goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie van de helpdesk. Geen strenge formele protocollen, maar oplossingen die echt gericht zijn op de klant. De service is betrouwbaar en heeft een heel goed prijs-kwaliteitverhouding.

Bij technische vragen wordt soms iets te snel een standaard oplossing gegeven. De meer ervaren gebruiker heeft deze dan vaak al zelf geprobeerd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle service, aardige medewerkers, oplossingsgericht

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie van helpdesk, correcte facturen

meer informatie op facturen qua betaling: of ideal, of incasso, of vooruitbetalen. Wijzigingen in eigen gegevens, zoals naam, mogelijk maken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel antwoord op de vraag; Duidelijk antwoord; Vriendelijk antwoord

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd een zeer snel antwoord op de vragen.

Zou af en toe weleens telefonisch de vraag willen stellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reactie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Stabiele voorziening

Persoonlijke(re) communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een zeer snelle reactie op een vraag via het contactformulier. Een keurige bevestiging van ontvangst gevolgd door zeer adequate actie. Alles naar zeer grote tevredenheid opgelost

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd deskundig antwoord

Soms lastig als je haast hebt dat je niet weet hoe lang het duurt voor je antwoord krijgt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- reactie was duidelijk.

- reactietermijn. Soms heb je een probleem dat je graag zo snel opgelost wilt zien. Dan is het niet fijn als je een uur moet wachten op een eerste reactie. Tijdens dat uur heb je ook geen idee hoe lang het nog kan gaan duren. - telefonisch contact zou veel klantvriendelijker zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel antwoord gekregen met uitleg

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Was wat huiverig omdat het alleen via de mail kon reageren, maar direct de volgende dag antwoord en probleem was opgelost (gehackt en daardoor geblokkeerd mailadres) Oplossing is direct aangegeven en de mogelijke oorzaak.

Telefonische helpdesk of via een chat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn probleempje is door Mijndomein bij mij aangegeven, met hoe dit op te lossen, zelfs op zondagavond.

goede service, goed behandeld

Betalingwijze. Duurt te lang om de gegevens te herstellen als ideal vastloopt. Kunnen zien wie eigenaar zijn van de diverse domeinnamen .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-Duidelijke site -eenvoudig beheer en aanpassen van zaken.

-grote nadeel, telefonisch niet bereikbaar en reactie binnen dag is leuk, maar niet bij vervolg vragen dan ben je week onderweg voor probleem is opgelost. - ik zou graag willen adviseren, aanvullende betaalde telefonische helpdesk. MijndomeinPlus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

direct ontvangstbevestiging en snelle reactie op een ingezonden vraag

als een vraag in behandeling is bij MijnDomein de verdere afhandeling (zoveel mogelijk) door dezelfde behandelaar laten afwikkelen. Anders bestaat de kans dat er ruis optreedt en antwoord wordt gegeven op niet gestelde vragen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel antwoord op mijn vraag via email. Ik ben een leek op dit gebied en kwam er toch uit want in de mail werd stapsgewijs aangegeven wat te doen.

Zou graag ook telefonisch contact willen. Vooral als je meerdere vragen hebt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Al jaren altijd even netjes, correct en effectief gebruik van zowel domein als de helpdesk. Niks mis mee!

Problemen met bv een site die offline is of een mail die geblokkeerd word is 24u wachten op antwoord ooit onhandig (te lang voor echt acute grote problemen)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik kreeg goede hulp maar wanneer een klant een email stuurt naar [email protected], krijgt ie nog een foutmelding en ik zie de email niet binnenkomen op het hoofdaccount, [email protected]. Ik weet nog niet hoe ik dit moet doen, misschien kan ik nog een ticket insturen/

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik ben zeer goed en snel en erg netjes geholpen via email,en door een telefoon gesprek en er werd keurig geluisterd en het probleem was daardoor snel verholpen.

Blijf zo doorgaan..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vriendelijke afwerking. doorgaan tot er een oplossing gevonden is.

telefonisch contact.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Hoge online tijd (servers 99% zonder problemen) - Goede service bij zaken met bezondere omstandigheden - Overzichtelijke website, webmail het zelfde - Opgelijd personeel, ze weten wat ze doen en hoe ze moeten handelen bij problemen. - statastieken zijn zeer handig, zie je niet vaak bij webhosting - geen prive info gezien bij de whois, komt uit bij Metaregistrar - community is zeer functioneel voor kleine vragen - bij DDOS aanvallen op de servers van mijndomein word dit duidelijk vermeld op de twitter waardoor klanten op de hoogte worden gehouden - je word even goed geholpen met een website van jezelf als met een website van een klant van jou, andere bedrijven zeggen al snel laat het de eigenaar zelf oplossen.

- Geen mogelijkheid voor direct contact bij urgente zaken (zoals domein onbeschikbaar waardoor email verloren gaat) - webchat functie zou pluspunt kunnen worden - telefonische bereikbaarheid voor urgente zaken - Mini tutorial over het opzetten van websites, hierin vooral aandacht schenken aan het invullen van de database gegevens - mini tutorial over DNS, en hoe je dat het beste kan beheren (heb 3 uur bezig geweest omdat ik het nergens kon vinden. - Limiet dataverkeer vermelden bij aankoop, kon mijn website 3 keer opnieuw bouwen omdat ik over het limiet zat en kon het niet ongedaan maken omdat ik gewoon niet op website kon komen - contact zit verstopt, misschien duidelijker zichbaar maken? - ik krijg nog steeds emails binnen van emailadressen die niet meer bestaan volgens de lijst, zijn ze binnen 30 dagen pas echt weg of gewoon nooit? - mijn statustieken van de ruimte die ik over heb zijn niet actueel, mijn volledige website is online en ik heb pas 0% gebruikt volgens de statustieken (op de website van mijndomein, niet gebruikerstatustieken) - email notificatie bij nieuwe factuur? - uitlog knop zit verborgen rechts bovenin, eerste keer zeer lang zoeken. - sommige links op het support gedeelte van de website zijn verouderd waardoor dit tot problemen lijd bij het zoeken naar een oplossing.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik ben zeer goed en snel geholpen via email. er werd telkens snel op gereageerd. probleem was daardoor snel verholpen.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad