Zeer goede fijne contacten gehad

Diverse producten bij deze shop gekocht , na meerdere malen contact zelfs de bastard 2019 gekocht, allemaal top geregeld door Daan

Super webshop!

Super rubs. Super service. Kortom fantasrisch.9

Duidelijk in wat we willen, snelheid qua levering , betaalgemak, voordelig geprijst.

zeer goede service

Zeer goede communicatie en zeer behulpzaam !!

Duidelijke informatie over de levering

goede service en advies

enige verbetering zou zijn om afhaal punt te kunnen selecteren in winkelwagen.

Top service!! Vraag gesteld op de chat, binnen 5 minuten antwoord! Besteld gelijk gelever. TOP!!!

Ik had een vraag over een product, en binnen 5 minuten antwoord. Gelijk het product besteld plus een zakje kolen. Mooie duidelijke afwerking via de mail en snelle levering. Chapeau!!!

Is oke

De chat kan iets efficiënter . Bestelling en levering erg goed

Goede service al zou ik het prettig vinden als er een gebruiksaanwijzing bij een accessoire zou zitten.

Geweldig goede service

Het product wat ik had besteld paste niet op mijn bbq en werd gelijk terug genomen en ze hebben voor me gezocht voor een ander , zelfde product (kip spit) en deze is nu naar me onderweg top service

Goede service en volgens afspraak geleverd

Er zat tijdsdruk achter een bestelling kokos briketten. Ondanks de Hemelvaarsdag netjes geholpen en op afgesproken dag afgeleverd.

Goed, vriendelijke service; jammer van de keuze van vervoerder...

Helaas meermaals contact gehad met ProBBQ i.v.m. niet ontvangen goederen. De vervoerder DHL laat meermaals steken vallen en dat is jammer. Hierdoor kan men niet nakomen wat men beloofd. Een andere vervoerder is zeker aan te raden.

Nette afwikkeling van de bestelling

Jammer wel dat de bestelling iets later aankwam dan verwacht.

Goede service, goede en snelle voorlichting door personeel.

Goede, snelle antwoorden omtrent een aantal vragen over een aantal verschillende producten. Weten goed waar ze het over hebben.

snel en goede service

De juiste producten en sneller service!

Zeer vriendelijke en snelle service

Vanwege wat vragen heb ik vis de chat contact opgenomen waar ik ontzettend goed werd geholpen. Ik kreeg goed advies en de service was uitermate vriendelijk. Mijn bestelling werd snel verzonden. Pro BBQ shop is echt een aanrader!

Pluspunten

Na lang twijfelen over welke kamado kopen heb ik na contact met de eigenaar snel mijn beslissing kunnen maken. Zeer tevreden over de service en snelheid van handelen. Ook zeer tevreden over de snelle antwoorden op vragen en deskundige antwoorden. Doe zo verder

Pluspunten

Goede prijs en goede service bij vraag over specifiek product. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de orderstatus

Pluspunten

Snelle reactie op vragen, snelle levering. Goede prijzen

Pluspunten

Heel vriendelijke, snelle en persoonlijke service! Groot aanbod aan mooie prijzen

Geen, blijf zo verder doen!

Pluspunten

1 product was niet voorradig maar is super opgelost

Pluspunten

Goede service. Vriendelijk geholpen

Pluspunten

zeer klantvriendelijk ! goede service snelle levering

Pluspunten

Top producten met een zeer snelle levering! Wat je op de website ziet is ook exact wat je krijgt!

Pluspunten

Perfect service.

Hoofdstraat 17

6881TA Velp