2 sterren: slechter dan verwacht

Lever de producten die besteld worden en geen alternatief zonder overleg. Levering gebeurt door een ander bedrijf en op die website is het geleverde product nog goedkoper ook. Op de vraag voor credit van dit verschil geen reactie meer.

Pluspunten

Men reageert snel op emails, ik had de verkeerde adapter aangeklikt tijdens het bestel proces dit is na een email snel aangepast door ProBBQshop.

geen

Pluspunten

Probleemloos online bestellen

Pluspunten

Correcte afhandeling. Komt na wat er op de site beloofd wordt

Pluspunten

Mooi assortiment, snelle reactie op vragen en goed verpakt verstuurd.

Controle op verzending van de bestelde spullen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en snel

Pluspunten

Goede communicatie bij het niet op voorraad hebben van artikelen en meedenken naar alternatieven. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, heldere site

Ga zo door! Misschien duidelijker foto's vd producten?

Pluspunten

Op donderdagavond besteld, vrijdag op de post en zaterdag thuis. Goede verpakking en prima producten! Overzichtelijke website. Producten op voorraad zijn ook echt op voorraad.

Pluspunten

Goede nette verzending en binnen 2 dagen in huis!

Pluspunten

Snelle levering.

Dieper ingaan op techniek.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Volledig volgens afspraak.

Pluspunten

snelle levering keurig conform afspraak, wat extra;s mee geleverd gekregen om uit te proberen

Pluspunten

Alles was mooi en goed ingepakt binnengekomen. Na opening wat leuke extra's erbij gekregen, daar word natuurlijk iedereen blij van! Er zat een zakje rookhout, gedroogde worstjes en wat snoepjes bij. Zelf had ik de 10kg dammers houtskool, een marinadeinjector en blues hog marinade gekocht.

Geen. Alles was goed geregeld!

Pluspunten

Zeer snelle reactie op vragen. Snelle verzending van de goederen. Mooi assortiment.

Pluspunten

Duidelijke site met heldere informatie. Prima communicatie per mai. Snelle levering met leuk extraatje (zakje rookhout)

Pluspunten

Volgens mij veel op vooraad en groot assortiment. 1 leer iets besteld en kreeg er gratis een zakje rookhout bij, erg leuk. In de toekomt ga ik hier zeker bestellen.

Geen idee.

Pluspunten

Snelle verzending, geen problemen.

Pluspunten

Snel geleverd, prima prijzen.

Pakketdienst van ProBBQshop levert het pakketje af, als je niet thuis bent, op een punt dat hele matige openingstijden heeft. Dus het duurde nog bijna een week voor ik het pakketje kon ophalen.

Pluspunten

Duidelijke site, goede prijs-verhouding tov. de producten, mooi aanbod

Twee zaken die ik wou bestellen waren niet op stock, en er was dus geen mogelijkheid om ze te bestellen. De leverdienst heeft voor mij gefaald : ik kreeg een bericht dat ze aan huis geweest zijn, wat niet klopt want er was steeds iemand thuis. Ik heb mijn pakket dus nog niet ontvangen!

Pluspunten

Snelle correcte levering

Hoofdstraat 17

6881TA Velp