perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De snelheid waarmee een vraag in behandeling wordt genomen en de vriendelijke en te volgen afhandeling van het probleem.

Geen, ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Direct een reply, en snel antwoord op je vragen Goede beheeromgeving

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijn vragen worden over het algemeen goed opgepakt en oplossingen worden aangereikt of voor mij doorgevoerd. Ik ben er zeker tevreden over. Sommige helpdesk medewerkers denken met me mee en geven alternatieven aan...super. Het invoeren van de Websitemaker is echt een geweldig idee.

Een enkele keer kreeg ik echt antwoord op mijn vragen, zonder mogelijke alternatieven te noemen. Dat is een beetje jammer. Wat ik heel erg mis is telefonisch contact. Bij persoonlijk contact gaat het volgens mij sneller, vooral met korte vragen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Aanpassing waarom ik had gevraagd (omdat ik er zelf niet uit kwam), werd perfect doorgevoerd. Snelheid waarmee werd gereageerd verdient 'n dik compliment.

* Misschien wat meer templates (stijlen) waaruit te kiezen valt. * Mogelijkheden tot het toepassen van 'n slider op homepagina. * Wellicht de toepassing van WYSIWYG.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zelfde dag nog antwoord

zeer slecht, onaanvaardbaar

Anderen zijn veel goedkoper. Informele benadering van de klant ('Hoi') is stuitend. Als je geld tegoed hebt moet je er zelf achteraan gaan. Ze zijn wel snel met afschrijven van bedragen maar terugbetalen doen ze pas als je zelf aan de bel trekt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantvriendelijk en Tijd nemend

Soms beter om met klanten Telefonisch contact te hebben daar er verbeter punten in handleidingen doorgevoerd kunnen worden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede mail behandeling en over het algemeen vasthoudend tot een oplossing gevonden is. Kennis van zaken

Hoewel vaak wel uitgelegd wat het probleem kan zijn, wordt oplossing soms te veel aan klant overgelaten door een verwijzing naar een website (om zelf met probleem aan de gaan te gaan) Tip ; bel klant, gebruik teamviewer sneller en los het echt voor klant op

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk vlotte beantwoording van email.

Duurde bijna een dag voordat er daadwerkelijk aktie ondernomen werd. De volgende dag kwam het probleem weer terug. Toen werd het binnen een paar uur verholpen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling en oplossing van het probleem

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot vorige week tevreden. Goede service van de helpdesk.

Geen verborgen aankondiging van prijsverhogingen in een Nieuwsbrief die niet gelezen wordt. Ik heb geen aankondiging van de prijsverhoging op mijn e-mail adres ontvangen. De prijsverhoging voor Webhosting van 29 naar 39 euro is ridicuul. De argumentatie dat al tien jaar geen prijsverhoging heeft plaatsgevonden slaat nergens op. Computers en geheugens zijn alleen maar goedkoper geworden. Verbeterpunt: draai de prijsverhoging terug en verlaag de tarieven. Ik verhuis nu naar een provider die slechts 12 (+ 4,84) euro berekent voor (eenvoudige) webhosting.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op mijn toch niet alledaags verzoek werd toch op de juiste wijze gereageerd door een oplossing aan te bieden waarvan ik niet op de hoogte was. Nadat ik op de gevraagde wijze had gereageerd kreeg ik vrij snel het bericht dat alles in werking was gezet.

Ik moest wel eerst betalen, terwijl nog niet geheel duidelijk is dat de gevraagde overname ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. Wellicht is daarin een iets soepeler manier mogelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De service naar klanten toe is echt goed; ook met technische vragen ronden de medewerkers van mijn domein de antwoorden altijd naar boven af (geven veel info dus) en ze zijn altijd vriendelijk.

Vooral zo doorgaan. Professioneel geholpen worden door de helpdesk is voor mij als beginnend webmaster heel erg belangrijk.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vroeger altijd tevreden, nu raar dat men zomaar na jaren ineens de prijzen verhoogd. Andere hostingbedrijven verlagen juist de prijzen.

Een afgesproken prijs voor altijd hanteren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Medewerker reageerde ook in het weekend (Koningsdag) en wekte in ieder geval de indruk er alles aan te doen om het probleem - niet kunnen versturen bepaalde e-mails - te verhelpen.

Probleem was al eens eerder gemeld en leek toen ook verholpen. Kwam toch weer terug.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

problemen worden opgelost

informatie e-mail sturen naar het basis account als een van de andere e-mails is geblokkeerd. iets sneller reageren (zeker in het weekend)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Snelheid - Klantgerichtheid - Vriendelijk - Meedenkend - Goed bereikbaar, ook via Social Media

Enige nadeel dat ik heb ondervonden was dat mijn mail geblokkeerd was (wegens een gehackte website). Hierdoor werden reacties naar mijn mail verstuurd terwijl ik die niet kon openen. Na inloggen op de site zag ik een "mijn vragen" gedeelte. Hier was ik niet van bewust, eigen schuld, maar uiteindelijk is alles snel en netjes opgelost! Top service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service. Ter zake kundig. One stop shopping

Iets sneller reageren Mijn ontevredenheid wordt veroorzaakt door een technische onvolkomenheid. Medewerkers hebben wel alles geprobeerd, maar konden mij niet helpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed geholpen door de klantenservice van Mijndomein.nl. Terwijl het een klant was van ons en wij zelf geen diensten hebben draaien bij Mijndomein.nl. Erg netjes dus :)

Geen verbeterpunten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle behandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie en goede adviezen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correct, vriendelijk, en geduldig!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op de vraag waarom de mijndomein IP op blacklists voorkomt.

Het antwoord dat de betreffende blacklist zich nog moet synchroniseren met de andere black/white lists en dat het probleem wel zal verdwijnen is wat mager. Een betere optie is aan te geven dat mogelijk het probleem wel verdwijnt, maar bij het aanhouden van het probleem dit door te geven aan mijndomein voor onderzoek.naar de oplossing.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad