goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede oplossing van probleem, pro-actieve houding van medewerker.

- product op donderdagavond bestellen betekent dat automatische incasso pas op maandag, dinsdag of woensdag wordt gedaan. Al die tijd kan ik dus niet aan de slag. Ik wil dan kunnen kiezen voor iDeal o.i.d. - telefonische bereikbaarheid

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie en duidelijk antwoord.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geprobeerd het probleem voor mij op te lossen (zowel in woord als daad) Snelle reactie(s)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke vermelding van een probleem, in mijn geval een niet meer bruikbaar e-mail adres. Binnen 24 uur was het probleem verholpen, zoals vermeld op de website.

telefonisch bereikbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service is prima. Voor min of meer gevorderde internet gebruikers uitstekend te volgen.

Een mogelijkheid voor een direct telefonisch contact/support. Het terug bellen op verzoek duurt gewoon te lang of gebeurt niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is Super, nooit geen problemen gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en deskundig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker vlot en professioneel geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte antwoorden op mijn vragen; zoals elke klant zich dat wensen zou.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie, en erg welwillend en behulpzaam.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op mijn hulpvraag Goeie begeleiding

Geen verbeterpunten!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, goede informatie

Telefonisch niet bereikbaar zodat je mondeling kunt uitleggen wat je minder gemakkelijk in tekst kunt verwoorden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Overzichtelijke omgeving Mijn Domein - Handige optie om zelf een backup terug te plaatsen

- Telefonische bereikbaarheid dringend gewenst / noodzakelijk. Zaken die in 1 gesprek afgehandeld kunnen worden, duren nu 4 dagen. - Bij langere correspondentie met de helpdesk tref je steeds een andere medewerker, wat de communicatie niet bevordert. - Ik kan alleen kiezen voor wel of niet aanbevelen. Er is geen mogelijkheid voor "misschien, als jullie aan de verbeterpunten werken". Vandaar nu een "Nee". Sorry.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie uitvoering websites. Eenvoudig te maken. Snelle reactie bij vragen. Persoonlijk contact mogelijk. Prijs/kwaliteit prima. Zeer betrouwbaar. Staan open voor nieuwe toepassingen.

Blijf vooral zo doorgaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lage prijs, zeer compleet producten, eenvoudig beheer, heb nooit problemen, had nu zelf een probleem veroorzaakt en werd snel en duidelijk geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima en deskundige servicedesk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service, snelle reactie uitgebreide FAQ deskundig

-toch een mogelijkheid om telefonisch contact te hebben. -standaard voorzien in joomla of wordpress, zonder dat dit door iedereen zelf geupload moet worden -een mogelijkheid dat je met een mailadres gehost bij mijndomein een nieuwe account kunt aanmaken (tbv andere toegang te geven tot ftp van 1 domein). Nu was ik verplicht een gmail mailaccount in te voeren welke ik eigenlijk helemaal niet meer wil gebruiken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle hulp bij een vraag en duidelijke antwoorden. Geen noemenswaardige problemen met website en mail.

Wanneer een mailadres geblokkeerd wordt komt de waarschuwingsmail niet meer binnen. Is even zoeken wat dan de oorzaak is.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk antwoord

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede, snelle behandeling. Duidelijke uitleg

Eigenlijk geen. Was een goede dienst

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Door de helpdesk snel en vakkundig geholpen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kundige servicedesk

Geen.

Geen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed geholpen: vlot, buiten kantooruren en "gewoon" een procedure kortgesloten. Ik kon direct verder.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad