perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De medewerkers van Mijndomein.nl geven goede service en beantwoorden mijn vragen snel en duidelijk! Het control panel van Mijndomein zit simpel in elkaar om op deze manier effectief aan uw site te werken. Zelf heb ik een paar keer Wordpress geinstalleerd en dit gaat met gemak! Ik ben Grafisch Vormgever en heb ervaring met meerder hosting bedrijven, bij Mijndomein.nl heeft u alles zo voor elkaar! Als u een website nodig heeft kunt u die bij mijn bedrijf laten maken, wij plaatsen de site via mijndomein.nl daarna online voor u. Kijk voor meer Designs op R Petrie Productions: www.r-petrie.nl

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voordelige en goede hosting. Met name de back-end van hun systeem maakt het erg gemakkelijk om hostingpakketten te regelen of wijzigingen door te voeren.

Alhoewel de informatie onder de Help functie goed is, zou deze misschien nog wat uitgebreider kunnen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel

procedure tot wijziging van de eigendomsregistratie van domeinnamen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer snelle beantwoording van mijn vraag, zelfs op zondag ! zeer professioneel en betrouwbaar.

niet dat IK weet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel antwoord op vragen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Als je niet bij de juiste persoon terecht bent gekomen, geven ze je vraag door aan personen die je zeker kunnen verder helpen. Maximum 1 dag moeten wachten op een antwoord, soms zelfs 3x per dag een antwoord gekregen. Waren altijd vriendelijk Had mijn gsm nr. doorgegeven, maar de persoon zat niet op zijn plaats, daardoor kon hij niet bellen, begrijpelijk , maar dat zou toch mogelijk moeten zijn, want het is soms moeilijk om je vraag juist te verwoorden. Ik ben heel tevreden - ALLES is heel goed verlopen.

Had ik al vermeld bij de positieve punten, Telefonisch contact.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zelfde dag nog opgelost. Goed support gekregen.

Telefonisch support zou geen overbodige luxe zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima oplossing voor mijn vraag gehad, had ook al eerder een prima oplossing van ze gehad bij het terugzetten van een back-up.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Antwoord conform vraagstelling

Oplossing liet meer dan 1 werkdag op zicht wachten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De zeer adequate oplossingen en service geeft mij een goed gevoel van het team van mijn domein. Ga vooral zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en heldere hulp bij vragen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ingaand op de vraag/klacht van de klant en een oplossing bieden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Support / helpdesk is een voorbeeld voor veel andere bedrijven, hulde!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, vriendelijk / persoonlijk en to the point.

Niet echt...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed en veilig vastleggen van je domein!

de mogelijkheid om direct te kunnen bellen met een helpdesk!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer lage prijs, toch goede shared hosting, bijvoorbeeld voor WordPress, zeker met het Webhosting Plus-pakket. Bedieningspaneel voor site-instellingen werkt goed, e-mail ook, back-ups terugzetten uit de laatste 7 dagen gaat makkelijk.

Als je direct telefonische support nodig hebt of bij problemen niet goed weet wat je moet doen, kan het weleens lastig zijn als je op een e-mail van Mijndomein moet wachten. Er is alleen e-mailsupport. Hun doel "klanten binnen een werkdag helpen per e-mail" halen ze niet altijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

krijg snel antwoord, snel opgelost

Ik heb geen verbeterpunten qua service. Wel de layout van emailomgeving. De opties met email zijn voor mij te beperkt. Zal een outlookachtige omgeving willen, met opties voor taken, agenda.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie, goede oplossing

De gepersonaliseerde aanpak mist zijn doel als ik een naam wil veranderen. Collega Janssen is weg bij ons bedrijf dus ik vraag een naamswijziging aan, maar toch staat in alle correpsondentie beste heer Janssen. Spelfoutjes ... dat kan al met een enkele klik, ik verwachten geen 'boekwerk' van je..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had een klacht/negatieve ervaring, maar nadat ik dit bij de klantenservice heb voorgelegd, werd deze beter opgelost dan ik had gehoopt!

Bereikbaarheid via telefoonnummer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie en uitstekend geholpen om onze websites weer online te krijgen. Gelukkig begrijpen ze bij mijndomein wel iets van PHP... (ik niet!)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie op gestelde vragen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle, efficiënte service en goed antwoord op mijn initiële vraag. Mijn site was enige dagen onbereikbaar en het probleem werd onmiddellijk gevonden! Een transparante doorverwijzing blijkt niet meer mogelijk voor alle websites die met Google Sites gemaakt zijn.

Toen ik echter door ging vragen, ging het toch even mis. Mijn dossier werd door een ander in behandeling genomen en mijn vervolgvraag blijft nu nog steeds onbeantwoord: wat kan ik eraan doen om mijn eigen domeinnaam weer te laten verschijnen nu een transparante doorverwijzing met Google Sites niet meer mogelijk is sinds vorige week? Moet ik dan iets doen aan de DNS? Wellicht dient mijn Google website ​toegewezen te worden aan mijn domeinnaam? ​Men spreekt bij Google over het verifiëren van de domeinnaamprovider voor een DNS-configuratie (zie: https://support.google.com/webmasters/answer/176792?hl=nl&ref_topic=4564314​). Ik heb nog geen verificatie gedaan, want ik heb de TXT-record niet voor deze DNS-configuratie. Onduidelijk blijft ook of dit inderdaad nodig is om mijn eigen domeinnaam weer te laten verschijnen.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad