goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een antwoord waar ik in één keer wat aan had.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Direct antwoord,, zelfs op zondag. Het antwoord bracht wel meteen paniek bij mij omdat ik niet wist hoe ik het geadviseerde moest toepassen. De dag erna had ik bericht dat er al wat voorwerk was gedaan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en duidelijk antwoord.

Geen verbeterpunten of tips op dit moment.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en directe service. Bij vragen krijg je snel en eerlijk antwoord. Men staat open voor verbeteringen aan het product en aan de geboden diensten, en aan de serviceverlening op het product en de geboden diensten.

Ik zou het niet weten. Echt niet!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nooit eerder problemen gehad in twee jaar tijd. Nu 1 klein probleem: werd binnen één uur opgelost!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle helpdesk, geeft echt antwoord op je vraag. Weten waar ze het over hebben. Kijken ook dieper in je probleem, ook als het probleem er op dat moment niet meer is. (de logs worden nagekeken) Zeer tevreden!

Voor wat ik er mee doen (website, blog) ideaal.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De combinatie van relatief lage kosten en een goede en snelle service.

Het CMS systeem van Mijndomein (de websitemaker) kan nog worden verbeterd en uitgebreid.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op gestelde vragen hierdoor is het inderdaad mogelijk om zonder kennis je eigen website te bouwen.

Geen verbeter punten en tips op dit moment.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goede hulp, en snelle hulp ook, zeer waardevol en als je er niet uitkomt helpen de mensen je nog meer dan ik bij andere bedrijven ken. Ik ben super tevreden

Verbeterpunten of tips....sorry kan ik niets over zeggen geen ervaring mee.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie en erg goed geholpen

Misschien per telefoon nog vlotter afgewerkt, maar dit veregt weer een call center

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en professionele reactie op mijn vraag voor domein overdracht. Zonder enige tegen vraag kwam het personeel van MijnDomein in actie, top! Eén domein bleef hangen in de migratie bij domein overdracht. Na mijn melding werd dit probleem binnen enkele uren opgelost.

Vlotte afhandeling is minder belangrijk dan een juiste afhandeling. Volgende keer een klein beetje meer op letten of een betere eindcontrole om fouten te voorkomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie...en erg goed geholpen.

Een telefoonnummer om te bellen zou handig zijn...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geholpen. probleem verholpen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb meerdere (verenigings-)websites bij mijndomein ondergebracht. Vrijwel geen problemen en voor een goede prijs.

Laatst plotseling last van een blacklist-situatie, waardoor mail door een ontvangend postkantoor werd geweigerd. Een andere website op hetzelfde IP was stout geweest... Mijn verzoek om actie te nemen was misschien overbodig; een paar uur later was de situatie weer geklaard en werkte mail weer. Wel jammer dat pas dagen later de terugmelding kwam dat het probleem over zou moeten zijn...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie en oplossing.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Opnieuw activeren van e-mailaccount ging snel en gemakkelijk.

Heb gelukkig meerdere e-mail adressen zonder die was het niet gelukt. Volgende keer de reactie van mijndomein.nl niet meer naar een geblokkeerd e-mailadres sturen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Opnieuw activeren van e-mailaccount ging snel en gemakkelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie & oplossing

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

meestal snel en adequaat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactietijd, problemen worden altijd opgelost.

Vooralsnog niet. Ik ben in principe al jaren tevreden en ik beveel iedereen die een provider zoekt dan ook mijndomein.nl aan vanwege de lage kosten en hoge service.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad