Breda super geholpen!! Was na een verkeerd filiaal gestuurd!!!

mooie schoenen, bezorging zwaar k. DHL valt niet op te rekenen

Mijn ervaring met DHL als bezorgingsdienst is niet de eerste keer zwaar k. Nodigt helaas niet uit tot meer bestellen, advies, laat de bezorging afronden door DPD of TNT, daar lijkt het er iig nog op dat ze het process in de hand hebben, iets wat ik bij DHL al meerdere keren volledig mis.

Super winkel! Ik geef nog als laatste een idee

Ik heb het hier altijd naar mijn zin. En tijdens de solden nog meer (haha ;^D). Ik hou van extravagante dingen, en van mij mocht het nog extravaganter zijn. Maar ik kom hier met plezier. Ik zou wel graag willen weten waar de schoenen vervaardigd zijn en hoe. Het lijkt mij interessant om te weten hoe ecologisch het is. Of jullie ontwerpen een collectie van duurzame materialen. Duurzamer word ook populairder. :^)

Grosse déception avec ma dernière commande

J'ai commandé 3 fois sur le site Sacha. Des chaussures en cuir de super belle qualité avec un beau design. Hélas ma dernière commande est très décevante. Il s'agit de bottines en cuir vernis d'apparence magnifique et très confortable. Au bout d'un mois je me suis rendue compte par hasard en les nettoyant que la semelle du pied gauche était largement décollée et Quelques jours après que le vernis sur le dessus coin interne des 2 pieds se fendait. Ce n'est pas du tout normal pour du cuir et le prix. Je ne commanderai plus tellement ma déception est grande pour des bottines peu portées.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goed te noemen

Alles gegaan zoals verwacht

netjes op tijd afgeleverd

Snel geleverd, makkelijk bestellen

Snel geleverd, makkelijk bestellen

Snelle levering, mooie schoenen, ze zitten fijn

De schoenen zitten heerlijk

Schoenen uiteindelijk door de winkelmedewerker online besteld, want de goede maat was niet meer in de winkel.

Producten en levering zoals omschreven

Zomerschoenen voor n leuk prijsje gekocht. Helemaal naar wens. Maar de hoge zwarte cowboy laarzen zijn helemaal geweldig. Veel complimenten gehad.

Prima. Vriendelijk geholpen snelle levering

Goed geholpen zeer vriendelijk personeel

?

Laarzen van 180 euro besteld, krijg na 2 dagen pas de verzendbevestiging. 1-3 werkdagen? Mijn pakket ligt nog steeds niet bij DHL. Vraag me af wanneer deze daar afgeleverd word. Stuur een berichtje op Facebook met de vraag of iemand mij kan helpen, wordt gelezen maar niet op gereageerd. Ik bestel voortaan wel elders waar de levering wel spoedig verloopt.

Verzorgde levering van een prima produkt

Schoenen zien er prima uit, met zorg geproduceerd. De schoenen waren goed verpakt in een passende doos met een passende plastic verpakking die ook gemakkelijk weer als retourverpakking kan dienen.

De levering duurde wat lang (kan aan de feestdagen gelegen hebben), maar verder prima service. Goede communicatie en ophalen in de winkel ging ook heel goed: vriendelijk geholpen. De schoenen zelf zijn super gaaf. Alleen zijn ze heel erg stijf en heb ik behoorlijk wat blaren. De rechterschoen lijkt iets kleiner, waardoor het nog steeds wat pijn doet op de hak, maar het gaat steeds soepeler. Al met al, zeer tevreden!

goed geholpen. Schoen was er niet in de juiste maat, werd aangeboden om ze online te bestellen,en thuis te laten bezorgen. Super!

Erg goed

Voor de eerste keer bij Sacha online gekocht, was prima

Professioneel geholpen in een rustige omgeving

Op een rustige manier verschillende maten en modellen kunnen aanpassen. Professionele uitleg gekregen over de schoenen.

Zeer goede ervaring

Goede behulpzame medewerkers 👌

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam

top

goede snelle levering!! alles naar wens

Top winkel

Deze zaak onderscheidt zich tov de concurrentie door de bijzondere collecties. Blijf zo doorgaan

Prima levering

Probleemloze levering

Zoals gehoopt!

Had last minute schoenen nodig en Sasha was de enige site die nog dr Martens in mijn maat had en beloofde levering binnen 1-3 werkdagen. Ik had alle hoop op die ene werkdag want wilde ze de volgende dag meteen aan! Dit is gelukt! 🙏🏻 En ook nog eens écht blij met de schoenen dus helemaal blij 🤗.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!