Vlotte levering,een paar laarzen retour gedaan die te groot waren Snelle afhandeling geld retour

Smelled afhandeling

Prima svhoenen

Snelle afhandeling top

Bestelling snel i. Huis keurig.

Prima schoenen

Zit heerlijk stevig

Snelle levering. Aardig personeel in de winkel waar ik het afhaalde.

Veel keuze online. Mooie stevige tas!

Alles wat ik ervan had verwacht

Snelle leverings, netjes ingepakt. Communicatie was goed en het product heeft een mooie kwaliteit.

Geweldige service en advies

Ik vond een geweldige schoen in de winkel, maar het pasmodel was me te ruim. De andere schoen zat perfect. De winkel eigenaar had ze niet meer op voorraad liggen maar bood aan een nieuwe set te kunnen bestellen en thuis te laten bezorgen. Op zaterdag gekocht, op dinsdag in huis! En dat in de drukke december maand. Gewoon top!

Perfecte levering en keus

Snel ontvangen en de keuze was reuze. Blij met mijn schoenen.

Prima service gehad

Schoen in de winkel had een gebrek, schoen was niet meer leverbaar in de winkel dus medewerkster steld voor om deze te bestellen voor mij en thuis af te laten afleveren (super!). Enige wat ze niet had gedaan is het wijzen op de korting waarbij tweede paar schoenen 50% korting afging.

De laarzen zijn leuk precies als op het plaatje. Vallen goed opmaat en zitten lekker.

Topwebsite

Duidelijke website, mooie collectie, aantrekkelijke prijzen, vlotte verzending. Hier doe ik de volgende keer weer de boodschappen!

Fijne winkelervaring/goede service

Helaas was mijn maat niet meer in de winkel. Daarom heel fijn en super vriendelijk door een verkoopster geholpen en schoenen online besteld. Binnen een paar dagen waren de schoenen er :-) (ondanks de drukte van Black friday)

Stond binnen 10 minuten weer buiten.

Goede klantenservice, niet druk in de winkel. Goede pasvorm voor mijn voeten. Ik slaag regelmatig in deze winkel

Goede duidelijke site schoen loopt perfect, top snelle levering.

Sacha heeft mij positief verrast rondom de bestelling, kwaliteit en levering van mijn schoenen. Productomschrijving past bij product. Schoen passen en lopen lekker. Snelle en correcte levering. Complimenten!!!!!! Precies zoals het hoort. Hartelijke groet.

Snel en hele wijze schoenen

Retour gezonden

De laarzen waren te smal! Ik heb ze dezelfde dag retour gestuurd! Maar nog niets gehoord al een week onderweg!

Snelle levering, goede website

Leuke winkel, veel keuze en heel belangrijkf goeie verkoopster met inzicht en verstand van materiaal en stijl.

Een leuk armandje!

Ik heb een leuk armbandje besteld bij sacha hij zit lekker, alleen het lusje vind ik wat te lang.

Schoenen om te zoenen

Om verliefd op te worden deze zeegroene laarsjes!Erg blij mee!Prachtige kwaliteit en de kleur is te leuk!

Al jaren erg tevreden over al mijn Sacha schoenen!

A jaren koop ik ‘mijn’ Sacha laarsjes met veel plezier. Zitten binnen no time als gegoten.

Super goed geregeld

Fijne website, snelle verwerking en levering. Niets mis mee

Praktische zwarte rugtas

Zwarte rugtas besteld voor laptop. Snel en correct geleverd. Tas voldoet, gelukkig groot genoeg voor 15" laptop want de werkelijke maten niet overeen met de maten in de webwinkel.

mooie laarzen en ze zitten ook prima.

Ik ben zeer tevreden met de laarzen.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!