Prima, duidelijk en snel

Zie boven

hele mooie laarzen!! zitten heerlijk!!

snelle bezorging en mooie laarzen

Was echt een lieve en behulpzame medewerker

nam ook echt de tijd voor je.

Goede prijs-kwaliteit voor leer en suède

Deel aankoop in winkel was helaas mijn kleur en maat niet voorradig. Werd aamheboden dit te bestellen voor de winkel of online account maken en thuisbrengen. Laatste gedaan: Twee dagen later in huis. Ben nog nagebeld of de laarzen naar wens waren. Erg attent en klantvriendelijk gehandeld.

Goed geregeld

Aardige juffrouw in winkel, die heeft laarzen besteld. Dat ik ze kwam halen zat er 30% korting op, dit werd terug gestort. Goede service

Snel besteld én snel geleverd. Top

Ik ga zeker vaker op de site kijken en weer eens een bestelling doen.

geweldig.

Ik heb de laarsjes op 10 okt. ontvangen, maar helaas passen ze niet. Direct teruggebracht naar ophaalcentrum DHL. momenteel zijn ze bij DHL. Service is goed. Mijn man heeft 3 weken geleden ongeveer 2 paar schoenen bij jullie gekocht, zijn mooi en prima. Ook de levertijd is goed. Helaas dat de laarsjes niet passen, misschien een andere keer beter. groetjes brigitta.

Fijne website, duidelijke afhandeling netjes thuisbezorgd

Jammer van de vertraging in levering maar contacten verliepen uitstekend .

Helaas was het model net niet wat ik zocht

Top kwaliteit en snelle service

Niks op aan te merken, snelle levering en mooie schoenen

Snelle levering van mijn schoenen, waren binnen paar dagen binnen. Verder zijn de schoenen super mooi en ben ik d’r super blij mee

Mooi laarzen binnen gekregen en snelle levering

Mooie laarzen, passen perfect, snel geleverd.

Goede producten en snelle levering.

Goede ervaringen met Sascha.

Slecht

Na het 3x indoor dragen van een pump, ligt het 'hakdopje' er al af en steekt er een spijker uit. De klantenservice gooit het - na diverse keren over en weer e-mailen - op 'slecht onderhoud en slijtage' en legt de oorzaak bij mij als klant neer. Als een schoen nieuw is en maar 3x gedragen is, ligt de oorzaak bij kwaliteit van de schoen en niet bij onderhoud/slijtage en zou dit onder 'garantie' moeten vallen. Slechte service, slechte kwaliteit!

Goed product en op tijd

Goed product en op tijd geleverd

Snelle correcte levering

Top! Leuke schoenen en hele snelle levering

fantastisch

prima gedetailleerde website, snelle levering, geheel volgens verwachting.

Prachtige laarzen!

Snelle levering en prima pasvorm!

Artikel werd snel geleverd en goede communicatie over bestelling en levering.

Ben zeer tevreden met mijn laarzen

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Snelle levering, goede verpakking

Laarzen nog mooier toen ik ze thuis kreeg dan op foto staat.

Prachtige schoenen, snelle levering

Wat zal ik zeggen, alles verliep prima en de schoenen zijn ook nog eens prachtig. Snelle levering, ondanks dat er op de site stond dat het een paar dagen kon duren.

Snelle levering mooie schoenen

Mooie schoenen snelle levering

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!