goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op de vraag. Praktische tips. Werd ook reactie gevraagd of de tips geholpen hebben.Goede nazorg.

Niet op dit moment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid in oplossen van problemen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bijna uitsluitend

nagenoeg geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en snelle oplossingen. Ben al 10 jaar bij hun en geen klachten over gehouden om te klagen. altijd correct en behulpzaam.

Mijn Tip: Ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het probleem meteen in behandeling genomen. Binnen zeer korte tijd verholpen. Als je ze nodig hebt, staan ze voor je klaar. Perfect en ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Luisteren naar het probleem en handelen vervolgens daar dan ook naar. Snelle reacties, menig klantenservice kan hier in de leer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd snel hulp. En ook adequaat. Je kunt meteen verder. Alles is duidelijk en makkelijk.

Maak van de virtuele getekende foto van degene die je helpt een echte foto. Dat geeft de illusie van echt contact.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie op het moment dat het eventjes (komt zeer zelden voor in 8 jaar bij mij) niet werkt zoals het hoort.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Adequate oplossingen worden snel geleverd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De klantenservice is altijd snel en behulpzaam, +1 daarvoor. Verder werkt alles naar behoren.

Door Ddos aanvallen zijn de gehoste websites soms niet bereikbaar, maar hier kan Mijndomein natuurlijk niets aan doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er komt een snelle en duidelijke reactie op je vraag. Enals ze het niet helemaal begrijpen dan sturen ze een mailtje op ze je mogen bellen. Super fijne service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zelden een probllem. met zeker 25 mail adressen. toen er een probleem was snel en correct opgelost

Bij email verzenden duurt het wel een 10 tot 20 sec voordat de mail verwerkt is. Hoor dat van meer van dmijn email familie (gebruikers) Verder geen op of aanmerkingen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, vriendelijk, deskundig en in 1x geholpen. Dat was zo, is zo en zal waarschjnlijk zo blijven! Topbedrijf en geweldige medewerkers.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie na een probleem, duidelijkheid over het verloop van de procedure. Vriendelijke klantenservice. Goede hosting.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

PRIMA helpdeskmedewerkers! Een ware verademing in de wereld van helpdeskers!!

Ik ondervind regelmatig problemen met het bereik.....of dat volledig aan MijnDomein te wijten valt is natuurlijk niet te zeggen maar indien mogelijk zou ik daar graag verbetering in zien.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Als er al een probleem is (meestal door mijzelf veroorzaakt) wordt het altijd snel opgelost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Verbazing na het feit dat zelfs met Pinksteren iemand klaar zat om mijn vraag te beantwoorden! Ik kon door met mijn site en snapte waar ik het zoeken moest. Geen informatie te weinig of te veel (want ook dat werkt soms verwarrend).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

probleem is snel opgelost, ook op een landelijk vrije dag,

graag duidelijker telefoonnummer / telefonische bereikbaarheid en/of een mailadres

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik werd snel geholpen met mijn vraag over een website van een klant van mij.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijn domein reageert snel op mijn vragen waardoor ik verder kan.

Het zou fijn zijn dat mijn domein telefonische bereikbaar zijn of via life chat. Ook zou het fijn zijn als er een bericht is dat er betaald moet worden een bericht gaat naar het alternatieve emailadres en naar het emailadres van mijn domein. Zo kan er worden voorkomen dat er onnodig het emailadres van mijn domein wordt geblokkeerd. Doordat mijn domein met standaard antwoorden komt lijkt het soms dat de vragen die worden gesteld niet goed word gelezen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De hulp is snel, vriendelijk en to-the-point.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd bereid om mee te denken en mijn vragen goed op te lossen. Alle diensten zijn functioneel en werken prima! Voor dit bedrag uitstekende service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, goede en correcte afhandeling.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad