Te veel geld uit gegeven aan leuke schoenen

Gewoon een leuke winkel in welke stad ik ook kom. Loop er altijd wel met schoenen de deur uit. In Eindhoven leuk personeel, vriendelijk en goede service.

Besteld en bezorgt op een tijdstip dan voor mij goed uit kwam. Fantastische service en super schoenen!

Duidelijk en klantvriendelijk personeel.

Mooie winkel, vriendelijk personeel.

Snelle levering, leuke prijzen, prima kwaliteit. Ik ben helemaal tevreden

Met zulke meisjes en schoenen is shoppen een feestje!

Super leuke schoenen en het meisje dat hielp was een toppertje. Gezellig en behulpzaam. Kom zeker terug daar!

Prima site, snelle levering, mooie laarzen

Gewoon goed!

Helemaal tevreden

Voldoet volkonen aan omschrijving

Schoenen waren heel snel binnen en zitten heerlijk!

PARFAIT !!!

Je suis ravie, les baskets sont encore plus belles en vrai, taillent parfaitement bien, confortable et qualité superbe. L'envoi à été hyper rapide, emballage très soigné, en résumé tout est parfait !

Commande conforme, très bon produit !

commande conforme, très bon produit !

Super snelle levering. En mijn laarzen met 1 woord GE WEL DIG

Zeer goed en snelle levering

Prima en snelle levering

Ik heb bij Sacha zwarte sneakers besteld. Heel vlot en goed geregeld had ik ze in handen.

Heel goed!

Zeer vlotte en deskundige bediening met een 100 procent service ! Bedank ervoor.

Goed product en snelle levering!

Mooie laarsjes

Uiterst tevreden klant

Prachtig schoenen gekocht:) Snelle service

Fijne winkel waar je goed geholpen word

Mijn ervaring is prima bij sacha. Het er waren wat andere mensen in de winkel waardoor ik moest wachten. Dit is geen probleem er is genoeg ruimte in de winkel. Alles word uitgelegd als je svhoenenwil bestellen en je krijgt ook nog voorlichting over het onderhoud. Erg fijne winkel

Snelle levering & mooie schoen

Levering was snel, schoen was zoals verwacht en zat prima :)

Leuk assortiment en zeker ook hele behulpzame en correcte medewerkers.

lekkere schoenen,heel fijn zit en heel goed geholpen in de winkel in Enschede

Vlotte vriendelijke meid!

Deze meid hielp goed, was eerlijk in het geven van advies en vond het oprecht heel leuk dat ik zo blij was met mijn aankoop uit de sale! Ging met een goed gevoel weg. Sacha Utrecht Hoog Catherijne

Heel vriendelijk!

Erg mooie zaak en zeer nette Bedienung. Goede service. Als ik in Utrecht ben GA ik er altijd naartoe.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!