ZWARTE TASJE IS GOED EN KRALEN TASJE MINDER

Het leren schoudertasje is handig en leuk en het kralentasje ziet er leuk uit maar is voor mij veel te jeugdig en heb ik aan mijn kleindochter van 18 jr gegeven.

Prettige sfeer

Uitstekend geholpen door de verkoopster.

Schoenen online besteld, waren helaas te groot. Toch maar naar de winkel om een mast kleiner te passen. Zat ook niet goed. Schoenen retour geld werd paar dagen later teruggestord. Als ik een maat kleiner wilde had ik die wel moeten betalen Dat loopt nog een beetje langs elkaar heen

Top, snelle levering en mooi product

Top ervaring

Prettig

We zijn alle 3 goed geholpen! Sacha in centrum Haarlem

Prima service en snelle levering

Geen gedoe met retour als het nodig mocht zijn ,met de retour label

Heel goed.

Op tijd bezorgd,goede service.Mooie schoenen.

Mijn dr martens sandaal was niet meer op voorraad in het filiaal, dus ze bood meteen aan om een paar te bestellen en gratis thuis te laten bezorgen. De reden dat ik een 8 geef, is omdat ze eerst het “pas” model probeerde te verkopen waar draden aan hingen, dat ze dit probeert snap ik uiteraard maar had al uitgesproken dat ik een nieuw paar wilde omdat het pasmodel er niet meer top uit zag. Bovendien zijn het witte sandalen dus het pasmodel was wat viezig ook. Maar ze heeft het dus prima opgelost.

stapje extra gezet

De laatste laarsjes in de winkel in de uitverkoop hadden een plekje. De verkoopster heeft haar uiterste best gedaan dit te verhelpen wat helaas niet lukte. Daarna bood zij aan de laarzen online te bestellen en ze thuis te laten bezorgen. Dit is helemaal naar mijn zin gelukt! Wat een service, onverwacht een stapje extra gezet!

Goed en op tijd leveren

Goede ervaring

Schoen loopt heerlijk.

Jammer dat de afwerking niet perfect is, wat met de korting van 40% een te grote geruststelling is. Zonder de korting had ik de schoen niet gekocht.

Vriendelijk personeel. En super aftersales toen er met 1 product iets mis bleek te zijn. Binnen paar dagen vervangend product per post ontvangen. Top. Door dit soort winkels blijf ik kleding en schoenen in een echte winkel kopen. En niet online.

leuke schoenen

De schoenen bleken niet op voorraad en werden pas na twee weken geleverd. Daar kreeg ik na mijn bestelling meteen bericht van en omdat ik geen haast had was dat geen probleem.

Waardeloos

Pakketje wordt maar niet bezorgd. Stuur je een mail naar Sacha met de klacht steeds zo’n geautomatiseerd bericht waar je niets mee kunt terug.

Slechte service bij online aankoop

Na aankoop in de webshop van mijn Rehab schoenen bleek er een probleem te zijn met deze schoenen. We hebben dit tijdig gemeld maar het bleek dat je voor service enkel bij een filiaal van hun terecht kon, toch raar bij een online gekocht artikel. Waarom koop je het dan online? Dit was dus de laatste keer!

Mooie schoenen arsortiment, alleen weinig in maatje 36 !!!

bezorging zou nauwkeuriger kunnen

Het tijdstip van bezorgen zou iets nauwkeuriger kunnen. Tussen 10.00-15.00 uur zouden ze komen, wat dus een hele dag beslaat! Presteren ze het ook nog eens om ruim 1 uur láter te komen dus mijn hele dag weg! Dit is natuurlijk te wijten aan de bezorgdienst zelf dus zouden ze voor een andere bezorgdienst kunnen zorgen en dan ook personeel dat je aankijkt bij het aangeven van het pakket en op z'n minst je even gedag zegt.

Très bonne qualité

Je recommande à 100%, de très bonne qualité et une livraison sans soucis .

Ben tevreden over het artikel en service van Sascha.nl

Keurige service

Vriendelijk personeel en vooral niet opdringerig. Zou wel fijn zijn om ook mast 47 in de collectie op te nemen.

Snelle levering en supermooie laarsjes

Snelle levering en goede communicatie over levering en tevreden met mijn laarsjes

Goede snelle service

Snelle goede service

Prima op tijd Gr Tonny

Snelle service. Nu nog even inlopen

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!