perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon goede en snelle service, hoewel per telefoon een goede uitbreiding is wellicht

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op emails wordt inderdaad zoals beloofd binnen 24 uur een reactie gegeven. Niet altijd worden alle vragen individueel beantwoord maar krijg je een totaal advies.

Zorg voor een bereikbaarheid in spoed gevallen. De definitie van een spoed geval kan evenueel nader beschreven worden. Behandel elke vraag individueel met een eigen advies.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed om te zien dat kritiek bijdraagt aan snelle verbeteringen, de vreemde clickskem links blijken toch te kloppen, en informatie daarover is nu ook op de site te vinden. :-) Eigenlijk al jaren probleemloos klant. Ook elders nog, maar terwijl ik daar zelfs bij grote problemen soms pas na dagen geholpen werd. Is mijn domein dan wel niet per telefoon bereikbaar, maar wel veel eerder èn correct in hun ondersteuning.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jullie reageren snel, de reactie klopt en is betrouwbaar en informatief.

De informatie die ik heb gekregen is juist. Echter vind ik het zeer lastig om op de beschreven wijze, hoe begrijpelijk deze ook mag zijn, het domein onder mijn beheer te krijgen. Ik ben nog steeds afhankelijk van de actiebereidheid van de vorige beheerder om e.e.a. geregeld te krijgen. Jammer dat jullie hier niet een omweg voor hebben gecreëerd Met groet, Arnold Cremer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en effectief, en alle problemen opgelost

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie van de helpdesk (zelfde dag nog). Ik had o.m. gevraagd om een nieuws item op de site op te nemen, dat was de volgende dag reeds geplaatst.

Volgens mij zijn de gevraagde verbeterpunten al doorgevoerd. Persoonlijk zou ik geen mails meer versturen met daarin links, als het niet anders kan , dan tenminste links die tot een herkenbare website te herleiden zijn (en niet: click.onbekend.domain.com met een reeks parameters erachter).

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Reactie snelheid is prima, inhoudelijk is mijn vraag, naar mijn mening, echter niet goed beantwoord.

Vraag goed lezen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op problemen

emails komen soms niet aan, en mijndomein moet zijn certificaten verbeteren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Waar anderen heel ingewikkeld over doen maakt dit bedrijf simpel. Je eigen site maken en bijhouden. En dan toch professioneel over komen, als kleine ondernemer kun je dit ook zelf. Vragen aan de helpdesk worden snel beantwoord.

Sites gemaakt met de websitemaker zijn slecht te vinden in Google.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op de vraagstelling

Het is toch elke keer weer afwachten hoe snel gereageerd wordt. Dat is de laatste tijd enorm verbeterd moet ik zeggen, maar bij een panieksituatie (niet in dit geval overigens), wanneer je site offline is, dan wil je DIRECT iemand aan de lijn om het probleem ACUUT opgelost te hebben. En dat kan dus niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie.

Stond verbaasd over de mail. Als je iets verstuurd,, zorg dan het eerst ook op je site staat!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op vragen per email. Stabiel en zeker niet duur.

De eigen website mag van mij wat actueler. De aanleiding van mijn help-aanvraag was een email over vernieuwen van wachtwoorden via ftp in verband met uitbreidingen en aanpassingen. Ik vertrouwde in eerste instantie het mailtje niet en kon over die operatie niets vinden op de home page.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na het blokkeren van de webmail na verhuizing naar een andere host. Het probleem toch snel opgelost door de account weer even actief te maken zodat ik de mail nog even van de server kon halen.

Bij een verhuizing het vertrekkende account in de gelegenheid stellen om de back-ups binnen 2 dagen van de server te halen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn ervaringen met mijndomein.nl zijn tot dusver uitsluitend positief, en ik ben al vele jaren klant. Een enkele keer moet ik een beroep doen op de helpdesk en die doen dan wat ze moeten doen: zeer snel en deskundig reageren, meedenken, en snel tot een oplossing komen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie en ook nog nuttig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd correcte antwoorden en goede oplossingen...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prijs/kwaliteit verhouding Snelle communicatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Supersnelle reactie op mijn opmerkingen en tevens een snelle oplossing

Geen, vooral zo doorgaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en duidelijke reactie!

Houden zo

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel antwoord

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer prettig en snel contact. Je merkt dat de medewerkers achter het product staan. Willen de klant echt helpen om het beste er uit te halen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd goed geholpen,

e-mail verzending op server uitbreiden naar 500 adressen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk en vakkundig en ter zake doende advies.

Graag een directe link naar de betreffende persoon. Dus niet ondertekenen met: Met vriendelijke groet, Leon | mijndomein.nl support maar naar de desk van Leon

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad