Super !!!

Geheel zoals afgesproken en prachtige produten In en woord SUPER!

Top service en binnen 24 uur spullen in huis.

Snelle levering van je spullen, en mocht iets niet voorradig zijn, wordt je telefonisch goed verder geholpen om eventueel een alternatief te zoeken. Top!!

Top bedrijf

Top service, goede/ snelle levering.

Erg klantvriendelijk en denkt mee.

supersnelle bezorging, scherpe prijs en persoonlijke benadering.

Helemaal blij met mijn nieuwe kolen, aanmaakblokjes en kokos briketten. Zelf nog een houtskool skull ontvangen omdat het pakket in twee delen kwam. Dit was mijn tweede bestelling en ben zeer tevreden over de prijs, kwaliteit en leveringssnelheid.

Prima snelle bezorging

Goed product en snelbezorgd!!!!

Snelle levering en wat ik heel er leuk vond was de persoonlijke note op de afleveringsbon!

Perfecte snelle service

Snel geleverd. Alles naar wens

Goede complete winkel voor Outdoor Cooking met uitmuntend personeel

Het begon in maart met het kopen van een koud rook generator en eindigde in augustus met de koop van tweede Kamado Joe. Erg behulpzame en zakenkundige broers. Winkel is nog niet klaar, ik hoop dat ze ook een toog bouwen en wat food serveren.

ProBBQshop doet wat het zegt

ProBBQ shop wordt door ons als zeer prettig ervaren. Ze doen precies wat ze aangeven op de site. Op de factuur stond nog een geschreven bedankje. Erg attent.

fijne manier van verkopen

Wij hebben op een prettige en rustige manier uitleg ontvangen over de BBQ. Hierdoor hebben we een goede keuze kunnen maken. Absoluut een aanrader!

Geweldig!

Via chat geinformeerd en snel geholpen. Joetisserie en charcoal basket volgende binnen. Beter kan eigenlijk niet.

Plaatste mijn online bestelling, kreeg meteen een berichtje met bevestiging. Ook een helder verhaal over mijn bestelling en een onderdeel dat even niet op voorraad was, met duidelijke alternatieven of geld retour. Mijn keuze werd direct netjes afgehandeld en mijn spullen afgestuurd. Prijs goed, service perfect. Ik kom hier terug.

Snelle levering goed materiaal

Snelle levering, mooi product, heel blij mee

Snelle levering, mooi product, heel blij mee. Nog niet gebruikt, maar dat komt goed

Prima geholpen via de chat en snelle verzending

Vraag over het bestelde product werd snel beantwoord via de chat. Na bestelling ontving ik 5 minuten later het trackingnummer en producten waren volgende dag in huis. Netjes ingepakt. Ik ben dik tevreden!

bezorgd naar verwachting

leuk om te zien dat er een online shop is met een focus op wat geavanceerde accessoires. Prima ervaring, ik zal terugkomen.

Gemakkelijk te bestellen en zeker concurrerend qua prijs.

Heel goed product, snel geleverd

Na gebeld te hebben dat ik nog niets gehoord had over mijn product, werd er gezegd dat het niet meer leverbaar was. Aangezien ik zelf moest bellen, verontschuldigde zij zich en werd ik geüpgrade en kreeg ik een duurder en beter product. Top !

Een uitstekend product.

Supermooi vormgegeven en geeft de temperatuur nauwkeurig aan. Nu lukt braden van grote stukken nog beter en gemakkelijker.

Verbazingwekkend goed!

Zeer snel en goed geholpen.

Persoonlijk tintje

Via internet besteld en de bestelling is keurig op tijd geleverd. Op de pakbon stond een persoonlijke boodschap geschreven. Dit zie je tegenwoordig niet zo snel meer. Al met al een goede service en ondanks een internet bestelling toch nog een persoonlijk tintje.

Prima product, snel geleverd

Ik heb de rvs chimney cap besteld voor mijn Monolith bbq. Past perfect (je moet de maar voor de Kamado Joe hebben). Snel in huis.

Mooie ervaring in de shop

Deze twee broers en liefhebbers nemen je mee in de wereld van het bbq-en en laten je graag zien welke methodes goed werken en welke smaken van rubs of sauzen het best smaken!

Duidelijke website en snelle levering

Blij met de snelle correcte levering en gepersonaliseerde notitie.

Hoofdstraat 17

6881TA Velp