Mooie aanbiedingen en top service

Na het bestellen van een mooie aanbieding besefte ik dat het binnen zou komen op een dag dat niet uitkwam. Via de mail contact opgenomen. Mail werd gelijk beantwoord. Ze zouden het later versturen. Ook andere vragen werden direct en vriendelijk beantwoord. Op de factuur stond een persoonlijke berichtje. Daar hou ik van. Zou ik proBBQshop aanbevelen? Absoluut!

Fast shipping, great products

Erg toffe winkel en service is goud!

Ik kom al jaren bij Dirk & Daan en het waanzinnig om te zien hoe het assortiment elk jaar verder groeit. Ze hebben alles wat je nodig hebt om je lekker te bbqen. Absolute aanrader! Zowel online als in de winkel…

Goed contact met de verkoper via whatsapp, goederen waren snel geleverd. werd goed mee gedacht om de levering zo goed mogelijk voor ons te laten verlopen, dus leveren op de dag die voor ons het beste uit komt.

Goede service …

Goede service … zelfs op zondag contact gehad … we gaan er lekker mee aan de slag… mvg José

Goede info en gezellig telefoongesprek

Voordat ik online ging bestellen even telefonisch wat info opgevraagd. Was een gezellig gesprek en goede informatie gekregen. De BBQ die we al een tijdje op het verlanglijstje hadden staan was hier ook nog eens voordeliger geprijsd dan elders. Alles bij elkaar een prettige ervaring!

Goede prijzen en snelle verzending

Had wat spullen voor mijn Kamado besteld, prima geleverd en er zat zelfs een handgeschreven boodschap bij van Daan die me plezier met mijn bestelling wenste, personal touch zeer gewaardeerd!

SUper snelle levering

Bestellen ging makkelijk, super snel geleverd en netjes verpakt!

Hele snelle service!!

Product om 11 uur besteld en volgende dag om 11 uur ontvangen!

Site duidelijk, bestelling is duidelijk en overzichtelijk. Wordt op de hoogte gehouden in welke fase de bestelling is. Bij het uitpakken merk je ook de persoonlijke touch. Dat is wat ik graag zie als klant. Binnenkort maar is een bezoek plannen in hun winkel.

Vlotte reactie,goed geïnformeerd. En persoonlijk tintje met kaartje prima!

Snel en correct geleverd

Prima snelle klantenservice met prettige communicatie

Helder en praktisch geholpen !

Ik kwam in de winkel voor advies voor een Kamado BBQ. De twee eigenaren zijn aardige kerels, geven goed advies en nemen de tijd om alles uit te leggen, geen verkoperige types maar juist vol passie en ervaring over hoe en wat je allemaal kan doen met een kamado. Assortiment is volledig en diep (dus veel keuze van goed betaalbaar tot high end spulletjes en merken)

goede voorlichting en zeer vriendelijk

Snelle levering en product zoals omschreven

Vriendelijk en een goed advies voor het kopen van kamado. niet opdringerig

Goed advies en snelle levering

Ik wilde de schoorsteen van mijn Bastard vervangen door een RVS versie. Deze was van Bastard niet meer op voorraad, maar er was wel een versie voor de BGE die qua afmeting bijna gelijk was. Dirk en Daan hebben zelf in de winkel deze schoorsteen op de Bastard geprobeerd waardoor ik (vrijwel) zeker wist dat deze ook bij mij zou passen. Topservice! De orderafhandeling en verzending gingen ook razendsnel. De volgende dag was de schoorsteen in huis. Echt een aanrader!

Snelle levering. Mooie spullen

Mijn MEATER plus 2 is supersnel en netjes geleverd.

Fantastisch!

Smokeware chimney cap besteld, kolen en aanmaak wokkels voor de Kamado. Snelle levering en netjes verpakt. Ook een persoonlijk bedankje op de factuur wat ik erg attent vindt, wat je deze dagen niet overal meer ziet. Top! Zal zeker vaker bestellen hier.

top shop

mooie producten Goede prijzen en acties Snelle service.

Top zaak vriendelijke mensen

Afgelopen week heb ik de Traeger Pro 780 gekocht, wat een geweldige BBQ! Ik werd goed geïnformeerd over hoe ik het moest gebruiken. Ook zijn er veel accessoires te koop bij deze zaak. Dus aarzel niet en ga eens een kijkje nemen!"

Scherpe prijzen, snelle levering

Fijn bestellen bij deze shop! Wordt snel.geleerd.

Professioneel en klantgericht

Bij mijn bestelling stelde ik een vraag over een item. Door zeer adequaat en professioneel te reageren, kreeg ik het juiste antwoord van de ProBBQshop. Jullie verdienen een dikke tien!

Fruithoeve 21

6846JG Arnhem