Prettig en snel geholpen

Mijn dochter had haar perfecte schoenen in uitverkoop gezien, har maat was niet in winkel of naburige winkel, verkoopster heeft online gezocht en gevonden, komen paar dagen later al ophalen in winkel

Enthousiaste dame

Uitstekende service en vriendelijkheid!

Warm welkom, werd direct goed geholpen met het maken van de juiste keuze.

I would recommend

Picking up deliveries in the nearest store is very convenient.

Super service

Spontaan behulpzaam

Goed geregeld

Dit was mijn 1e ervaring bij Sacha ik ben zeer tevreden over hoe de artikelen op de site worden weergegeven en besteld kunnen worden. Een tevreden klant👍

Super levering en product

Het shoppen was super makkelijk en overzichtelijk. Ik ben erg blij met mijn aankoop!

Zeer goed geholpen.

Heel goed geholpen in de winkel in Breda. Toen ze mijn maat niet meer hadden heb ik ze na een tip van de verkoopster online besteld. Ze gaf me denuoste code mee van de schoenen en zo kom ik snel de juiste sneakers kopen.

heel prettig en vlot

2 paar laarzen besteld . Alles verliep goed, 1 paar teruggestuurd. Nog niet het geld retour ontvangen, maar daar vertrouw ik op.

Laarzen zijn fantastisch, het wachten waard

In deze tijd van vandaag besteld, morgen in huis, duurde deze zending erg lang voordat het binnen was.

Goede service!!

Goede service en snelle levering. Ik ben erg blij met mijn dr martens!

makkelijk te bestellen en snelle levering

Had het de ene dag besteld en ingecalculeerd dat het een paar dagen zou duren en de andere dag waren mijn schoenen er al, toppie

Leuke meisjes goede service Hele leuke laarzen en schoenen Je wordt goed geholpen 👍👍

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Snelle levering uitstekend verpakt duidelijk wbt rekening zeer goede service Sascha !

Zeer goede service Snel geregeld goed verpakt en duidelijke rekening verder goede info via mail Ben zeer tevreden ! Super bedrijf Sascha !

Snelle en goede levering

's Avonds besteld en de volgende dag in huis. Schoenen zagen er goed uit.

TRES DECUE

J'AI COMMANDE DES BOTTES LE 1ER DECEMBRE QUE J'AI RETOURNE CAR LE CUIR ETAIT DIFFERENT ENTRE CHAQUE BOTTE. J'AI DONC RECOMMANDE 15 JOURS APRES LES MEMES BOTTES ET JE NE LES AI JAMAIS RECU. ET ENFIN J'AI REPASSE COMMANDE 15 JOURS PLUS TARD ET ON M'ANNONCE LA RUPTURE DE STOCK. DONC JE SUIS TRES DECUE DU SERVICE DE SACHA.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel, duidelijk en en en...prima schoenen

blij

ik ben blij met de schoenen en ze lopen heerlijk. De schoenen zijn snel en goed aan gekomen.

Binnen de toegezegde dagen had ik mijn laarzen binnen. Netjes geregeld.

Super leuke schoenen voor een super prijs.

Super leuke schoenen voor een super prijs.

Super goed!

De schoenen zitten erg lekker. Ik krijg veel complimenten over de lak.

Fijne winkel

Goede ervaring gehad in de winkel

Heldere website, snelle levering, top laarsjes!

Goed en duidelijk

Prima laarzen zoals verwacht en service is goed en duidelijk.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!