perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, goedkoop en altijd online

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goedkoop en meestal snel hulp bij problemen

Geen of slechts virtueel persoonlijk contact Website MD kan inzichtelijker mn na inloggen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle respons.

Er wordt wel snel gereageerd maar de beantwoording is niet altijd navenant. Bij een vraag van mij kreeg ik een onbevredigd antwoord en heb nog een vraag gesteld maar kreeg van een andere medewerker weer een ander antwoord. Dit werkt dus niet!! Ik ben dus niet tevreden, nee.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reacties

Jammer dat het niet mogelijk is om andere email te laten aaaken die de email gebruiker zelf kan beheren (wachtwoorden ed)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en duidelijk antwoord. Ik ben net klant geworden dus ik weet niet of het altijd zo gaat maar wat mij betreft op dit moment een dikke 10.

slechter dan verwacht

Pluspunten

De bereidwilligheid om problemen op te willen lossen, al is dit lang niet altijd gelukt.

Telefonische helpdesk ontbreekt. Dat is een cruciaal verbeterpunt wat mij betreft. Communicatie verloopt hierdoor veel te traag. Heb al een paar keer een niet relevant antwoord gehad op mijn vraag, waardoor ik weer in de (digitale) pen moest klimmen, of dat ik het maar liet zitten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Problemen worden meteen aangepakt en opgelost. Als zoveelste klant wordt je toch nog erbij betrokken en dat is een zeer fijn gevoel dat je geen nummer ben, want er wordt echt naar je geluisterd.

Dat mijn mails bij anderen in ongewenste map kwamen had al sinds het begin niet moeten gebeuren natuurlijk. Toch is het fijn dat het nu wel opgelost is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Inhoud en snelheid van antwoord.

Aanname in antwoord e-mail dat ingaan op techniek niet interessant is voor mij. In mijn geval zou dat wel kunnen zijn aangezien ik ook een ICT-er ben.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

door de bank genomen vrij snelle reactie op vragen.

ik wil een website sponsoren voor een vereniging, maar natuurlijk niet via mijn eigen account omdat de webmaster van de vereniging dan met mijn wachtwoorden kan gaan werken. om dat te regelen is nogal omslachtig. waarom niet aparte inlog gegevens hanteren / mogelijk maken?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vraag werd snel behandeld en er werd meer voor mij gedaan dan ik formeel had mogen verwachten.

Misschien is het slim om duidelijker te vermelden dat je eerst je images/berichten van je 'websitemaker-site' moet kopieren, voordat je een verhuizing naar een andere provider start. Anders kun je er misschien al heel snel niet meer bij.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima hulp en snelle reactie!

enkel antwoord is nog wel eens te ingewikkeld voor een internetamateur als ik :)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik kreeg dat waar ik voor vroeg,heel snel en zonder ge/maar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geen poespas, goede en snelle helpdesk met verstand van zaken. Goede tools om email en website te beheren.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkoop, duidelijke informatie, snelle helpdesk (helaas alleen per mail).

Ik zou het wel fijn vinden als jullie uit jezelf mailservers die op de spamlist staan er weer af laten halen, niet wachten tot een klant dat meldt. Zo moeilijk kan het het niet zijn om een scriptje te maken dat jullie servers dagelijks checkt bij de spamlijsten en jullie een seintje geeft bij een hit zodat je in actie te komen. Als dit te vaak zou voorkomen, is het voor mij een reden om van provider te veranderen. (zo ben ik ook bij jullie beland). Betrouwbaar je mail kunnen versturen is voor mij een must.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb nog niet veel ervaring, maar de ervaring die ik tot nu toe heb is dat de "response" van tickets/helpdesk snel is en mijn eerste indruk is ook dat men wel weet waar men over praat. Daarnaast valt mij op dat men zeer gericht is op de ervaring van klanten (en hoe eventueel nog betere service te bieden). Al met al heb ik tot nu toe eigenlijk alleen maar positieve ervaring

Hoewel ik de redenatie snap van de klantenservice en "vragen om ervaring/beoordeling" zou ik hier wel voorzichtig mee zijn. Ik BEN nog geen klant en heb nu al meerdere berichten ontvangen die feitelijk niets met mijn vraag te maken hadden. Hoewel ik het uiteraard wel begrijp zou ik dus waken voor "te veel" vragen om ervaringen/beoordelingen. Op den duur zou dit natuurlijk weer in het nadeel van de ervaring kunnen gaan werken... Zo nu en dan wil ik best mijn mening geven, en is het zeker ook goed om te weten wat eventuele "nare/slechte" ervaringen zijn om zodoende de service te optimaliseren.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en vriendelijke reactie bij probleem wel standaard oplossingen

Indien advies helpdesk het probleem niet oplost mogelijkheid telefonisch contact met helpdesk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd een hele snelle reactie va helpdesk om een probleem te verhelpen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Probleem snel geanalyseerd, Linkje gestuurd voor de oplossing, klaar. Perfect.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn vraag was over de onwettige voorwaarden van jullie bedrijf als het gaat over de opzegtermijn. Dat is wettelijk vastgelegd op een maand, maar jullie hanteren nog steeds een vol kalenderjaar. Daar is al lange tijd over geklaagd, maar jullie doen niks. Nu ik aan de bel trek geven jullie mij gelijk. Het gaat hier maar om € 9,- .Hoeveel mensen zijn er echter niet tegen ingegaan. Ze zouden jullie eens een proces moeten aandoen. Ik vind dit een zeer laakbare manier van handelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, vriendelijk te woord gestaan en probleem opgelost

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gelukkig een zeer snelle reactie. Ik heb bijna nooit vragen maar een paar jaar geleden moest je soms langer dan 1 a 2 dagen op antwoord wachten.

- Zeer graag telefonisch contact! - Nieuwsbrief van 10 euro verhoging niet ontvangen! - Website van je account werkt niet handig... vaak zoeken waar je iets kunt vinden

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad