Alles is perfect gegaan.

Alles is goed gegaan. Dammers besteld Goed verpakt. Kolen zitten goeie grote stukken bij. Dat is ook niet altijd bij dammers.

Gemakkelijke bestelling, vlotte verwerking, snel geleverd

Perfecte ervaring.

Super snel geleverd!

Duidelijke (persoonlijke) communicatie

Doen wat ze beloven

Uitstekende service, fijn contact.

Zeer goede ervaring, prima aanbod en snelle verzending.

Geweldige winkel.

Mooie winkel,met ruime keuze. Personeel is vriendelijk en deskundig. De website is ruim overzichtelijk.

Goede service, communicatie via whatsapp uitstekend

Ze komen hun afspraken na. Service is top. Levering stipt! Hier een tevreden klant.

Bestelling verliep vlekkeloos, netjes verpakt en vlotte verzending waardoor op tijd binnen voor mijn BBQ sessie.

Artikel zoals omschreven en op tijd geleverd

Hoi hoi, Ondanks via mail contact uitstekend geholpen, hitteschild omgeruild en super snel bezorgd Ondanks de bestelling na 15 uur hebben jullie het nog opgestuurd Hartelijk dank

Mooie winkel, goed advies

Mooie winkel met zeer veel mooie spullen. Altijd goed advies en in voor een praatje. Helaas geen kortingsmogelijkheden en parkeren is wel n dingetje.

Vriendelijk en goed geholpen

Altijd eerlijk en goed advies. Niet het duurste wil verkopen maar wat bij een klant/persoon past. Zelf kun je dan vragen naar kwaliteit hoger om er naar te vragen wat het verschil van kwaliteit is. Denkt met de klant mee. Zijn altijd vriendelijk, nemen de tijd voor je. Bedankt voor het advies

Top ervaring!

Ik heb online een Kamado onderstel besteld bij Probbqshop Velp. Snelle levering, duidelijke communicatie en het product was precies zoals omschreven. Zeer tevreden met de service en kwaliteit!

Goede service en snelle levering

Mijn bestelling had aanvankelijk wat vertraging maar dat werd direct en keurig opgelost. Blij mee!

Heerlijke ervaring

Deze enthousiaste mannen hebben ons prima geholpen bij de aankoop van onze eerste Kamado. Goede en duidelijke adviezen gekregen en de kamado netjes de volgende dag thuisgebracht. Ook producten uit de webshop worden snel en netjes verpakt geleverd. Niks mis mee dus!

Snelle service met een personal touch.

Net begonnen met het koken in een Kamado. Deze site is overzichtelijk en biedt fijne info voor de beginnende bbq'er. Verder leveren ze zeer snel en mooie producten.

Snel en goed

De bestelling, verwerking vande bestelling en de levering waren vlekkeloos! Super!

Een aanrader

Alles perfect verlopen

perfecte plaats voor alles wat te maken heeft met een BQQ

na lang twijfelen en diverse overwegingen en mede door vele aanbevelingen van diverse mensen toch bij de heren Daan en Dirk van ProBBQ shop in Velp geweest om te kijken of een kamado BBQ is voor ons is, en voor we het wisten liepen we met een nieuwe kamado bastard large de winkel uit.. Oorzaak.. hele prettiger verkoper (Daan) die verstand van zaken heeft en alle tijd had voor ons en alles uitlegde ondanks soms onze domme vragen bleef hij alles in jip en jannke taal uitleggen.. echt met 1 woord super.

snel geregeld en geleverd

snel geregeld en snel ontvangen

Top past als gegoten

�����������������

Betrouwbaar

Fantastisch snel en prettig contact direct na het plaatsen van de bestelling!

Vertrouwd en goed

Ze hebben kennis, zijn eerlijk en breed assortiment.

Uitstekende service en advies

Hoofdstraat 17