Zeer goede communicatie

Ik had wat onderdelen voor mijn Primo kamado besteld. Werd netjes gebeld om door te geven dat 1 onderdeel een iets langere levertijd had.

Altyd een goed advies en prima geholpen

ProBBQshop is prima

ProBBQshop is prima, maar jullie transporteur is ****. Ik kreeg een levertijd en datum, extra mijn plannen aangepast op thuis te zijn en het pakket in ontvangst te kunnen nemen. Komen ze niet, wel een mededeling we hebben je gemist. Dan duurt het nog langer omdat de verpakking beschadigt zou zijn. Inderdaad 1/4 van een zak pellets lag los in de doos. Gelukkig de 2de zak niet. Dus geen klacht voor jullie, maar alleen de transporter is ****

perfect

Mooi product, komen hun afspraken netjes na.

Goede spullen en levering

Tevreden met aankoop, Netjes geleverd binnen eendag

Goed advies en nog betere service

Bij de zoektocht naar een nieuwe BBQ/Kamado goed voorgelicht over de opties, nut en noodzaak waarbij het uitgangspunt was om de beste match te vinden. Uiteindelijk gekozen voor een Monolith, bij levering bleek 1 poot een beetje scheef te staan. Een berichtje was voldoende en na circa 1,5 week is er een nieuw onderstel geleverd.

Snelle verzending & goed advies

Recent heb ik een upgrade gekocht voor mijn Egg. Ze zochten goed uit of het paste en waren daarbij netjes in de communicatie. Vervolgens snelle verzending zodat ik paaszaterdag toch nog met de barbecue aan de gang kon.

vriendelijk, met heldere communicatie en hulpvaardig met keuzes en nazorg

Zeer positieve ervaring. Na wat onderzoek de barbeque online gekocht. Tijdens telefonisch contact over levering ben ik goed geholpen en geinformeerd en ook nog extra geinformeerd over barbeques en de do's en don'ts.

2e keer de Gozney pizza oven gekocht bij Pro BBQ shop

Pro BBQ shop is voor mij de winkel waar ik mijn spullen haal. De gastvrijheid, kennis en de gezellige babbel is daar altijd aan. Maar ook een pluim voor Gozney, deze oven is geweldig. Duur maar elke cent waard. Ciao Bob

Goed product en snel geleverd

Cap voor mijn gill guru xl. Mooi, past goed en snel geleverd.

Goede response en snelle verzending

Goede response op aanvullende vraag over beschikbaarheid en daarna ook goede en snelle verzending.

Fijne vakkundige service

Mooie winkel waar rustig de tijd voor je wordt genomen.en Met passie de producten worden vergeleken. Ik heb de Primo Ovale gekozen helemaal blij mee.

Goed en netjes verpakt.

Goed en netjes verpakt! Plus vond ik dat Dirk een handgeschreven boodschap achter heeft gelaten. Bedankt Dirk ! Mvg Ruud

Perfect!

Toppers met een goede en snelle service

Superleuke eigenaar, veel kennis en geen ‘druk’ om te kopen

Heel positief en behulpzaam. Ga zeker terug.

Vriendelijk, goed advies en snelle levering.

Passie en enthousiasme werkt aanstekelijk.

houtskool besteld en keurig afgeleverd TOP!!

gewoon goed

Wat een service!!!

Na ruim een jaar hield mijn Meater Pro Plus er mee op. Was niet meer zichtbaar in de app. Gemaild en direct goede tips ontvangen, alles geprobeerd maar hij bleef "kapot". Ik mocht hem opsturen maar hoorde maar niets. Bleek dat zij niets ontvangen hadden maar op basis van een screenshot ot de "Track en Trace" heb ik de volgende dag een slinternieuwe gekregen. Kortom, fijne communicatie en top service.

Goede produkten en fijne service

Goede zaak voor al je bbq spullen en meer!

Uitstekend!

Mijn bestelling werd prima verpakt en snel verzonden, uitstekende service!

Goed, keurig overleg voor de voorkeur voor bezorgdagen.

Goede webshop, snelle levering!

Goede webshop, snelle levering!

Super snelle levering en het persoonlijke bedankje op de paklijst is heel erg leuk .

SERVICE in Hoofdletters

Mijn Meater Pro functioneerde niet meer en via de Meater Site en chatbox kwam ik niet verder. Dus ging ik even terug langs de winkel, in dit geval de ProBBQshop in Oosterbeek. Even uitgelegd wat het probleem is en welke acties ik al had ondernomen. Ipv een lang verhaal kreeg ik een nieuwe exemplaar zonder gedoe. Was er een beetje stil van maar vanzelf vind ik dit helemaal TOP. Wat moet ik nog meer tikken. Top gasten dus van de ProBBQshop !!!!!!

Utrechtseweg 160

6862AT Oosterbeek