Super levering met personal touch!!

bestelling zeer snel gearriveerd en hele leuk persoonlijk bericht erbij. 10 punten!

Fijne zaak om je Green Egg te kopen.

Goede adviezen en tips voor je aankoop van een Green Egg. Dirk en Daan zijn aardige lui en staan altijd voor je klaar. Blij met de aankoop ondanks dat het een rib uit mijn lijf is. Ik ga er zeker heel veel plezier aan beleven .

Mooie winkel

Winkel is mooi geworden! Goed advies mbt aanschaf thermapen

Top geholpen door Daan

Heel positief, Daan heeft enorm met ons meegedacht en dat was voor hem ook een uitdaging ;).

Ondanks online, toch persoonlijk

Online bestelling gedaan, via Google gevonden webshop, keurige communicatie en bezorging. Kers op de taart was een persoonlijke boodschap van de webshop, met de hand geschreven op de pakbon. Zeer leuk!

geweldig

Duidelijke website. Personeel denkt met je mee. Kreeg achteraf een mail of ik wel het juiste besteld had,en kon het nog corrigeren. Een dikke pluim.

Super!!!

Zeer fijn contact, en goed en snel geholpen. Zeer snelle verzending, ga hier zeker vaker kopen! Dank jullie wel!

Persoonlijk en snel

De persoonlijke benadering van probbqshop ervaar ik als erg prettig. Alsof je in een fysieke winkel een medewerker spreekt. Leuke tips en goede hulp bij het kiezen van de leuke producten.

Snelle levering, goede kwaliteit producten!

Snelle levering, goede kwaliteit producten!

fijne en nette behandeling met veel tips

een adres om naar toe te gaan.

Goede service. Vriendelijk. Spit gekocht voor de primo grill

Goede service. Vriendelijk. Spit gekocht voor de primo

Keurig op tijd , en een top aankoop!!

Prima BBQ-winkel

Erge aardige man en snel met reageren en bestellingen opsturen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Voldoende keus, goede website, prijzen ok en snelle levering. Top!

prima in orde

prima in orde

Veel kennis, vriendelijk en servicegericht.

Ervaar hier de toekomst van retail.

Duidelijke website, nette orderbevestiging en info mbt verzending. Keurig verpakt en op tijd geleverd!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben op een snelle, klantvriendelijke manier verder geholpen.

Mwuaah, zoveel geld en dan niet even...

Ik heb een rotisserie van Momolith gekocht. Kost wat maar dan heb je ook wat. een groot pakket kwam binnen. Mooi verpakt. Na het openen van de doos een fraaie rotisserie en spiesen. Echter wat blijkt als je een €300+ artikelen koopt zit daar bij een Duitse handleiding. Ik spreek en lees gelukkig Duits echter is het zo summier dat ze het beter achterwege kunnen laten. Vervolgens blijkt dat er batterijen in de rotisserie moeten die niet bij de verpakking zitten... op een dergelijk bedrag vind ik dat het erbij hoort te zitten. Een misser, het heeft de schijn van het simpelweg dozen schuiven.

Top service. Mooi assortiment. Goede prijzen. Zeer snelle verzending en reactie tijd op vragen.

Eerste bestelling als zeer goed ervaren

Super goed!

Wij zijn zeer tevreden en vonden het persoonlijke berichtje erbij geweldig. We hebben nog een verlanglijstje dus hopen nog op mooie aanbiedingen

Uitstekend!

Ik had voor onze barbecue 3 dingen besteld. Ik had van één van deze dingen per ongeluk de verkeerde maat aangeklikt. Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld door proBBQshop of dit de bedoeling was, dat vind ik een fantastische service! Een dag later was de bestelling binnen.

Heel goed geholpen, supersnelle levering en heel blij met mijn aankoop!!

Heel goed en deskundig geholpen. Ook werd ruim de tijd genomen voor het geven van gevraagde informatie. Vervolgens supersnelle levering van de kamado en heel erg blij met de aankoop :-)

Snelle juiste service

Geleverd zal verwacht. Snel opgestuurd en zonder gedoe.

Service op en top

Makkelijk bestellen, betalen, verzonden, tracking en leveren. Zo hoort het.

Hoofdstraat 17

6881TA Velp