Ik voelde me gehoord en geholpen.

Highly recommended

Good service, quick delivery

Mooie sandalen goede pasvorm En op tijd geleverd

Nvt

Nvt

Super snelle en goede levering

Zelf nu in deze Corona tijd had ik mijn pakket de volgende middag al in huis!

Snelle levering in deze tijd!

Goede en snelle levering. Product aanbod was ook goed! Prima ervaring.

Super vriendelijk en super service

Enthousiaste en leuke vriendelijke meiden met super service!

Voldoet aan mijn verwachtingen

Als ik online iets bestel vind ik prettig als dingen snel worden verwerkt. In dit geval dus een dikke prima.

Zeer positief

Goede kwaliteit, precies zoals omschreven op de site. Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden dmv mails. Kortom: een tevreden klant

Netjes behandeld

Leuke sandalen met een goede pasvorm

Ik heb goede ervaringen met schoenen en sandalen van Sacha. Ze zitten lekker en zien er leuk uit. Ook fijn dat ze snel geleverd worden.

Heel erg goed

Prijs en schoenen goed

Zeer goede ervaring !

Ik ga zeker nog eens terug ,super vriendelijk en goede service !

aardige medewerkster in de Grote straat in Maastricht

Super bestelling binnen een aantal dagen thuis gestuurd

Blij

Mooie collectie, en heel fijn geholpen

Ik zocht een paar mooie zwarte schoentjes met een niet te hoge hak. Er was bij Sacha een ruime keuze en door de bijzonder vriendelijke verkoopster werd ik heel fijn geholpen. Er zat nog een leuke korting op de gekozen schoenen ook, dus ik ben een blije en tevreden klant.

Snelle levering, goede service, makkelijke website

Heel positief.

tevreden

snelle levering, product zoals omschreven

Leuke meiden die je ook goed helpen en niet dwingend zijn.

Goed geholpen...zeer klantvriendelijk!

De dames hebben me goed geholpen bij het maken van een keuze. Zeer klantvriendelijk personeel!

kei goed

heel goed behandeld door de verkoopsters

Een winkel met modieuze vrouwen en mannen schoenen, stijlvol en modern.

Als je binnen komt altijd goeie dansmuziek , vriendelijke bediening en personeel. Rustig gevoel, geen opdringerigheid, en goeie uitleg en raadgevingen . Dank u en tot ziens Grts Alain & Patricia.

Super schoenen met super servive verkregen

Was al jaar opzoek naardere zelfde Saschasneaker, want zit zooo goed !Al vier zomers lang!! Dusss... zooo blij dat Sascha dezelfde schoen in collectie heeft ! Online besteld in Utrecht opgehaald , perfect !

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!