Mooie tas

Groot, goed, praktisch.

fantastisch

ik wilde een paar laarzen, ze waren er niet meer in mijn maat. En het meisje in de winkel kwam met het briljante idee om het direct online te bestellen, en het was het laatste paar. En zo kreeg ik alsnog het tweede paar voor de helft. Het meisje werkt in Enschede in de passage, zij krijgt van mij een vette tien. En twee dagen later was ik de trotse bezitter van twee paar prachtige cowboylaarzen. Zwarte en cognac kleurige. Bedank haar nogmaals hartelijk van mij.

Snelle levering en prachtige enkellaarsjes, die op maat vallen.

Gewoon zoals je verwacht goed

Ik had ze gezien was er gelijk gek op vond ze zo mooi. Ik ze besteld met korting geweldig.

Ben zeer tevreden over Sacha!

Geweldige biker boots!

Mooie, goede kwaliteit schoenen en snelle levering

Mooie, goede kwaliteit schoenen en snelle levering

Het zit lekker.lopen ook goed kortom een geweldige laars!!

Ben tevreden

Laarsjes voldoen aan verwachtingen. Zitten goed en ik kan er ook nog een aardig stukje mee lopen en daarnaast staan ze, ondanks sportieve uitstraling, ook goed bij een jurkje.

Goed snel duidelijk en de extra tips voor het in lopen van de Dr Martens echt super service

Supergoed

Mooie laarzen

Mooie laarzen, zitten heerlijk. Product was leverbaar in 5-7 dagen en dat klopte precies

Prima ervaring, mooie schoenen

Prima ervaring, snelle verzending en gratis retour. Erg fijn allemaal. Mooie kwaliteit schoenen voor een goede prijs

Servicegericht

Laarzen besteld netjes verpakt en een snelle levering fantastisch heel blij mee

Alles top in orde

Mooie schoenen. Correcte levering. Helemaal top

Mooie pumps

Zoals omschreven en snel geleverd.

Prachtige cowboylaarzen

Hier mijn prachtige cowboylaarzen gekocht die ik al maanden op het oog had! In de winkel waren ze niet meer verkrijgbaar, maar de vriendelijke verkoopster wees mij erop dat ze superhard op weg waren naar de status uitverkocht. Dus diezelfde avond online mijn droomlaarzen aangeschaft en binnen enkele dagen arriveerden ze bij mij aan huis. Ze zitten als gegoten en kan iedereen de topservice van Sacha aanraden!

Prima service, passen en besteld om alsnog de korting te krijgen.

Gewoonweg geweldig

Besteld volgende dag in huis,kon de bestelling goed volgen en precies zoals het word beschreven. Ik ben zeer tevreden.

Mooie laarzen

Super fijn

Vriendelijk geholpen. Goede service. Goede maat schoen snel thuisbezorgd!

3 maal klacht ingediend, geen reactie

Ik heb laarzen gekocht die kort na aankoop afgeprijst blijken te zijn. De vraag gesteld of bedrag verrekend kan worden of dat ik de nog ongedragen laarzen moet terugsturen en opnieuw bestellen. Laatste leek me niet handig, duur en ook nog milieu belastend. Helaas 3 maal verzoek ingediend via mail maar geen reactie. Niet sjiek.

goede service

Duidelijke website en snelle levering. Top.

Prima geleverd, goed geïnformeerd over de levering.

Kwaliteit tegen een goede prijs

De rit naar Batavia Stad was om een paar schoenen te kopen. Vanuit alle schoenen zaken en het aanbod dat er op dat moment in die zaken te vinden was schoot Sacha er met kop en schouders bovenuit.

Fijne website

Super laarzen

Snelle verzending en schoenen zoals ik had verwacht top kwaliteit.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!