perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, accuraat en to the point

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, klantvriendelijk en meedenkend

Een telefoon nummer van de helpdesk zou soms wel handig zijn, daarmee voorkom dat de klant extra moet wachten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en zonder poespas geholpen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie na problemen. Goed opgelost !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en Correct

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel antwoord en goede oplossing.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb op mijn vraag binnen een uur antwoord en een oplossing ontvangen. Zeer correct en goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik ben geweldig geholpen. zeer snel en effectief. We hadden een probleem met zakelijek mail die niet op de smartphones was te ontvangen. Eerst door de medewerk naar de website met hulpmiddelen en tools verwezen en toen dat niet lukte zeer snel per mail geïnformeerd door mijn Domein over mogelijke oplossingen. Probleem zeer snel en doeltreffend opgelost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle respons, zowel op mail naar [email protected] als op de ingediende ticket. Pragmatische oplossing.

Eerste respons, verstuurd naar mijn geblokkeerde mailbox. Terwijl ik een afwijkend emailadres had opgegeven. Wellicht een idee om ingeval van abuse advies te geven of hiervan bij de Politie wel of geen aangifte gedaan moet worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede respons op klachten per mail, soms wel een extra mailtjes sturen maar tot nu toe alles perfrct opgelost...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, goede oplossingen en vriendelijke deskundige medewerkers.

Feedback om problemen in de toekomst te voorkomen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reactie`s vakkundige antwoorden kortom prima dienstverlening

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voordelig, duidelijk, goede ondersteuning

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en duidlelijk, zoeken ook echt een oplossing.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima klantenservice.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel (althans binnen 24 uur!) reactie. De benadering is persoonlijk en op maat.

het eerste (standaard)mailtje over dat mijndomein er mee bezig gaat, is voor mij overbodig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle website en nooit uitval Goed en snel geholpen via helpdesk, door 2 verschillende personen. Goede prijs voor wat je krijg.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle eerste reactie (in het weekend) en intern doorgestuurd daarna follow up wat trager

follow up dus wat sneller

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snel (in het weekend een vraag gezonden en maandagmiddag) gereageerd en opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

I would like to congratulate for the TOP customer service you guys, gave me in with my problem!! it was effective and efficient! thanks! regards, Rolando Inchauste Zamora www.kinowa-superfoods.com

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling klantenservice

- Telefonische bereikbaarheid klantenservice - uitbreiding service portal. Bijvoorbeeld met een bestand browse functie en mogelijkheid voor het aanmaken van een .htaccess secured folder

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Easy to use

better communication with other websites

goede service, goed behandeld

Pluspunten

klantenservice is perfect

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad