Snel geleverd, goede schoen hip en loopt fijn .

Snelle levering en mooie schoenen!

Snel en eenvoudig besteld, vervolgens snelle levering.

Snel

Online besteld en Kwam snel en keurig verpakt.

Snelle services & top kwaliteit

De espadrilles zijn goed van kwaliteit en de levering was binnen 2 dagen

Op tijd geleverd en als op foto !!!!!

Fijn dat mijn pakketje eerder kwam dan was ingeschat. De tas is helemaal zoals ik had verwacht. Ben er heel blij mee, lekker stoer.

Na een simpele bestelprocedure werd de order snel en adequaat afgehandeld. Binnen 3 dagen bezorgd, zeker in deze tijd geweldig snel. Blij met m’n paar nieuwe schoenen.

Snelle levering, goed contact over wat er met je bestelling gebeurd en waar hij is.

Helemaal goed!

Leuke laarsjes, snelle service!

Prima snelle service

Zeer klantvriendelijk,gastvrij geholpen,dik tevreden.

Mooie laarzen

Goede ervaring

Snelle service,artikel zoals omschreven, duidelijke site,...

met nieuwe schoenen is het even wennen

Mooie loafer, wel zeer strak bi het aantrekken, echter na een tijdje gaan ze wel beter passen! Ben ze nog aan het uit proberen.

Goed! Alleen de verpakking...

Ik heb een super ervaring bij deze aankoop! (Laarsjes en een zonnebril) de laarsjes zijn perfect en alles is snel verzonden. Wat ik zelf alleen een beetje apart vond was dat ze zonnebril die ik erbij bestelde los in de schoenendoos erbij was gegooit, en dus was verbogen. Ik heb dit zelf goed kunnen buigen, maar voor het bedrag wat ik het betaald, mocht ik hopen dat ze er in iedergeval een papiertje omheen doen, of een apart doosje.

Fantastisch en snel!!

En hele goede kwaliteit. Had binnen 2 dgn. al in huis

Zeer snelle service, goede producten

Binnen een dag ontving ik de tassen die ik had besteld. Er stond op de site dat het 5 werkdagen zou duren, dus ik was positief verrast. Producten waren precies zoals ik had verwacht. Tevreden klant ben ik!

super snel

Ik had drie paar schoenen gekocht in Sacha Eindhoven, een paar hadden ze niet voorradig en zou binnen 5 werkdagen bezorgd worden. De volgende dag had ik ze al in de ochtend in huis. Goede info via email en ook kunnen volgen wanneer ze langs zouden komen. Dus super snelle levering, dank jullie wel !!!!!!!

Prima geholpen!

Ondanks de Corona maatregelen werden we goed geholpen en hadden we een prettige winkelervaring.

Goed geregeld.

Vlot

Alles verliep vlot en makkelijk

Snelle en goede levering!

Schoenen besteld en worden 2 dagen later geleverd!

Snel geleverd, goed product

Goede ervaring. Aankoop vlekkeloos verlopen

Meedenken

Een paar dagen na ontvangst, heb ik een e-mail ontvangen met draagtips en handige trucjes om mijn dr martens goed uit te lopen. Helemaal top :)

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering en goed/netjes ontvangen. Laarzen voldoen aan omschrijving. Ook de communicatie m.b.t. de zending was goed!

Goede pasvorm, mooie aparte schoenen, snelle bezorging

Ow, zie boven

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!