goede service, goed behandeld

Pluspunten

Reactie binnen een werkdag en met de juiste oplossing.

n.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie. Het probleem bleek uiteindelijk uit zichzelf opgelost, dus ik kan geen verdere beoordeling geven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

na de juiste diagnose, zeer snelle reactie met oplossing

eerste reactie bleek achteraf helemaal niet het geval te zijn. het probleem stond schijnbaar al in de mail die ik terug kreeg, maar werd niet als probleem opgemerkt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en vakkundige uitleg. Meteen een antwoord met oplossing.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie Duidelijke uitleg

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er altijd een reactie is

ik zoek een heel simpele uitlog knop Dat heeft denk ik te maken met het feit dat ik slecht zie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede, nette en accurate dienstverlening.Als men nu ook hun beloften nog nakomen is het voortreffelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Edit: Blijkbaar gaat er iets fout in het systeem. Ik krijg alle mails behalve degene die ik wíl ontvangen. Reminders krijg ik niet en reacties op tickets zie ik ook niet in mijn mailbox. Facturen overigens wel...

22 Mei een mail gestuurd en ik zou binnen 24uur reactie krijgen, welke ik niet kreeg. Vervolgens eergisteren weer een mail gestuurd en wéér was de belofte binnen 24uur een reactie. Niet dus. Belabberde service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Binnen de beperking van het feit dat er alleen via mail gecommuniceerd kan worden, werd er goed geadviseerd.

Telefonisch contact blijft de voorkeur houden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reacties, duidelijke uitleg, meedenken bij opmerkingen.

Zou het zo even niet weten, ik ben dik tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en zeer vriendelijk

Nvt voor mij.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Jullie treactie was zeer snel en adequaat. Goed advies ontvangen

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel reactie gehad goed op de hoogte gehouden en snel opgelost

Ik zou niet weten tip ga zo door

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk snelle behandeling van aanvraag. Tips overigens niet hoeven te gebruiken; zelfstandig een oplossing gevonden en gebrekkig CSS template aangepast.

Oudere CSS-templates worden als 'verouderd' bestempeld en verder niet aan een oordeel onderworpen. Er wordt al te snel een upgrade / wijziging naar een nieuwer CSS aangeraden (zonder in ogenschouw te nemen dat het doorvoeren van een dergelijke wijziging de nodige tijd vraagt). Medewerker stond wellicht onder tijdsdruk; maakte spelfouten in zowel mijn naam als de berichttekst. Maakt een rommelige indruk. Geef hen wat meer tijd om aanvragen op een correcte manier te behandelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De verhuizing van de site verliep beter nog dan mijn eigen site nu die van de vereniging. Ik heb hier niets voor hoeven te doen. Ook positief was dat dit op een moment werd gedaan wat ik niet verwachtte Hemelvaartsdag. de nieuwste site betrof dit de site die al langer via mijndomein loopt heb ik nog geen down time gekend

te naamstelling rekening mogelijk maken los van domeinnaamhouder. Ik heb dit elders voor een andere site ook al zo lopen. ik ben als domeinnaamhouder hier eindverandwoordelijk. dus de betaling komt ook daar altijd binnen. Ik denk hier aan bijv. de naam van de website als naam bovenaan de rekening verder is als men vragen heeft terug bellen ook soms veel snellerdan meerdere emails

slechter dan verwacht

Pluspunten

Nadat er contact was, is het probleem direct opgelost.

Als de email is geblokkeerd even bellen als daarom gevraagd wordt. Ik zat er behoorlijk mee in mijn maag omdat ik het emailadres nodig heb voor mijn activiteiten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle response op vragen. Technisch inhoudelijk correct antwoorden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De site was binnen 24 uur na melding weer online. Door het wijzigen van het wachtwoord van de database zouden sommige dingen misschien niet meer werken, maar er werd goed meegedacht diverse settings werden gelijk aangepast. Zodat alles weer functioneerde.

Is het mogelijk om eerder te weten te komen dat de site eruit ligt. Hij was al een week in storing. Hoe is zoiets te monitoren?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende service. Ben al jaren klant bij Mijndomein. Ook eerlijk wat betreft de mogelijkheden en onmogelijkheden mbt mijn specifieke situatie. Snel een meedenkend. Ook bij wat ingewikkeldere vragen.

Het zou geweldig zijn als men ook een eigen server of VPS kan afnemen en toegang krijgt tot de FTP. Ook de mogelijkheid om een server te 'registeren' zou een mooie aanvulling zijn. Blijf innoveren :) Geweldig bedrijf.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer doelgerichte oplossing, vriendelijk en meedenkend.

De service is per mail, op zich geen probleem. Men schakelt snel. Het kan directer, temeer als er ict kennis aanwezig is.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

wanneer het probleem aangemeld is werd deze snel en accuraat verholpen.

het vinden hoe je een probleem moet aanmelden is niet duidelijk, helaas gaat alles via de mail en je kunt niet telefonische contact opnemen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Probleem na melding aan de helpdesk binnen 2 uur verholpen waardoor onze website weer in de lucht was.

Op dit moment geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle hulpverlening . Een mijn groot probleem opgelost.

Nee geen verbeter punten gewoon lekker door gaan.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad