Goede en vlotte levering. Erg leuk dat er nog een handgeschreven bedankje bij zat en om succes te wensen met het product.

super

top service

Komen afspraken na

Afspraken worden na gekomen, alles werd op tijd geleverd

Goede service en snelle levering

Eerst een keer een bezoek gebracht aan de winkel en advies ingewonnen over mijn situatie. Er werd goed geluisterd en meedenkend naar een oplossing gezocht. Met de juiste informatie en persoonlijk contact de juiste aankoop gedaan bij PRO BBQshop. Kortom top.

TOP!!!!!!!!!!!!!!

Goede kwaliteit van artikelen, houden je goed op de hoogte van eventuele veranderingen. Persoonlijke benadering.

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Ik heb iets besteld dat niet meer te leveren was... ProBBQ shop heeft rechtsteeks contact gemaakt met de leverancier en de zaak geregeld. Bij aflevering bleek er iets niet te kloppen en ook daarvoor hebben ze zich ingespannen om alles in orde te maken. Ze zijn erg gemakkelijk benaderbaar, hebben een goede communicatie en een prima aftersalespresatie. Ik kom terug. Heb vertrouwen in die gasten.

precies wat je verwacht

Eenvoudig bestellen en snel geleverd met persoonlijke touch, top!

Snel geleverd voor een goede prijs

Meater thermometer besteld. Deze was binnen een dag in huis. Leuk dat er een persoonlijke tekst was geschreven door Dirk op de pakbon.

Perfecte en snelle afhandeling

Perfecte en snelle afhandeling met een persoonlijke tintje.

Prima prijs, snelle levering en een top product!

Erg blij met mijn bestelling (meater+). Door de snelle levering kon ik hem de volgende dag al gebruiken.

Betrouwbaar en attent

Keurige en snelle en professionele afwikkeling. Binnen 2 dagen geleverd ( regenhoes voor mijn Guru Grill ) terwijl het product op veel plaatsen was uitverkocht. Tevens bij de aflevering een persoonlijk geschreven briefje erbij van de ProBBQshop. Zeer attent en een betrouwbaar adres.

Top service en ook nog snel geleverd!

Maandagochtend via de chat contact gehad en kunnen bespreken wel plate setter ik het beste kan aanschaffen. De volgende dag werd deze keurig geleverd. Netjes verpakt en dat alles voor een nette prijs. Top dus!

Helemaal geweldig

Besteld en snel geleverd

Persoonlijk

Bij levering zat een persoonlijk briefje. Snelle levering

Snelle levering, goede producten en vriendelijke service

Snelle levering, goede producten en vriendelijke service

Prima webshop

Ik heb een aantal producten besteld. Van één van die producten duurde de levering iets langer. Ik ben er netjes over gebeld. De prijzen zijn hartstikke netjes en ze hebben een ruim assortiment.

Vriendelijk geholpen met goed advies.

Niet alle producten van mijn bestelling waren voorradig. Op basis daarvan ben ik teruggebeld en hebben ze een goed passend alternatief aangeboden. De dag erop was alles in huis en kon de BBQ aan.

Goede website, ruime keuze en vriendelijke service

na het bestellen, kreeg ik netjes een mailde dat de voorraad vertraging had opgelopen en of dit een probleem was. Na antwoord op deze mail zat er in het pakketje een kort handgeschreven bericht als dank voor het begrip en extra wachten. Erg attent. Ga hier zeker vaker bestellen, goede website met ruime keuze en goede beschrijvingen.

Prima service, goede producten

Goede service, snelle reacties, goede producten

Bijna perfect

Perfectie bestaat niet, anders had deze winkel het zeker gekregen

ontzettend klantvriendelijk

meedenkend. flexibel. klantgericht.goede service

prima service geleverd

snel geleverd. Fijn!

bbq onderdelen en houtsnippers gekocht.

alles volgens afspraak geleverd! fijn samenwerken op deze manier!

top samenwerking

Uitstekende service!

Houtskool besteld. In notitieveld gevraagd om een gouden recept-tip. En jaar hoor, er zat een recept in voor spareribs! Te gek, dit weekend gelijk proberen!

Hoofdstraat 17

6881TA Velp