Snel, beyrouwbaar.

Je wordt na de bestelling goed op de hoogte gehouden met updates bestellingen en daarna zelfs nog een persoonlijk woord bij de bestelling, snel en volgens afspraak.

Top !

Top product en snel geleverd

Echt geïnteresseerd in hun klanten

Had een bestelling geplaatst. Ook daarna nog contact gehad met hun vraag of apparaat (rookoven) in gebruik is en bevalt. Fijn dat zij ook vanuit de aftersales geïnteresseerd zijn in hun klanten.

Deskundig en vriendelijk

Werd zeer goed en deskundig geholpen. Kreeg, als beginnend kamado gebruiker, hele nuttige adviezen

Prima geholpen door de mannen van ProBBQshop!

4 jaar geleden kocht ik bij Daan mijn eerste Big Green Egg. Werd netjes thuisbezorgd door Daan. Super service! Vorige maand ontdekte ik dat de Firebox en Firering gebroken waren, dat was even schrikken. Even gebeld met Daan en een half uurtje later werd ik teruggebeld dat alles onder garantie werd vervangen! Helemaal blij! Spullen snel opgehaald en gelijk maar even een Bog Green Egg buitenkeuken meubel aangeschaft, deze werd wederom netjes thuisbezorgd. Dus alleen maar positieve ervaringen met dit leuke bedrijf! Daan en Dirk bedankt!

Prettige uitleg in de winkel en nette aflevering aan huis.

Zeer goed geregeld

Zelfs een persoonlijke boodschap vd eigenaar op de pakbon waarin hij mij bedankte en veel plezier wenste met mijn aankoop. Leuk detail!

Top service, snelle levering.

D&D bedankt !

Goede eerste ervaring

Zondag besteld en woensdag ontvangen. Had een dagje eerder gekund, maar voor mij geen probleem. Persoonlijk berichtje op de nota is leuk.

Ik ben super blij en prachtig product. Zal er veel plezier aan beleven

Mooie spullen en goede levering

Maakt waar wat ze belooft hebben

Goed advies en kwaliteits producten

TOP!

Super geholpen bij het kopen van mijn nieuwe BBQ! Vriendelijk personeel, goed advies en snelle levering. De BBQ werkt perfect!

zeer tevreden over communicatei en service aan huis

Er was /is een duidelijk en eerlijk contact geweest. De Kamado Joe Konnected werd tot op de juiste plek achter in de tuin afgeleverd. Wat een fijne BBQ, temperatuur tot op de graad nauwkeurig in te stellen, BBQen is kinderspel geworden. Ben er erg blij mee.

Super goeie hulp en perfect passende onderdelen

Ik had mijn chimney van de kamado stuk en de jongens van Pro Bbq shop hebben mij uitstekend geholpen en zo heb ik weer een nieuwe chimney en raad eens deze roest nooit meer !! Scheelt weer onderhoud. Echte aanrader om eens langs deze zaak te gaan!

Prima service en snelle levering.

Snel en goede service. Ook bij vragen goed bereikbaar.

Topservice en goed prijzen

Diverse bestellingen gedaan bij Daan en Dirk en altijd voldoet het meer dan 100% aan de verwachtingen. Goeie info en aardige gasten en dat gecombineerd met zeer nette prijzen en vaak alles op voorraad.

ProBBQShop levert uitstekende service, in de winkel en online.

Vorig jaar een bezoek gebracht aan de winkel van ProBBQshop en onder de indruk geraakt van de winkel en de uitgebreide keuze aan artiekelen voor welke kamado dan ook. Onlangs heb ik, aangezien de winkel niet langs de deur ligt, een online bestelling gedaan. Ook deze bestelling is professioneel, correct en snel afgehandel, compleet met een persoonlijke (handgeschreven) boodschap op de factuur. Ook een volgende keer zal ik mijn bestelling plaatsen op ProBBQshop of een bezoekje brengen aan de winkel.

Goed geholpen en meegedacht.

Compleet assortiment. Door de verschillende merken kan je de optimale samenstelling maken wat je nodig hebt om goed uit de voeten te komen met BBQ.

Goed advies, zeer behulpzaam

Daar & Dirk, Als je in de winkel komt in Velp zijn ze altijd in voor een praatje, helpen je ook graag met tips en advies. Kom er graag, goede producten voor een redelijke prijs. Ga altijd met meer weg dan de bedoeling.

Everything went as planned, nothing to complain about

Zeer prettige winkel en medewerkers

Zeer prettig

Snel, netjes en overzichtelijk.

Duidelijke en eerlijk advies. Behulpzaam en vriendelijk. Ik vind het een top winkel

Hoofdstraat 17

6881TA Velp