Alles prima

Leuke schoenen voor een leuke prijs. Helemaal top!

Volledig/correct afgehandeld

Alles binnen mijn normen uitgevoerd!

Mooie sneakers

Super snel geleverd

Mooie schoenen en snelle levering.

Mooie collectie en snelle levering. De schoenen zitten fantastisch.

Goed geholpen

Mooie laarzen echt leer goede kwaliteit

Prima service mooie laarzen

Snelle levering en zeer behulpzaam

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van de schoenen met slangenprint.

Gekocht bij Sacha Antwerpen Meir!

Top ervaring gehad hier! We waren hier op het moment dat de lockdown net weer was ingegaan, maar we mochten de winkel gelukkig binnen en werden warm verwelkomt nadat we onze gegevens hadden achter gelaten. We wilde al heel lang dr Martens halen alleen waren mijne niet op voorraad. De dame met wie ik was had de hare wel in haar maat gevonden. De dame van Sacha heeft toen de mijne besteld en bij mij thuis laten afleveren. Top service!

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Fijne loafers voor een echt redelijke prijs. Keurig verpakt de dag na bestelling geleverd.

Ik ben zeer goed geholpen Alleen balen dat binnen een 20% goedkoper werden

Mooie schoenen, snel en goed verpakt geleverd

Prima ervaring, geen klachten!

Prachtig

Prachtige laarsjes

Super snel bezorgd, en goed kwaliteit schoenen.

Heel snel bezorgd, kwaliteit zoals ik had gehoopt. Blij mee.!

Snel geleverd! Mooie schoenen

Schoenen zien er mooi uit en lopen heerlijk

Topservice

Vanaf begin tot eind service met een glimlach. Toen ik binnenkwam goed geholpen na het kopen van de spray werd alles nog even ingespoten!

Mooie laarzen, de kleur precies als de afbeelding,en ze loen lekker .

Kwaliteit in schoen en service

Website is erg duidelijk en foto's zijn ook niet opgepoetst. Wat je ziet, is wat je krijgt.

Top schoenen en goede service

Witte sneakers en zwarte boots besteld vanuit de sale. Super snelle levering en zeer tevreden over deze producten. Koop bijna al mijn schoeisel bij Sacha.

Feestje

Ben al beetje zomerkleren aan het organiseren. Als de zon komt dat ik bam in mijn leuke outfitje kan rond flaneren voordat de avond klok ingaat . Schoenen besteld bij Sacha was de eerst keer ..maar zeker niet de laatste . Mooie schoenen hele leuke prijs ze paste goed. De levering was ook fijn alles volgens afspraak. Ik word er blij van . Anneke Ligtvoet

S avonds besteld ,volgende ochtend in huis ! Top!!

Snelle service, mooie schoenen

Snel bezorgd

Voor hele mooie schoenen gaan wij altijd kijken bij Sasha

Alles in orde

Snel en netjes geleverd!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!