Zag bij @optimavita zulke leuke sneakers, ze krijgt van jullie soms leuke schoenen toegezonden..omdat zulke leuke vlogs maakt met veel kijkers, ik dacht die wil ik ook, heb ze besteld en idd ze zitten heerlijk..ze heeft niks teveel verteld.

Zeer positief

Verkoopster deed echt moeite om het ons naar de zin te maken. Heel positieve indruk.

Fijn geholpen, en goed koop advies gekregen

Fantastische schoenen, snel verzonden

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe laarzen! Aanrader!

Wàt een leuke support

In de winkel op Kalverstraat super leuk geholpen! Wilde laatste paar laarzen, niet in de winkel dus hup achter de kassa het internet op! Ze stond helemaal alleen en wist iedereen in de winkel te houden èn iedereen persoonlijk te benaderen en van dienst te zijn!!!! Hulde aan het meisje van SACHA echt n topper! En de laarzen zitten als gegoten en zijn super mooi!

top

mooie kwaliteit laarsjes ,snel en keurig verzorgd geleverd.

Waren super goed

Super gave sneakers voor zoon en nu door uitverkoop ook nog eens hele strakke prijs.

snel, mooi verpakt, en prachtige laarzen

gewoon een goede service, en zeker een goed product

Heel leuk geholpen

Bedankt

Goede service!

In de winkel goed geholpen uitstekende service. Vroeg een nieuw paar on verband met moeilijke voeten. Bestelde zij en stuurden ze thuis!

Tevreden .snellen levering

Super tevreden. Snellen levering een aanrader.

Heerlijk laazen

Zit zo lekker.

Alleen top door degene die mij heeft geadviseerd

Niet in elke shop ervaar ik een fijne manier van advies geven. Sterker nog een soort van gastvrijheid. Maar in de store in nijmegen en dikke tien. Weet zijn naam niet meer. Maar zijn adviezen, behulpzaamheid, gastvrijheid en het welkom gevoel, zijn een 10 waard. Werk zelf in de retail en ben juist daarom zeer kritisch. Dus Sascha shoes, geweldig, mooi assortiment en bovenal top personeel. Dankzij degene die mij geholpen heeft. En niet het meisje wat maar voor zich uit stond te kijken. Daar word je als klant totaal niey blij van.

Modieus en betaalbaar

Ik koop al jaren schoenen. bij sacha. Ze zijn kwalitatief goed en hebben een mooi design.

heerlijke sandalen en goede en snelle service

super

Ik was in Haarlem, daar werken fijne mensen, hartelijk, gedreven en vlotte klantenservice.

Snelle levering, oplossingsgericht

Vriendelijk geholpen, moest een maat schoenen ruilen welke in de winkel gekocht waren. Werden binnen 1 dag geleverd. Persoon dacht mee, niets was te veel.

Geen service

Met kerst een snakeskin shopper aan mijn dochter gegeven, in augustus is de hele binnenvoering kapot. Klantenservice gebeld, 6 maanden garantie. Kan het evt in een filiaal proberen maar dat is afhankelijk van de mensen daar of er iets mee gebeurt. Waardeloze service voor een tas van 70 Euro!

Goed en snel

De leren tas was netjes en goed verpakt. En het werd ook razend snel bezorgd. Daarnaast zag de tas er precies zo uit zoals op de site stond aangegeven!

Geweldige service

Ontzettend vriendelijk personeel en goede service. Laarzen in de winkel besteld en thuis laten bezorgen.

Mooie schoenen ,snel geleverd . Dus zeer te Vreden.

Bestelde schoenen in de winkel snel geleverd, perfecte service en super schoenen!

Perfect / boots for pick-up at local store

boots for pick-up at local store , very quick, 5 stars

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!