Mooie collectie

Uitgebreide collectie aparte schoenen, mooi man!

Mooie schoenen, kwaliteit en snel geleverd.

Fijne goede service

Snel goed en vriendelijk geholpen

Keurig

Mooie grijze geruite veterschoenen gekocht. Die zien er puik uit en ze waren snel geleverd. Als ik weer nieuwe schoenen nodig heb kijk ik in elk geval eerst bij Sacha.

Vlugge levering en correct

Product naar verwachting

Makkelijke website. Snel binnen

Behulpzaam en vriendelijk

Sehr schneller Versand und top Kundenservice!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

vriendelijk geholpen!

Vriendelijke verkoopster leuk een eerlijk geholpen!

Goede schoenen en top qualiteit

Snel bestellen en goede service

Goede service! Fijne winkel om te shoppen

Ik had schoenen teruggebracht omdat ze helaas na vier weken ong. al kapot waren. De manager was erg vriendelijk en meedenkend. Ik heb een nieuw paar gekregen. Ik ben nog steeds erg blij met m'n aankoop.

Top site

Zeer mooie kwaliteit producten goede pasvormen. l

Mooie schoenen, snelle levering

Zie 1e regel

Top!!!

Snelle levering en mooi product

Uitstekend!

Prachtige heren veterschoenen, comfortabel, mooi aanbod, snelle levering!

Goeden en snelle levering

Maat 42 besteld (sneakers) maat is goed, valt niet klein uit.

Positief

Kleur naar verwachting Maat is goed

In de Sascha winkel in Leiden uitstekend geholpen door een enthousiaste jongeman. Die ons op een rustige en prima manier heeft geholpen. Ook zijn de schoenen op tijd geleverd door de webwinkel.

Goede service, dames erg vriendelijk en klantvriendelijk.

Moest helaas mijn online bestelde schoenen ruilen ivm defect; keurig afgehandeld!

Ben hiervoor naar filiaal in Alkmaar gegaan en “het probleem” werd ondanks de grote drukte, keurig, zeer vriendelijk en naar volledige tevredenheid afgehandeld... en dat mag ook wel eens gezegd worden.

Perfecte slippers

Zitten goed en snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Eerste keer hier besteld.

Snelle levering, vriendelijke bezorger.. Goede kwaliteit.

Goed optijd ontvangen en duidelijk instructies voor betalen en retour

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!