Pluspunten

Goede service! Klacht naar aanleiding van bezorging werd goed opgepakt en verholpen.

Niet meer bezorgen via DPD: DPD brengt het pakket niet thuis langs maar geeft het direct af bij het afhaalpunt. Bezorging via DHL ging vlekkeloos

Pluspunten

2 zakken houtskool besteld. Volgende dag werd er maar een zak bezorgd en dacht dat er iets mis was gegaan. Fijn dat ik met de chatservice direct een reactie kreeg van de medewerker. Andere zak werd een dag later bezorgd.

Is helemaal goed zo. Ga zo door!

Pluspunten

Twee producten besteld waarvan een niet op voorraad bleek te zijn. Meteen een telefoontje gehad en een bevestiging per mail. Netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken en uiteindelijk is het bezorgd.

Aangeven op de site als iets niet direct leverbaar is. Stond in ons geval dat het product op voorraad was.

Pluspunten

Hoewel een product niet op voorraad bleek te zijn is dit snel op gelost. Zeer snelle levering.

Pluspunten

Prima levering. Netjes en adequaat contact wanneer een product niet leverbaar is.

Pluspunten

Perfecte service door persoonlijke communicatie!

Pluspunten

Snelle service! Meedenkend

Pluspunten

Een product bleek niet op voorraad te zijn, maar dit is erg snel en goed opgelost. Naar grote tevredenheid!

Pluspunten

na mijn BGE small heb m’n tweede big green eg large er gekocht. De service is geweldig hij kwam hem persoonlijk thuis brengen en in elkaar zetten. Na een tijdje met veel plezier gekookt te hebben, wou ik graag zijtafels hebben. Hij heeft voor mij bijna nieuwe opmde kop getikt en gemonteerd. Super bedrijf die ik zker zal gaan promoten.

Probeer deze service zo vast te houden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed communicatie met de helpdesk

Beter inzage waneer spullen geleverd kunnen worden

Pluspunten

snelle levering. Spullen goed verpakt

Pluspunten

Vaste shop voor mijn kokosbriketten.

Website mag wat sneller en er is nog geen beveiligde verbinding (SSL)

Pluspunten

Appt en Belt op voor overleg!

Voorraad / bestelling was niet helemaal aanwezig

Pluspunten

Webshop maar dmv app en telefoon direct bereikbaar met goed advies

Pluspunten

Goed bereikbaar, persoonlijk en goede service.

Pluspunten

Snel bezorgd

zou ik niet weten

Pluspunten

Handige online chat. Meteen reactie. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

2 sterren: slechter dan verwacht

De verzendkosten zijn erg hoog.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie site

Als er problemen op de site zijn en je kunt de bestelling niet versturen klant bericht doen. 4 dagen gewach nog geen reactie. Na dat ik heb gebeld krijg ik te horen problemen met de site. Klant volgende op de hoogte houden via de mail

Pluspunten

Cryptocurrency gebruiken als betaalmiddel ! Per e-mail snel contact met verkoper

Pluspunten

Na een fout met de levering door de pakketdienst (pakket was kwijt), heeft probbqshop de bestelling nogmaals kosteloos verzonden! Nette service!!!

Pluspunten

Overzichtelijke site en snelle levering

Hoofdstraat 17

6881TA Velp