Goede kwaliteit, snelle levering!

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen

Snelle levering en fijne schoenen. Al moeten mijn voeten nog wel even wennen om op een hak te lopen haha

origineel assortiment en snel geleverd

origineel assortiment en snel geleverd

Snel bezorgd

Snelle bezorging, zo snel alsof ik het net in de winkel had gekocht!

top

ik heb deze laarzen gekocht , de maat is perfect , alleen ik kom er wat moeilijk in , omdat er geen rits in zit , ik laat ze bij de schoenmaker op de leest zetten

Snelle levering en de schoenen zitten perfect zoals omschreven

Ik had de schoenen bestelt en de volgende dag waren ze al gelijk binnen. De schoenen zitten perfect en omschrijving klopt zoals op de foto te zien is.

Hele mooie nette schoen

De Rehab croco is een hele mooie nette afgewerkte schoen Zoals elke schoen moet deze ingelopen worden en kan dus niks over het comfort vertellen

Net als op het plaatje

Laarzen komen overeen met de afbeelding op de website en zitten geweldig. Ook mooi op tijd geleverd.

Good online bad in store

I have received a very kind and fast support from the customer service but unfortunately cannot say the same for the employees working in Amsterdam stores - one of the rudest experiences I had.

Mooie boots,passen goed

Laarzen zijn erg mooi en zitten goed

Slecht

Heb vanmorgen iets besteld en 2 uur later kunnen niet aanpassen om mijn pakket toch thuis te krijgen zo moeilijk kan het toch niet zijn

Snel en vlot de laarzen binnen gekregen

Bestelling, snel en vlot Mooie laarzen

Snelle levering, mooie laarzen. Helemaal goed

Prachtige leren laarsjes, zitten en lopen heerlijk. Binnen 1 dag geleverd, top:-)

Slechte verpakkingen

Ik heb de laatste tijd aardig wat besteld bij Sacha en iedere keer is of de doos erg kapot (terwijl het plastic er omheen keurig is, dus is met kapotte doos verstuurd geweest. of te klein. Ik heb afgelopen week Lange leren cowboylaarzen ontvangen in een veel te kleine doos, waardoor de bovenkant van de laarzen dubbelgevouwen in de doos zat. Ondanks dat het op zich mooie laarzen zijn, stuur ik ze terug, omdat de vouw erin zit. Ook heb ik pas geleden korte suede cowboylaarsjes terug gestuurd omdat er een enorm kleurverschil tussen de een en de ander zat. Al met al erg jammer, want Sacha is echt wel mijn favoriete merk!

The boots I've purchased is a torture

The boots I've purchased are really torture, they are made from leather, but it is so hard so it just destroys my feet, with blisters and bleeding wounds. I can not wear it without pain. Waste of money. Don't recommend.

Fijne webwinkel

Snelle levering, veel keus. Super mooie laarzen voor een fijne prijs

Goede kwaliteit en snelle service.

Mooie laarzen snelle levering

Erg tevreden heb super mooie laarzen gekocht en de levering ging top dus zeer tevreden.

Correcte en snelle afhandeling van de retourzending incl. De terugbetaling

Opmerking: retourpakket afgegeven bij servicepunt. Volledig geautomatiseerd. Op zich prima maar ik kreeg geen bewijsvan de afgifte. De volgende eventuele retourzending geef ik daar niet meer af; liever dus bij een afgiftepunt die een bewijs verstrekt. Met vr.groet

Top !!!

Sacha ....De schoenen winkel bij uitstek !!! Prachtige schoenen en laarzen. Super snelle afhandeling, reactie. Mijn laarzen zijn binnen 1 dag bezorgd En ze zijn Super , kei blij mee Dankjewel Sacha

Snel geleverd en erg mooie laarzen!

Erg snel geleverd, dat vind ik altijd erg fijn! De laarzen zijn erg mooi, goede kwaliteit (het leer ruikt ook erg lekker) en zitten als gegoten!!

Snelle levering mooie laarzen, zitten perfect

Tip goede site zeer overzichtelijk

Netjes op tijd alles afgeleverd top

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!