Pluspunten

Retouren inleveren bij een filiaal in de buurt

Pluspunten

Supersnelle levering, mooie laarzen!

Pluspunten

De site is overzichtelijk Je kan selecteren op verschillende aspecten zoals kleur en prijs Er zijn ook verschillende extra's zoals het lookbook etc

Ik zou het lookbook verbeteren en de bloggers meer categoriseren. Bijvoorbeeld: Alle bloggers op de eerste pagina + een kleine beschrijving van de blogger. Wanneer men op de blogger klikt krijgt hij alle looks te zien. Dit maakt het lookbook aantrekkelijk en overzichtelijker.

Pluspunten

Snelle bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd, fijn dat je met paypal kan betalen. Goede pasmaat, mooi model, mooie kleur.

Snel beschadigd. Lak/verf is snel versleten. Ik heb nu al (na een week) witte krassen op de punt.

Pluspunten

goede service, duidelijke afspraken die nagekomen werden, verzending 3 dagen eerder ontvangen dan verwacht werd. super

op dit moment eigenlijk niets

Pluspunten

keurige afhandeling redelijk snelle ontvangst netjes ingepakt goed product

Pluspunten

Super blij met mijn nieuwe schoenen! Snelle bezorging en fijne schoentjes. Eerst in de winkel even gepast, heel erg goed geholpen door het personeel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Snelle service -Bestelling naar verwachting -Goed verpakt

-Geruime tijd werd er niet doorgelinkt naar Ideal, hierdoor moest ik 4-5 keer opnieuw alles invoeren -In een winkel in Arnhem werd aangegeven dat ik de kortingscoupon ook in de winkel kon gebruiken, dit kon echter niet. Waarschijnlijk is niet alle informatie bij de medewerkers

Pluspunten

Heel mooi model. Precies de juiste stijl sneaker. Mooie kleur past overal bij. En leuke prijs voor goede kwaliteit.

Geen leren zool, wel leren buitenkant. Het leer is vrij stijf als je ze net aandoet. Je moet ze goed inlopen. Witte zool wordt sneller vies en je miet het leer goed onderhouden zodat het langer mooi blijft.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Er zit een prijskaartje op de tas van 90 euro en we hebben em gekocht voor 100 euro. 10 euro teveel betaald?!

Pluspunten

Geweldige schoenen en supersnel in huis. Ik ga hier zeker weer bestellen!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering goede service.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede service en er word alles aan gedaan om je toch aan het gewenste paar schoenen te helpen.

Er werd mij gezegt dat de schoenen in twee werkdagen zou worden geleverd, dat bleek 5 te zijn waardoor ik ze nu nog niet heb ivm vakantie. als ik dat had geweten had ik ze op een ander adres laten bezorgen waar wel iemand thuis was.

Pluspunten

Goed idee van de winkeljuf om de schoenen die ik graag wilde hebben (maar in de winkel beschadigd waren) te bestellen via internet. Snelle levering.

De uitverkochte schoenen van de site afhalen. Nu wordt ik hebberig maar kan dan niet bestellen. Domper!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Alles is goed op mijn adres aangekomen.

Mijn bestelling is in twee delen gekomen, dit was niet eerder vermeld. De bezorging was niet binnen 24 uur maar binnen 3 dagen en de rest 2 dagen later.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Juiste beschrijving op de website. Hele goede kwaliteit van het product.

Een betere voorraad maken. Geen idee hoe het werkt maar het duurde dik een week voordat het binnen kwam.

Pluspunten

Leuk aanbod, duidelijke site, goede service

geen

Pluspunten

Snel en optijd bezorgd. Helemaal tevreden met mijn aankoop!

Pluspunten

Snelle en correcte service!

Pluspunten

Fijne winkel met de nieuwste schoenmode voor een leuke prijs! Je wordt altijd snel en fijn geholpen door het servicegerichte personeel

Soms kan het wat rommelig in de winkel zijn door de drukte, maar dat mag geen naam hebben!

Pluspunten

Supersnelle levering! Alles precies volgens de bestelling.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!