Ondanks iets langer wachten door drukte erg blij met mijn aankoop.

Moest wel even iets langer op mijn mooie laarzen wachten, maar dat werd van te voren netjes aangegeven. Aangezien het een black friday deal was, vond ik dit geen probleem. Ben erg blij met mijn aankoop!

Vlot en vriendelijk

Deel bestelling naar winkel teruggebracht, waar ik 1 paar laarzen om kon ruilen voor een andere maat. zeer vriendelijk en kundig geholpen. Verwacht dat terugstorten geld net zo voorspoedig verloopt!

Snelle levering, goede service! 1 van de schoenen had een verkleurde zool en kon gemakkelijk retour.

Vlotte bezorging

Bestellen ging prima, werden snel bezorgd, goede prijs

Nette service

Netjes alles ontvangen en snel

Heel teleurstellend

Ik wacht al 1,5 week op mijn bestelling, en vandaag krijg ik ineens een mail dat mijn laarzen geretouneerd zijn (zonder dat ik ze ooit heb ontvangen). Ik kan ook geen nieuwe meer bestellen want ze zijn uitverkocht. Heel slecht.

leuke schoenen, mooie kleur en adequate afwerking, helaas was de leest van deze schoen niet passend.

Mooie schoenen voor een redelijke prijs uitgezocht. Vooral een paar rode met bloemstiksels zien er erg leuk uit. Passen van de schoenen; het bleken achteraf dezelfde schoenen, d.w.z. dezelfde leest. Deze leest is te groot voor mij, lengtemaat ok maar te ruim. In combinatie met de slappe opbouw direct twijfel, na twee dagen weer proberen en weer hetzelfde gevoel; bij lopen draaien van de voet in de schoen en nu ook lelijke plooien bij overgang teen/wreef wegens te veel en te slap materiaal. Erg jammer want de plain zwarte met een kriebeltje waren onder de radar en de rode met bloemstiksel waren juist wat opvallender. Aan de dozen te zien hadden/hebben meer mensen deze ervaring, erg sleets. Wel goede service en de prijs sluit aan op het product.

Prachtige boots.

Prachtige boots, goede kwaliteit en erg mooie kleur. Ik ben er heel blij mee.

Attent

Mijn maat was niet aanwezig in de winkel, winkeldame ging nog extra op zoek naar mijn maat in andere kleur maar helaas. Bestelling was snel geregeld en bezorgd

Topmerk mooie kollektie

Super goeie service en bezorging volgens afspraak

Goed geholpen

In de winkel waren de schoenen niet voorradig . Personeel heeft voor mij online besteld

Goed en snel

Goede kwaliteit, snelle levering!

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen

Snelle levering en fijne schoenen. Al moeten mijn voeten nog wel even wennen om op een hak te lopen haha

origineel assortiment en snel geleverd

origineel assortiment en snel geleverd

Snel bezorgd

Snelle bezorging, zo snel alsof ik het net in de winkel had gekocht!

top

ik heb deze laarzen gekocht , de maat is perfect , alleen ik kom er wat moeilijk in , omdat er geen rits in zit , ik laat ze bij de schoenmaker op de leest zetten

Snelle levering en de schoenen zitten perfect zoals omschreven

Ik had de schoenen bestelt en de volgende dag waren ze al gelijk binnen. De schoenen zitten perfect en omschrijving klopt zoals op de foto te zien is.

Hele mooie nette schoen

De Rehab croco is een hele mooie nette afgewerkte schoen Zoals elke schoen moet deze ingelopen worden en kan dus niks over het comfort vertellen

Net als op het plaatje

Laarzen komen overeen met de afbeelding op de website en zitten geweldig. Ook mooi op tijd geleverd.

Good online bad in store

I have received a very kind and fast support from the customer service but unfortunately cannot say the same for the employees working in Amsterdam stores - one of the rudest experiences I had.

Mooie boots,passen goed

Laarzen zijn erg mooi en zitten goed

Slecht

Heb vanmorgen iets besteld en 2 uur later kunnen niet aanpassen om mijn pakket toch thuis te krijgen zo moeilijk kan het toch niet zijn

Snel en vlot de laarzen binnen gekregen

Bestelling, snel en vlot Mooie laarzen

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!