Snelle levering, behulpzaam contact via email

Prima ervaring

Snelle en goede service

Snel en goed geleverd met een leuk recepten boek er bij.

Top Winkel

Eindelijk mensen die met je mee denken Ik had voor mijn traeger bbq een kern temperatuur voeler verkeerd besteld Maar door opletendheid van ProBBQschop toch de juiste opgestuur gekregen Mijn volgende bestelling is gewoon weer bij ProBBQschop Dankjewel

prima service

makkelijk besteld en snel in huis!

Een mooi assortiment en overzichtelijk op de website.

Ze denken echt mee met de klant en waarderen de klant ook.

Hele goede service

Goede service en adviezen. Snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Klantvriendelijk, snel en behulpzaam!

Het is een winkel met persoonlijke medewerkers die je graag helpen , met je meedenken en snel leveren.

Goede site

Een goede site met veel kennis en ervaring erachter. Producten die ik besteld heb zijn van goede kwaliteit en werden snel en goed geleverd. Met een persoonlijke boodschap en veel bbq plezier gewenst geschreven op de vrachtbrief

Prima geregeld

Hallo, Een Monolite BBQ wokring besteld voor mijn Bastard snelle levering. Supper gaaf lekker wokken.

Snel en keurig geleverd!

Klantgericht

Vriendelijke, klantgerichte service, kennis van zaken en snel.

Snelle professionele service

Snel bezorgd en nog een leuk gratis BBQ boekje erbij

Online besteld maar ben nog nieuw in het BBQ met een kamado ze reageerde gelijk via de mail en hebben mij zeer goed geholpen top

Uitstekende service!

Snelle reactie nadat ik contact had opgenomen, prima service en snelle levering!

Goed vlees, prima verpakt

Lekker vlees en prima verzonden, goed verpakt

Fijne service

Bedankt voor de spoedige levering. En met name de attente groet van Dirk

Product niet verkrijgbaar, netjes telefonisch opgepakt. Top service!

Goede beschrijving van het product op de site. Snelle levering, ook tijdens de drukke dagen. Een persoonlijk bericht op het factuur, hoe leuk ;-) En tja, we hebben het over alles van black bastard. Dan hoef ik niets meer te zeggen over de kwaliteit :-))

Goede service snelle levering

Via de chat gevraagd of een product op voorraad was, na bevestiging gelijk besteld en deze is ook gelijk verzonden. Volgende dag al in huis. Super service en een leuke verrassing bij mijn bestelling.

Nette Snelle levering

Keurig! Helemaal niets op aan te merken.

Op zaterdag besteld, dezelfde dag nog order- en verzendbevestiging in de e-mail. Dinsdag netjes verpakt binnen. Nog een persoonlijke touch van Dirk door de pakbon van een handgeschreven bericht te voorzien. Leuk, kom je niet zo vaak meer tegen. Ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle verzending, goede service.

Top shop voor je bbq spullen

Fijne shop met goede prijzen en veel verstand van bbqen!!!

ERG GOED

Snel geleverd en nog een leuk boek als extra TOP

Klantvriendelijkheid ten top!

De ProBBQshop zorgt voor snelle en correcte levering. Leuk is de persoonlijke handgeschreven boodschap erbij waarin je wordt bedankt voor de bestelling en veel plezier ermee gewenst.

Hoofdstraat 17

6881TA Velp