Geweldig!

Zeer duidelijke en makkelijke backoffice. Zowel mijndomein als de webshop zijn zeer duidelijk. Binnen 30min online en in 12uur tijd de shop gevuld en online.

super

Super goed en snel geholpen met de problemen. Zaterdag de problemen gemeld en maandagmorgen zijn de problemen als opgelost. Waar kom je dat nog tegen!

Geweldig fijn en snel opgelost.

Ik verwachtte niet dat het probleem opgelost kon worden,maar het was voor de medewerker van mijndomein blijkbaar een fluitje van 1 cent en een factuur heb ik nooit gezien; HARTELIJK DANK.

Goede snelle afhandeling ondanks nieuwjaarsdag

Probleem met inloggen op mijn domein.

Geen oplossing voor ons probleem

Melding afgesloten zonder dat er voor ons iets verbeterd lijkt te zijn. Vervolg aan de melding gegeven en krijg daar het idee dat ik van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Sinds dit jaar betalen we volgens mij aanzienlijk meer voor de diensten van mijn domein. Maar de probleem die we ervaren komen vaker voor en oplossingen duren langer. We zijn altijd zeer tevreden geweest en willen graag dat dit zo blijft. Hiervoor moet er wel wat gebeuren. We hopen op een spoedige oplossing voor onze problemen. Met vriendelijke groet, Bert de Jager [email protected]

Deskundig advies

Mijndomein geeft altijd deskundig advies en helpt met het herstellen van je website.

Super ondersteuning en snelle reacties

Je komt soms issues tegen die je niet goed terug kunt vinden in de instructies, en die worden dan zeer snel en adequaat door de helpdesk afgehandeld. Veel dank hiervoor. Stephan van de Wall

Mijn vraag werd binnen 48 uur beantwoord. Ik ben zeer tevreden

Top service webshop 1ste jaar gratis

Had een vraag over een factuur en werd in korte tijd opgelost! Erg blij tot nu toe met de webshop van mijn domein.

zeer goede feedback en hulp

Altijd behulpzaam

Je wordt altijd geholpen. Soms moeten ze het zelf ook uitzoeken en hoor je het een dag later, maar altijd komen ze bij je terug. Ondertussen heb ik mijndomein bij veel vrienden aangeraden en zijn ondertussen veel daarvan ook tevreden klant!

snelle reactie

soms toch jammer om niet echt met mensen te praten via de telefoon maar hele snelle service was geregeld en een duidelijk filmpje!

My query was resolved very quickly and efficiently. Very good communication!

Had een vraag over inloggen op de websitemaker.

Martijn heeft me uitstekend geholpen. Alles voor mekaar.

goed geholpen

goed en snel gehopen

super goed, probleem opgelost

geen woorden meer nodig, bovenstaande zegt genoeg!

Goed bezig

Ze denken met je mee.

Kort maar krachtig bericht terug en probleem opgelost.

Duidelijk en afdoende

Klantenservice was goed

Klantenservice heeft mij goed geholpen. Het beleid van mijndomijn vindt ik persoonlijk een beetje apart, maar goed. De mailing was verder prima. Alleen kreeg soms het gevoel dat de toon van de mails een beetje vriendelijker zou kunnen.

Al jarenlang mijn 1ste keuze als provider

Net als bij iedere provider is er weel eens een storing. Wat een goede en een slechte provider dan onderscheid is het servicelevel. En dat is bij MijnDomein uitstekend! De helpdesk is zeer goed bereikbaar en geeft niet op totdat een oplossing is gevonden. Aanrader dus!

Snel en goed geholpen.

Via de chat zijn we snel en goed geholpen.

goed en snel geholpen

na indienen van mijn vraag via chat optie, snel en deskundig in voor mij begrijpelijke taal goed geholpen.

John heeft lekker gewerkt!

Probleem snel opgelost. Lekker gewerkt pik!

Snel geholpen

Via de chat snel geholpen met een probleem bij een wordpress installatie. Het is even zoeken op de site maar ik werd binnen 5 minuten geholpen, thanks!

super

snel en vakkundig geholpen