Fijne schoenen

Fijne schoenen, goede pasvorm, redelijk snel geleverd.

Prima schoenen

Sjiek materiaal

Mooie schoenen, snelle levering en goede prijs

Ik schommel meestal tussen maat 42 en 43. Voor Rehab is 42 prima.

snelle verzending

snelle verzending , mooie schoenen

Snelle levering snelle retour

Helaas was het niet gepassend. Wel snelle levering en retour

Snelle levering.

Mooie laarzen en ze lopen heerlijk.

Top product. snel geleverd. ik bestel snel nog een een paar in een andere kleur

Echt super! Snelle levering!

Maat is goed pasvorm is goed en kwalitatief zijn ze goed

Goede Kwaliteit

Blij met m'n laarsjes.. Zitten heerlijk en mooie kwaliteit

Goede service en mooie laarzen

Goede service mooie kwaliteit laarzen heel tevreden

Redelijk

Ben voor niets naar de winkel geweest schoenen waren daar niet op voorraad.

Oke

Prijs kwaliteit is oke

Ik ben super blij met mijn laarzen en de service van Sacha zelf is ook top! Ik ga hier zeker vaker bestellen :)

Helaas moest ik de laarsje terugsturen omdat ze niet pasten. Maar ik vond de laarsje prachtig. Zo jammer1

Slechte klachtenbehandeling

Ik kreeg bij de winkel geen korting op mijn laarzen, terwijl ik daar achteraf gezien wel recht op had. Ik heb dit 2x via een klachtenformulier en via de mail aangegeven, maar krijg geen reactie terug. Ik heb het gevoel dat ik belazerd ben en dat is geen fijn gevoel.

Snelle levering en super netjes verpakt

3 paar schoenen gekocht. De enkellaarsjes bevielen toch niet, wreef te wijd en de neus vind ik niet zo heel mooi. Retourneren is erg makkelijk, geen probleem. De pumps passen precies en zeer smaakvol. Dank je wel! Sacha, echt mijn shop!

Dr Martens laars gekocht. Snelle levering. Zitten lekker.

Hele mooie stijlvolle schoenen

Ben heel tevreden met mijn laatste bestelling. Erg mooie kwalitatief goede leren laarsjes die ook nog goed lopen. Graag tot een volgende keer

Perfect, snelle levering

Mooie stevige schoen.

Een hele mooie stevige schoen. Ze lopen goed. En helemaal van leer. Ik ben er blij mee. De maat is goed.

Prima geregeld allemaal. De schoenen waren snel bij mij en zitten als gegoten.

Er was niks op aan te merken

Topp

Reden van retour zenden van betreffend artikel

Vanwege het beperkt aantal letters,cijfers,tekens,(140 totaal)Is het niet mogelijk alle redenen te vermelden wat de klacht is van een artkel dat ik retour zend.De reden van retour is: dun en beschadid leer.,artikel komt niet overeen met aangegeven artikel op de website.Veters van slechte kwaliteit,en te kort)Rubber van de zolen.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!