebben dat ik 5€ extra moet betalen om het te bestellen!

Pluspunten

AArdig personeel.

Heb tot op heden geen schoenen mogen ontvangen. Ben inmiddels wel € 120,00 lichter.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Allebei de laarzen was de rits van kapot. Zo slordig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering van de pakket was super snel. Schoenen waren te klein waardoor ik het moest retourneren. Dit was geen enkel probleem. Ik wacht nu op het resterende bedrag dat binnenkort op mijn rekening terug gestort wordt.

Alles is top gegaan,

Pluspunten

bestellen gaat heel makkelijk en overzichtelijk. Ik moest een artikel retourneren en ik omdat ik dat altijd maar eng vind of ik het wel goed doe, was ik heel blij dat het makkelijk beschreven stond welke stappen ik moet nemen. een kind kan de was doen.

ik kan de knop uitloggen niet vinden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie en degelijke schoenen

1 schoen was minimaal beschadigd, beter controleren bij verzenden.

Pluspunten

Sacha heeft als 1 van de weinigen een herenschoenen collectie die altijd net even anders is dan bij de overige schoenenzaken. dat spreekt mij erg aan en ik koop dus ook gemiddeld 2 paar per jaar bij deze firma.

soms zijn de modellen niet of nauwelijks verkrijgbaar in maat 40 en aangezien ik een kleine schoenmaat heb grijp ik nog wel eens mis.

Pluspunten

Vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan via de telefoon en direct antwoord op je vragen via de mail. Hulpvaardig en klantvriendelijke afhandeling bij problemen.

geen

Pluspunten

Super snelle levering!

Pluspunten

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Wat geleverd werd, ziet er goed uit.

Op de hoogte gebracht toen iets niet voorradig was en toch nog een snelle levering. Had dat sierraad wel willen hebben maar toch een tien.

Pluspunten

De kwaliteit van Sacha schoenen is onwijs goed. Ik bestelde laatst de pistol boots en dezen zijn gemaakt van een hele mooie kwaliteit leer en lopen onwijs comfortabel. Ook kwamen ze de volgende dag al gelijk binnen, wat een service!

Niks! Ga vooral zo door!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!