Goede duidelijke website, goede chatfunctie, prijs-kwaliteit prima

Via de site een Kick Ash Basket en een Kick Ash Can besteld. Ondersteuning via de chatfunctie. Leuke vriendelijke reactie van Daan. Werd snel utigeleverd, maar pas een week later door DPD uitgeleverd. Bestelling was lang blijven liggen in het depot Veenendaal, van Veenendaal naar Oirschot....Maar daar kan ProBBQshop verder niets aan doen.

Gewoon supergoed

na het bestellen bleek, wel in 2 delen, dat beide artikelen niet leverbaar waren. Via mail en telefonisch contact zijn alternatieven aangeboden, ook met de garantie dat ik "ze weet te vinden":), als eea niet werkt/kapot gaat. Supertof bedrijf!! Way to go Daan!!

Snelle levering en vervangend product

Wat ik besteld had stond 'op voorraad' op de site. Helaas was dit niet het geval. Ik kreeg snel mail met een duurder alternatief tegen dezelfde prijs als die ik had besteld. Ik ben er heel blij mee.

ProBBQshop is een TOP shop

Leuk contact gehad, de mannen hebben humor. Eerder dan aangekondigd geleverd. Alles conform specs en voor een scherpe prijs.

Snelle levering , goede prijzen

Erg goed en snelle reaktie

Alles volgens afspraak geleverd en goede communicatie en prijs

Geweldige service

Er wordt goed meegedacht met de klant. Een besteld product bleek niet op voorraad. Keurig een persoonlijke mailtje ontvangen met de vraag of een alternatief product met directe levering acceptabel was òf uitstel van levering. Directe en persoonlijke communicatie. Daar houd ik van!

Verpakkingen kapot, alles onder de rotzooi

Ik kreeg vandaag mijn pakket binnen; verpakking van de kolen was kapot in de doos, dus alles onder de zwarte smurrie. 2 rubs zaten wel in een plastic zakje maar die waren daarin kapot gegaan! Al met al zeer slechte levering!

Snelle service en bezorging!

Goede prijs, snelle service en bezorging. Nog een persoonlijk handgeschreven berichtje op de pakbon. Super!

Snelle levering. Mooi spul

Snelle levering. Mooi spul

Uitstekend geholpen met de keuze voor een bbq controller!

Het item wat ik had besteld, was niet meer op voorraad. Hier ben ik over gebeld en kreeg andere opties uitgelegd. Veel informatie en fijn geholpen!

Klantvriendelijk en snelle levering

Mijn eerste bestelling na kort telefonisch contact of het product voorradig was snel geleverd. Uiterst tevreden en zal hier zeker weer bestellen. Als jullie ook nog wat eiken wijnvat en whiskey chunks op voorraad nemen zou het helemaal top zijn.

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring

Nette webshop en behulpzame service

Bestelling was snel verzonden en geleverd. Ondanks dat er iets misgegaan was met de bestelling werd ik netjes te woord gestaan en zijn we tot een goede oplossing gekomen.

Super geregeld!

Besteld en volgende dag geleverd volgens afspraak! Super kwaliteit en fijne omgang in de communicatie.

Uitstekende webshop!

Bestelling keurig netjes de volgende dag ontvangen. Ook de handgeschreven persoonlijke noot op de pakbon werd door mij als zeer attent ervaren. Last but not least: prima concurrerende prijzen! Conclusie: Ik beveel ProBBQshop.nl van harte aan!

Snel & compleet

Alles snel en in goede orde ontvangen. Website heeft mooi breed aanbod. Wellicht een tip: paar toffe recepten die je kan toepassen bij de kruiden/sausen ;-)

goede ervaring

Goed geholpen mooie producten

Top service!

Helemaal top

Mijn ervaring met de bbqshop is heel goed. Had iets besteld maar was niet voorradig. Medewerker Daan die heeft me netjes te woord gestaan dat de distributeur geen duidelijk forecast kon geven. En heeft me een mooi alternatief aangeboden. Netjes omschreven in de mail over het product maar staat ook netjes op de site aangegeven. Top site en netjes afgehandeld door Daan bedankt nog hiervoor

Volgende dag in huis.

Besteld en de volgende dag in huis, zeer tevreden over m’n MEATER+.

Snel en met leuk kadootje

MEATER+ met leuke flessenopener geleverd.

Beter alternatief

Bestelling bleek niet (snel) leverbaar en alternatief werd voorgesteld. Deze bleek veel beter dan de bestelde thermometer. Dus goed ingesprongen op behoefte aan snelle levering, goed meegedacht en snel alternatief geleverd. Zeer tevreden met service en met Meater.

ProBBQshop.nl warm aanbevolen!

ProBBQshop.nl overtreft je verwachting!

Prima, snelle levering van mijn bestelling

De bestelling is snel afgehandelt met duidelijke informatie via de mail. Verder prima op de hoogte gehouden van de verdere afhandeling en waar het pakket zich bevond en wanneer het zou worden afgeleverd. Prima ervaring.

Hoofdstraat 17

6881TA Velp