Zeer correcte behandeling en geweldig produkt

Mooi aanbod op de site, ruime keuze van zeer mooie merkschoenen. Bestellen gaat zeer eenvoudig en de bestelde schoenen waren zeer snel in huis. Zeer tevreden over mijn eerste bestelling bij Sacha.

Duidelijke website, snelle bezorging

De website geeft duidelijke informatie over de producten. Het bestellen was makkelijk. De schoenen werden snel bezorgd.

Super service

Snelle levering en de espadrilles zijn geweldig!

vriendelijk geholpen in den Bosch.

Bestelling snel geleverd, helemaal goed..

Heel goed geholpen

Hele leuke verkoopster gehad die mij ook wat advies gaf mbt lopen op hoge hakken. De kleur die ik wilde was alleen nog online beschikbaar, ze heeft ze vanuit de winkel besteld. Ondanks dat ze druk was.

Ben super geholpen in de winkel.

Prima geholpen

Goede service en vriendelijk personeel. De kwaliteit van de schoenen vind ik goed. Verder voldoet het assortiment prima aan het modebeeld 2021.

Mooie schoenen, snelle service

Verfrissend!

Het nieuwe filiaal in Haarlem Grote Houtstraat ziet er smaakvol en uitnodigend uit, heel verleidelijk dus om er niet even binnen te lopen. De medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam, een verademing! De tekst op de draagtas vind ik trouwens erg geestig, want heel erg waar. Ben superblij met mijn witte leren sneakers!

Klantgericht vriendelijk en snel

Goed geholpen door medewerkster schoenen besteld voor mij 2 dagen later had ik ze al thuis

Supergoed geholpen

In mei had ik een tas bij Sacha in Den Haag gekocht. Bij de tweede keer dat ik hem gebruikte zag ik dat de voering losliet. Ik liep toen toevallig langs dit filiaal en ben maar naar binnengelopen. Daar ben ik supergoed geholpen door een hele behulpzame en begripvolle de filiaalmanager (?) die direct, via internet, een andere tas voor mij bestelde. Supergoed !! Gisteren heb ik dus een nieuw tas ontvangen. Ik weet niet hoe ze heet. Ook gaf ze nog een kaartje met een telefoonnummer. Voor eventuele vragen. Echt super behandeld. !

Zeer snel

Schoenen niet o p voorraad in de winkel online besteld binnen 1 dag in huis super

Goede website en snelle levering

Gebruikersvriendelijke website, goede produktomschriving en snelle levering.

Omdat showmodel in de winkel een vlek had heeft medewerkster in Den Haag geregeld dat ik een nieuw paar thuis gestuurd kreeg. Was binnen 10 minuten geregeld !

Prima, tevreden

Snelle levering, fijne schoenen, goede prijs

Xxxxxxxxxxx

netjes en vriendelijk geholpen

netjes en vriendelijk geholpen

Uitstekend geregeld volgende dag in huis

Doe ik zo weer goed voor mekaar

artikel snel gevonden in de webshop en werd ook snel geleverd

Schoenen (en kleding) online kopen houdt altijd een risico in, omdat de maatvoering -niet- altijd universeel is. De maten die Sacha voert, vallen -normaal-

Ik was niet tevreden met mijn aankoop hierdoor werd er goed met me mee gedacht en heb ik 2 andere aankopen kunnen doen waar ik erg blij mee ben.

Mooie schoenen, snelle levering!

Mooie schoenen besteld die snel zijn geleverd!

Prima levering en fijne schoenen

TOP!

Heel snel, goed verpakt, goede kwaliteit, juiste pasvorm

Ik ben er heel blij mee. Vlak voor mijn vakantie wilde ik nog sandalen met een hak en ik hoopte maar dat het op tijd binnen kwam. Ze waren er snel en de sandalen zijn super. Toppie!

Top service en vriendelijke medewerksters

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!