Pluspunten

Bestelling precies zoals verwacht. Keurig volgens opgave geleverd

Pluspunten

Snelle bezorging

Geen verzendbevestiging

Pluspunten

snelle en goed verpakte levering

Pluspunten

Alles super, reactie op mijn bestelling dezelfde dag, binnen 5 werkdagen mijn bestelling binnen, netjes gebeld en netjes afgeleverd, geen enkel commentaar hoor, gewoon een dikke 10!

Pluspunten

Ze hadden deurbeslag van een bepaald merk alleen maar in de 72 mm variant. Ik kon het toch bestellen maar dan zou het iets langer duren. Een duurder alternatief konden ze wel direct leveren. Die mocht ik zelfs voor dezelfde prijs hebben. Dat noem ik nog eens service!

geen

Pluspunten

Snelle en perfecte levering

Pluspunten

Ik kocht 6 M&C cilinder sloten en ging op zaterdag aan de slag om deze te monteren. Heb zelf twee linker handen en een geweldige zelf overschatting dus dat lukte niet helemaal. Op zaterdag rond 15.00 gebeld en gezegd dat het mij niet lukte. En binnen 45 minuten was er iemand ter plaatsen die de rest van de sloten voor mij afmonteerden . Heren proficiat met jullie perfecte service. Ik ben 100% een tevreden klant.

Pluspunten

prima geregeld. en binnen 12 uur in huis

Pluspunten

Zeer goede persoonlijke service en snelle levering

Pluspunten

Prima advies bij aankoop espagnoletslot Snelle reactie op email scherpe prijs

Pluspunten

Goede service,snelle levering

Pluspunten

Wij hebben gebruikt gemaakt van de beveiligingsactie, driepuntsluiting. Dhr. Ed en zijn zoon, konden al supersnel komen, om het merkmateriaal te komen monteren. Waren vandaag, ondanks allerlei files, toch keurig op de afgesproken tijd. Gingen gelijk aan de slag, waren in bezit van allerlei professioneel gereedschap. Tijdens het frezen, was de apparatuur voorzien van een stofafzuiging, waardoor de (vuil)overlast minimaal was. Ondanks de aanwezige secustrip, hebben ze het keurig ingefreesd en de secustrip kon blijven zitten, zelfs van het massieve aluminium deurbeslag, met kerntrekbeveiliging hebben ze er een uitsparing over de volle lengte/hoogte uit weten te halen, zodat dit keurig een klein stukje over de secustrip heen ging, klasse! Over de prijs geen gezeur, precies zoals afgesproken, voorzien van een mobiel pinapparaat, dus betaling ging makkelijk. Keurig werd verder alles door de heren opgeruimd en de boel gestofzuigd. Heren bedankt voor de werkzaamheden en we kunnen weer met een veilig gevoel slapen.

Geen.

Pluspunten

Snelle reactie op vargen Flexibel en meedenkend! Super service, kortom:-)

Pluspunten

Goed bereikbaar per telefoon en snelle levering van gelijksluitende cilindersloten (geen artikel dat op de plank klaar ligt). Verder bleken van een bepaald artikel schroeven te lang, één telefoontje en binnen 24 uur had ik de juiste schroeven in huis.

Pluspunten

heel erg snel geleverd.

geen. ga zo door.

Pluspunten

snel goed en goedkoop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en netjes afgeleverd

Pluspunten

Goede service even mailen en alles was zo geregeld Mooie nieuwe sloten met certificaat

Pluspunten

Bestelling correct en zeer snel geleverd, hier een tevreden klant

Pluspunten

Snelle levering en goede telefonische service heb ik ervaren. Ga zo door!

Pluspunten

Zeer snelle reactie op vragen per e-mail Snelle correcte bij verkeerd geleverd Goede prijs, duidelijke website

nou ja, dat ene verkeerde raamgreepje, daarom net geen 5 sterren.

Pluspunten

vandaag besteld volgende dag geleverd, goede uitleg op de site van de maten en mogelijkheden van sloten

Pluspunten

Snelle service en correcte afhandeling. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle hulpverlening

De winkel/ werkplaats was dicht toen ik mijn bestelling wilde ophalen. Een telefonische afspraak was noodzakelijk. Dat zou duidelijker gecommuniceerd kunnen worden.

Berkelse Poort 101

2651JX Berkel en rodenrijs

Over Ed en Willem B.V.

Ed & Willem B.V. levert producten voor een veiliger huis/ bedrijf met een mooie afwerking van uw interieur. Zo leveren wij beslagen en cilinders die uw huis beveiligen tegen kerntrekken (momenteel demeest voorkomende manier van inbreken) en andere vormen van inbraak. Ook leveren wij deurkrukken (en accessoires) in veel verschillende stijlen tegen een scherpe prijs. Kunt u iets niet in onze webwinkels vinden kunt u ons altijd e-mailen voor een advies op maat. In de regio's Rotterdam en Den Haag zijn wij ook bereikbaar voor al uw slot- en sleutelproblemen!