Geweldige support afdeling

Goede ervaringen met de support afdeling bij vragen mbt onze webshop.

Snelle hulp

Nadat ik een mail met een probleem had gestuurd, kreeg ik meteen én een heel duidelijk antwoord. Top!

prima service

Prima geholpen met een vraag, keurig binnen no time opgelost.

Helemaal goed

Snelle en bruikbare antwoorden. Heel tof.

super

Super behulpvaardig en uiteindelijk gelukkig snel alles kunnen omzetten. Zeer tevreden

Oplossing was met een mailtje opgelost

Het Antwoord is kort en ook Bondig/ krachtig. Al is de mail zelf met de reactie wel lang en oogt rommelig. Ook is de vraag, die in de oplossings mail staat "of ik deze site bij iemand anders aanbeveel" met een punten reeks. Dit vind ik eigenlijk wel raar. Ik wil een antwoord, ik ga dan niet reclame maken voor "jullie" Doe dat na deze Review.... met een volgende mail

Goede customer service

Hele goede klanten service waarbij ik met technisch probleem snel werd geholpen.

geweldig

ik ben erg blij met de service die mij verleend is !!!!

Vlotte reactie op mijn vragen.

Prima geholpen!

Het probleem met mijn email is opgelost. Dus dan een 10 als score. Maar waarom het ontstaan is, en dát het ontstaan is, zonder dat ik dat wist is wel heel jammer. Dus 2 punten minder ;-((.

John is een held.

John hielp me gelijk met mijn probleem. Gelijk ook uitleg gekregen waarom het niet werkte.

Deskunigheid en heldere terzake doende antwoorden,

zie boven

Heel duidelijk advies

Gechat met Suzanne van de helpdesk. Zij gaf een heel duidelijk advies op mijn vraag. Zeer correct en vlot afgehandeld. Bedankt.

Zeer goed geholpen en werkt super!

Prima manier om snel en goedkoop een basis website te starten. Het werkt gemakkelijk en er is geen technische kennis vereist. De hulpvideo's en uitleg zijn ook handig. Ze reageren ook snel op vragen.

Super geholpen!

Goed geholpen door de support afdeling bij het invullen van de MX Records voor het gebruik van Google Workspace.

Zoals gewoon;ijk een goede service!

Goede afhndeling van supportzaken

Snel geholpen

Er staat veel uitleg op de website, maar toen ik er toch niet zelf uitkwam was het contactformulier niet heel gemakkelijk te vinden. Toen dat toch gelukt was, is mijn probleem ook binnen 1 werkdag opgelost.

Goede communicatie en snelle service met het migreren van de website naar mijn domein.

Snelle reactie op mijn uitgezette ticket. Heel fijn!

Snel en doeltreffend geholpen

Meteen de volgende dag kreeg ik een antwoord, en na 2x een e-mailwisseling was het probleem opgelost.

nog geen klant en toch vraag beantwoord

Soms krijg antwoorden van wie of welk bedrijf dan ook wat geen antwoord op de vraag geeft. Hier bij mijn domein is serieus antwoord al een goede start..

Goede, snelle, professionele hulpverlening

Goede ondersteuning. Geen rompslomp.

super goede service

goede en vriendelijke medewerkers staan voor je klaar

snel goed probleem verholpen

snel goed probleem verholpen

.htaccess geleverd door mijndomein

Het werkt uitstekend op www.legierse.com Ik heb hem gelijk gekopieerd naar www.basboz.nl, de site dan onze ouderenbond. en daar werkt hij ook. Héél hartelijk dank.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad