Geleverd zoals op de foto

2 maten besteld 1 maat was prima Teruggestuurd en zeer goed afgehandeld Zeer tevreden

Goede service, jammer van de max €50 voor gratis verzending.

De schoenen waren zo besteld, van dhl kreeg ik uiteindelijk weinig informatie. Bleek dat de post ‘m was vergeten in te scannen.

Schoenen zitten formidabel. Lekker zacht leer en knellen nergens

Goede ervaring.

Goede ervaring

Geheel tevreden.

precies gekregen wat ik zocht.

Perfect in goede orde ontvangen

Snelle levering van leuke schoenen!!!!

Gewoon, blij mee

Goede kwaliteit schoenen en snel geleverd

altijd erg tevreden met mijn aankopen, zit altijd perfect.

Goede kwaliteit sneaker.

❤️❤️

❤️❤️❤️

Top!!

Netjes en snel mogen ontvangen... helaas mogen we niet naar buiten door Corona virus en nog niet kunnen showen 👍👍 Grtjes Sil verhoef

verzending kan beter

Er wordt geadverteerd met morgen in huis, dat maakt Sacha niet waar. in werkelijkheid duurt het minimaal twee dagen langer dan beloofd. Jammer, want de geleverde schoenen zijn prima

Prima advies

Positief

Heel blij

Snelle levering en een prachtige aankoop.

Goede aan koop

Goede communicatie, verpakking prima, leuke schoenen

Blijft eentonig maar super leuke meiden, verplichten je ook al wil je tig paar passen niet tot kopen(bedoel dus dat je je verplicht voelt) en zijn eerlijk.

Bestellen en levering ging als een malle.

Duidelijke website helpt perfect bij het zoeken naar je de schoenen die je zoekt. En het leveren ging ook erg snel. Ik had ze de volgende dag al in huis. In deze Corona tijd zat een bezoekje aan de winkel er even niet in. Dan is het wel fijn om te weten dat je gratis kunt retourneren!

Mooie schoenen

Schoenen werden snel geleverd ondanks het virus. Werd netjes op de hoogte gehouden.

Werd netjes op de hoogte gehouden. Schoenen werden optijd geleverd. Netjes in verpakking doos en alles waren nog goed.

Snelle en goede service

Mooi snel en makkelijk.

Collega stuurde foto van haar aankoop bij jullie. Dacht ga ook eens kijken. Zag deze schoen, besteld en had ze de volgende dag al in huis!

Mooie website makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Helaas retour moeten sturen door omstandigheden.

Snelle levering en precies zoals ik had verwacht!

Ik had twee leuke zonnebrillen besteld en de volgende dag waren de brillen binnen. Precies zoals ik had verwacht en goede kwaliteit.

Voor schoenen kom ik alleen bij Sacha

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!