Snelle levering, duidelijke communicatie, tips over het verzorgen van de schoenen gekregen. Retourneren was ook een fluitje van een cent.

2 dozen hadden bij elkaar in in 1 pakketje gekund wellicht? Verzendtijd was wat langer dan normaal (1,5e week) maar dat maakt mij verder niets uit

Prettig

Ik had de Dr. Martens 1460 Mono Smooth besteld, hele mooie laarsjes. Ik had ze heel graag willen houden, maar helaas was maat 40 te klein en maat 41 met dikke sokken en extra zooltjes nog steeds te groot.

Goede kwaliteit prima prijs snelle levering

Goede kwaliteit prima prijs snelle levering

Ook na het bestellen nog tips/tricks ontvangen

Nadat ik mijn bestelling binnen kreeg, ontving ik een mail met tip/tricks voor het dragen en onderhouden van mijn nieuwe schoenen. Fijn stukje nazorg en het scheelde mij weer blaren :-)

Snelle levering. Er zaten alleen 2 witte vlekjes op de laars. Ik weet niet of ik die er nog uit krijg. Heb hierover geen contact opgenomen, omdat het retour sturen op het moment een beetje moeizaam gaat.

Ik ben heel bij met de schoenen en ik vond de prijs ook leuk groetjes saskia

Erg goede service

Super snel, goede prijs, mooi product, helemaal blij

Met een mooie korting, 1 sneaker besteld. Volgende dag in huis. Artikel precies zoals foto, mooie materialen. Pasvorm top. Helemaal blij

Top kwaliteit

Echt een top schoen loopt ook goed en snelle levering

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden en blij met mijn bestelling!

Netjes en snel geleverd

Ondanks de drukke feestdagen heb ik mijn bestelling toch op tijd ontvangen. De sneakers en enkellaarsjes zijn goed van maat, goede kwaliteit en ik ben er erg blij mee. Online schoenen kopen kan toch!

Snel,juiste kleur en maat

Ik vindt jullie geweldig.bestelling was heel snel binnen en de schoenen hebben de kleur v de site en juiste maat

Goede service , levering

Fijne service , levering was duidelijk en op tijd. Ze hebben leuk assortiment , en zou er zo vaker iets kopen!

Hele goede eerste ervaring!

Hele mooie laarzen voor een hele leuke prijs. En de levering was top! Heel snel dus.

Snelle verzending, prachtige schoenen

Super blij met m’n docs!! Snelle verzending en fijn die sale!

Shelle levering

zelfs tussen kerst en oud en nieuw binnen 2 dagen geleverd!

Ik wist dat de kans klein zou zijn dat ik mijn nieuwe schoenen voor oud en nieuw aankon... ik bestelde ze nl op 29-12 en in de bestel bevestiging stond dat het 2 tot 5 dagen kon duren.... maar joehoe! ze kwamen de 31ste binnen! Super service dus!

Goed geregeld allemaal

Zeker een aanrader

Prima winkel em webshop

Laarsjes besteld bij Sacha,kwamen binnen 5 dagen binnen. Helaas wat ruim dus retour. Prima service en makkelijk retourneren door dat de DHL sticker al in het pakket zat. Dus geen geklooi met retour formulieren uitprinten of iets dergelijks.

Snelle levering. Gratis bezorging en exact zoals op de foto

afspraak nagekomen op tijd geleverd

Schoenen op tijd geleverd en voldoen aan de verwachting

Goede service, kwaliteit en pasvorm

Deze laarzen besteld en had ze met een paar dagen binnen. Ze zijn zoals ze op de site worden gepresenteerd, vallen net iets ruimer ( halve maat), maar dat is juist perfect voor mij. Zeer tevreden!

Snel geleverd, makkelijke website en zeer belangrijk leuke mooie schoenen/laarzen en sneakers voor een goede prijs.

pakketje snel ontvangen . Goeie service .

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!