Goed en snel geleverd, alleen jammer dat boven de 49 euro geen verzendkosten hoeft te betalen. Nu kwam ik uit op 42 euro dus verzendkosten erbij 47 euro. Slim.

Winkelmedewerker heeft online de schoenen voor me besteld en binnen 2 werkdagen werden ze thuis bezorgd. Niks voor hoeven doen, ideaal.

snelle en goede service

Een mooie overzichtelijke webshop en een goede en correcte service

Top!!

Super snel binnen, en dan ook nog helemaal blij zijn met alles wat ik gekocht heb. Volgende keer weer

Goed geregelf

Gemakkelijk besteld en mooi op tijd gekregen

De vaste verkoopster is heel klantvriendelijk. Ik word altijd heel fijn geholpen door haar.

Goed.

Altijd leuke/fijne schoenen, met een goede/snelle levering!

Snel gevonden snel opgestuurd

Herensneaker besteld , tegen een zeer concurrerende prijs , snel verzonden.

Klantvriendelijk, meedenkend en goede service.

Leuk personeel en denkt mee in mogelijkheden.

Mooie schoenen

Perfecte levering en goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Snelle levering en product voldoet aan verwachting

Zeer positief, kom zeker terug!

Verpakking van de schoenen was flink beschadigd en het vloeipapier erin was verfrommeld.Maar de schoenen zelf zagen er prima uit.Verder was er geen melding gemaakt over de bezorgtijd alleen dat het 1 tot 3 dagen zou duren.Binnen die tijd onverwachts bezorgd.Dus wel snel.

Heel erg goed geholpen

De betreffende medewerker heeft de voor mij juiste informatie gegeven. Was een prettige winkelervaring.

Leuke winkel en goedhelpend personeel

Ik kwam om sandalen te kopen, ik heb helaas een hoge vreef en pas daarom niet overal in. door de hulp die ik heb gekregen heb ik toch hele mooie sandalen kunnen vinden en ook hele gave sneakers

Snel en goed

Snelle levering en hele mooie comfortabele schoenen. Tevreden klant!

Positief

Een verrassend positieve ervaring en een passende service zoals het ook hoort,...ik ben héél erg tevreden. Ze heeft duidelijk ervaring en gaat heel goed om met de situatie die zich voor deed. Mijn complimenten, dankjewel en zeker tot ziens.

Goede service én super gave sneakers!

Superfijn dat de schoenen ook in de winkel opgehaald, gepast en eventueel geretourneerd kunnen worden. Dat is nog eens service!!! De sneakers zijn geweldig mooi en zitten lekker.

alles klopt, schoen is perfect

Levering is prima. De sandaal voldoet aan mijn verwachting, is zoals gepresenteerd. Ook de maat is perfect voor mij, en dat is niet altijd zo. Vooral als je brede voeten hebt. Ik had het eigenlijk al opgegeven om schoenen online te kopen. Maat deze zitten lekker en staan leuk. Beter kan dus niet.

Hele snelle service

Mooie laarzen en snelle service

Top geholpen

Super geholpen door de medewerker. Kreeg goede adviezen en merkte dat ze met verstand stond te verkopen! Top

Van het begin tot het eind ging alles super makkelijk. - bekijken website en artikelen - diversiteit producten - beschrijving producten -maken van keuze - bestellen -afrekenen - wachttijd - aflevering. Alles was even goed

Netjes en snel

Hele mooie schoenen uiteraard. Correct en snel verzonden. Mocht je willen retourneren zit er ook al netjes een retoursticker bij. Heel erg blij met de schoenen. Service voldoet zeker aan de verwachtingen!

Heel tevreden

In de Sascha winkel in Roermond geweest voor mezelf 2 paar laarzen gekocht zeer fijn personeel Voor mijn man schoenen op de site gekocht ze zitten heerlijk

Heel goed geholpen door de medewerkers in Arnhem. Ze denken mee en ik had mijn laarzen op de afgesproken dag!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!