Hele mooie winkel, uitgebreid assortiment en goede service!

Hele mooie winkel, uitgebreid assortiment en goede service!

Netjes afgehandeld

Aardige gasten, veel verstand van alle bbq en opties. Goede prijs/kwaliteit en ook nog eens snel bezorgd.

Aanrader 100%

Super blij met mijn bestelling, goed kwaliteit, snel levering!

Goed geregeld!

Top! kort en duidelijk, hou ik van!

Bijzonder prettig!

Ik wilde iets hebben dat uitverkocht was. P mijn mail hierover kreeg ik prompt antwoord, en een berichtje toen het item dat ik wilde hebben weer op voorraad was. Prima service!

Willen dat de klant tevreden is

De klant is koning, toch wil ProBBQshop je een BBQ verkopen die bij de klant past. Zijn open en vriendelijk, hun passie brengen zij ook over naar de klant. Je bent welkom, nemen de tijd voor je aankoop. Mijn BBQ The Bastard medium bevalt voor de eerste maal, heel goed. Bedankt

Teleurstellende afhandeling.

Tja en dan word je gevraagd een review te schrijven... Via dit bedrijf een kamado aangeschaft. Prima apparaat, maar uurtje na betaling kreeg ik belletje van ze dat er een foutje op de site stond en dat er meer accessoires aangegeven waren dan er daadwerkelijk bij zat. Ik had hier nog specifiek om heb gevraagd ten tijde van de aankoop in de winkel. Ok, kan gebeuren. Na enig gesteggel heen en weer heb ik maar aangegeven of we niet elk de helft konden doen van de aanschaf van de betreffende kolenmand (€ 99,=). Leek me wel reëel. Dit was niet bespreekbaar en kreeg een aanbod wat ik zeer teleurstellend vond. Helaas, foutje bedankt!

Goede, snelle en persoonlijke service

Ik heb inmiddels een aantal bestellingen gedaan. Alles wordt snel en goed ingepakt geleverd. Een klein maar vriendelijk gebaar, er zat een handgeschreven bedankt briefje bij de bestelling. Dat maakt de ervaring ook persoonlijker. ProBBQshop.nl is mijn vaste adres voor BBQ benodigdheden geworden.

Snelle levering, goed verpakt met een persoonlijke noot

Snelle levering, goed verpakt en producten naar verwachting. Altijd leuk: handgeschreven boodschap op de pakbon.

Mooie zaak, goede persoonlijke service

Mooie BBQ gekocht, goede uitleg gehad. En hij is ook persoonlijk gebracht door hun. Ook een leuk zaak hebben ze staan in Velp. Groot assortiment, meerdere merken.

Super, plus snelle levering

Ik had gebeld met een vraag en werd top te woord gestaan

Snel, duidelijk, goed.

Vooralsnog dekt de titel de lading.

Goede communicatie, snelle bezorging. Enige minpuntje vond ik dat DPD als bezorgdienst gebruikt werd. Daar heb ik altijd gedoe mee, nu dus ook weer (pakketje werd uren na de aangegeven tijd pas bezorgd, dat had ik graag willen weten). Tip is wat mij betreft om Post NL of DHL te gebruiken, daar heb ik nooit gedoe mee.

Top aanbieding

Goede service en snel geleverd

Mooie zaak met kwaliteit spullen

Goede uitleg en nemen de tijd voor je

Prettig contact en deskundig advies.

ProBBQ Shop in Velp is een topzaak voor iedere BBQ-liefhebber. Ze bieden een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten en geven deskundig advies. De service is vriendelijk, met snelle levering. Je merkt dat ze passie hebben voor barbecueën. Een aanrader voor zowel beginners als ervaren grillmasters!

Snel, beyrouwbaar.

Je wordt na de bestelling goed op de hoogte gehouden met updates bestellingen en daarna zelfs nog een persoonlijk woord bij de bestelling, snel en volgens afspraak.

Top !

Top product en snel geleverd

Echt geïnteresseerd in hun klanten

Had een bestelling geplaatst. Ook daarna nog contact gehad met hun vraag of apparaat (rookoven) in gebruik is en bevalt. Fijn dat zij ook vanuit de aftersales geïnteresseerd zijn in hun klanten.

Deskundig en vriendelijk

Werd zeer goed en deskundig geholpen. Kreeg, als beginnend kamado gebruiker, hele nuttige adviezen

Prima geholpen door de mannen van ProBBQshop!

4 jaar geleden kocht ik bij Daan mijn eerste Big Green Egg. Werd netjes thuisbezorgd door Daan. Super service! Vorige maand ontdekte ik dat de Firebox en Firering gebroken waren, dat was even schrikken. Even gebeld met Daan en een half uurtje later werd ik teruggebeld dat alles onder garantie werd vervangen! Helemaal blij! Spullen snel opgehaald en gelijk maar even een Bog Green Egg buitenkeuken meubel aangeschaft, deze werd wederom netjes thuisbezorgd. Dus alleen maar positieve ervaringen met dit leuke bedrijf! Daan en Dirk bedankt!

Prettige uitleg in de winkel en nette aflevering aan huis.

Zeer goed geregeld

Zelfs een persoonlijke boodschap vd eigenaar op de pakbon waarin hij mij bedankte en veel plezier wenste met mijn aankoop. Leuk detail!

Hoofdstraat 17

6881TA Velp