perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel geholpen; probleem opgelost; dus ik ben tevreden met jullie acties; geen verbeterpunten kunnen bedenken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en duidelijke beantwoording

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer nette en snelle hulp en dan nog veilig ook !!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en correct antwoord.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed, duidelijk en redelijk snel geholpen. Ik moest een nieuw account aanmaken en dit wilde niet lukken. Remco heeft mij hierin super geholpen en zo goed als alles geregeld!! Bedankt Remco!

Telefonische helpdesk. Het is weel eens fijn om iemand gelijk te kunnen spreken als er zich problemen of storingen voordoen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en duidelijk reactie op de vraag waarmee ik direct aan de slag kon, daarbij werd mij een extra advies aan de hand gedaan. Chapeau!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mijndomein is qua registreren en verwerken van je eigen gegevens een zeer vriendelijk platform.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle reactie van de helpdesk, buiten kantoor uren binnen 30 min. een reactie. Ook is de website zo opgezet dat het eenvoudig is producten/diensten te bestellen, aan te passen of te beëindigen.

Helaas kampt de server de laatste tijd best vaak met een korte storing, als bedrijf zijnde kun je dit natuurlijk best missen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer tevreden over de snelheid van reageren en de inhoud van de reacties. Zijn zodanig dat ik op basis hiervan verder kan.

Ik heb de neiging om te willen bellen, maar door snelheid van reactie verdwijnt dat wel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben zeer positief, het enige puntje is misschien een kleine handleiding voor mensen die net nieuw met domeinen werken. Hoe ze hun DNS etc goed kan invullen. Verder een top bedrijf, word snel geholpen zelfs als ze zeggen binnen een werk dag, en volgens mij is zondag geen werk dag. Super service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Totale beoordeling over mijndomein.nl is niets anders te noemen dan uitstekend. Na een ingebreke blijven van mijn kant, ik zit in Maleisië en kan sinds geruime tijd niet bij mijn internet bankieren, geven ze na een mail zonder aarzelen extra tijd om te betalen. Hulde dus! Er werd ook nog afgesloten met "prettige vakantie verder" Ze zeggen dat ze binnen 24 uur antwoorden op mailtjes en dat doen ze dus ook.

Hooguit een soort van uurtje per dag dat je kunt bellen met een medewerker.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, duidelijk, servicegericht, lezen de klantvraag goed.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na een vraag mijnerzijds over het uploaden voor onze web-site ( ik kwam er even niet uit) is er binnen een uur gereageerd; sterker nog; de help-desk had het probleem voor mij al opgelost door mijn domein-naam aan te maken en de index-bestanden al daarop te plaatsen; niets dan lof. Als dit in de toekomst ook zo snel gaat hoef ik me geen zorgen te maken.

Ik kan niets bedenken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, passende oplossing aangeboden, maar ik heb geen gebruik gemaakt van de mogelijkheden van mijn domein, ik had nl een service-pakket:hulp om een web-pagina te maken, echter door eigen onkunde,heb ik hiervan geen gebruik gemaakt, zodoende kan ik eigenlijk geen oordeel geven, daarom heb ik ook een nee gegeven bij de vraag beveel ik dit bedrijf aan, ik kan daar geen oordeel over geven.

In de laatste mail zaten 2 taalfouten: dat kan beter ! ipv ik verwachten: ik verwacht ! En ipv kan je: kun je Zulke taalkundige fouten storen mij, het doet knullig aan, en dat is jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service, snelle beantwoording van vragen. Goede prijs.

Gaat goed zo...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie op mails. goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en duidelijke service

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Emails worden doorgaans snel beantwoord en het antwoord is dan ook correct

In een enkel geval zou telefonisch overleg - of eventueel een chatfunctie - wel makkelijk zijn. Een zware eis is dit overigens niet, ik vind het voordelige tarief van mijndomein ook aantrekkelijk en dan mag de service iets minder 7 x 24 zijn

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke site, vriendelijke en snelle helpdesk.

Pluspunten

Ieder bedrijf kan verbeteren helaas ben ik dit bij mijn domein niet tegen gekomen, ik zat met een storing in mijn email verkeer na een melding binnen 5 min geholpen ,, fouten toegestuurd en de problemen werden verholpen ,, ik vroeg naar de instellingen voor mn telefoon ook deze werden van a tot z toegestuurd . Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit , service en dat stapje meer doen voor een klant,, ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op klacht. Er werd goed meegedacht, ondanks dat het probleem al snel wees op een probleem aan mijn kant.

Een pagina op mijndomein.nl waarop actuele storingen/onderhoudswerkzaamheden worden bijgehouden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik zat helemaal in de knoei met mijn websites. Ik ben enorm geholpen door de helpdesk. Ook de wachttijd waarin je geholpen wordt is erg snel. Ik heb nu 3 websites bij mijndomein en ben super tevreden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had één vraag gesteld en kreeg daar binnen twee dagen het juiste antwoord op om het probleem op te lossen. Geen onnodig heen en weer gemail dus.

Niets negatief ervaren. Als jullie deskundige en gemotiveerde mensen hebben zitten, kan het bijna niet mis gaan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactietijd. Korte en bondige instructies. Vriendelijke toon.

Probeer bij het antwoorden steeds te blijven uitgaan van klanten die nauwelijks verstand hebben van jullie vakgebied. En als ik een vraag stel, mag je er van uit gaan dat ik vooraf zelf al op jullie website naar een antwoord heb gezocht. Kom dus niet met het antwoord dat op de website staat, want ik heb dat niet begrepen of ik zoek naar iets anders.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad